![]() |
|
sizce? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 23:24 |
||
bende gosterdıgın aracın aynısını akrabam ıcın ıstınyede bakmıstım yaklasık 4-5 ay evvel. fakat onda sunroof yoktu... aracın ıcıde tertemızdı. kendımde oldugu ıcın soylemıyorum. orjınal kadıfe doseme cok rahat ve konforlu oluyor...
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hiç değilse aracı 15-20 derecelik bir yokuşda beklerken test et. vitesi d konumuna al eğer freni bırakınca araç geri kaçıyorsa alma uzak dur.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
||
bilse söyler neyi var neyi yok diye :D:D
|
|||
206 XT 118 HP
|
|||
![]() |
|||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
alacağın araç derken ,seninde başına geldiği için mi yoksa alacağım aracı biliyormusun anlayamadım ![]() |
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
||
iyice baktırmak lazım ama sen aracının neyi var neyi yok biliyorsun ama alacağın araç sürprizlerler dolu malesef kendimden biliyorum :)
|
|||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|||
![]() |
|||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
||
dediğin gibi sunroof çok keyifli ve ferah oluyor hayırlısı bakalım c.tesi görmeye gidicem
|
|||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
ben olsam değişirdim.. hele otomatigin keyfini asla manuelle değişmem
büyük konuşmak gibi olucak ama Allah beni bir daha manuel arabaya bindirmeyi nasip etmesin..
sunrofu da şehir içinde ince ince müzik dinlerken 4 camı kapatıp acıyorum. camlarda siyah.. muhteşem kullanışlı oluyor.. 4 cam otomatiginde arakaya oturan biri için süper bir konfor. hele yagmur sensörün eger arabayı eşinde kullanacaksa.. süperrrr
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
||
sağlık olsun düşünmen yeterli, arac akmerkez yakınlarındaymış levent oto sanayi de bildik usta varmı arkadaşlar. şanzımanını felan göstersem
|
|||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
||
ama bu cumartesı musaıt degılım ne yazıkkı :(((
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
||
beraber gitmek çok daha iyi olur aslında c.tesi müsaitsen öğleden önce saat 13 e kadar görebilirsiniz dedi sahibi gidebilriz.
|
|||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
||
benım arac duz vıtes ama 1.8 16V makıne var
o arac 1.6 8V 90 yada 100bg. gıdecegın zaman ıstersen benı ara beraber gıdelım.
guzel bır lpg uygulaması olursa 10lt -11 lt lpg cıvarı olabılır. benzınde 10lt yakar muhtemelen. sonucta otomatık...
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
||
cem senin araç düz mü otomatikmiydi? birde herkonuıda anlaşırsam yakıt sıkıntısı için gaz taktırırım diyorum nedersin yakıtı nekadar düşer gaz taktırırsam ortalama tahmi olarak soruyorum
|
|||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
||
arkadaşlar aracı c.tesi görmeye gidicem konuştum fiyatıda 14.750 den 14 e düşürttüm fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz?
|
|||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
katılıyorum +11111 :)))
|
|||
![]() |
|||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
||
sizin bu mantığınızla ikinci el piyasasında araç satanların araçlarının hepsi sorunlu oluyor..model değiştirmek için , paraya sıkıştığı için , sıkıldığı için v.s gibi sebeplerlede araç satılabilir.. |
|||
![]() |
|||
||
XT ler en donanımlısıdır. bende cok memnunum... baska bır arkadasımızada gosterdıgın gıbı 1.6xt aldık hemde aynı renkten. kendısı gayet memnun. motorda senın aracınla ayrı. ama bu gosterdıgın aracın jantları 15. motoruda belkı 100bg olabılır. cunku cok az olmakla beraber 2001 lerın bazıları makyajlı motor olabılıyor
|
|||
![]() |
|||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
||
Eğer ki aracı kullanma şansınız olursa vitese taktığınız anda 1 saniyeden kısa sürede aracı kasması lazım.Geri vitese taktığında vuruntu yapmaması lazım.Birde vites geçişlerini önce düşük devirlerde sonrada yüksek devirlerde denemeni tavsiye ederim.Geçişler her şartlarda yumuşak ve sarsıntısız olması gerekiyor.Konvertörü sağlıklı doldurabildiğinden emin ol.
|
|||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|||
![]() |
|||
murtycan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 129 |
||
1 2 litre olsa yine iyi :) 35 40 kuruşlardan bahsediliyo ki benim 206 şehir içinde 22 kuruş yakıyor neredeyse yarı yarıya gibi bir fark var :) |
|||
206 feline 1.4hdi
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
||
ozaman güzelmiş, ben yarın aracı yakından göriyim, bilgi için teşekkürler |
|||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |