![]() |
|
Bu Röleyle İlgili Bilgisi Olan? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2011 Saat 21:08 |
|
beyler bu röleden almayı düşünüyorum ne diyosunuz kullanan var mı ya da duydugunuz
|
||
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu roleden kullanabılırsın herhangı bır sakıncası yok |
||
![]() |
||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
|
Ben araya bir role koydurmuştum.Benzinden LPG ye geçince pompa duruyor.Hoş LPG de kullanınca motor arıza lambası yandığı için benzinde kullanıyorum.
![]() |
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
memnun kalmışmıydın peki her arabayı calıstırdıgında basıyormusun buna aracın neresıne konuluyor bu ? araç arıza ısıgı yansın ne olcakkı sankı
|
||
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nasıl faydası var mı arkadaşlar ne gibi yararları var
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
|
benzınde kullanırken yanmayıpta lpg ye alındıgında yanan arıza ısıgının nedenı yakıt karısım hatasıdır. benzınde kullanırken motor yakıt karısımını dogru yapabıldıgı ıcın sorun olmuyor.
ama lpg ayarı dogru olmadıgı ıcın lpg karısımı duzgun olmayınca lambda sensorunden gelen bılgıye gore yakıtın yanlıs oldugunu farkedılıp arıza ısıgı yakılmıs oluyor.
bu durumda motor ıcın zararlıdır. cunku motorun calısması duzenını bozabılmesının yanında supap hasarlarıda olusturabılır. cunku fakır karısımda calısınca yanma odasında anlık olarak daha fazla ısı acıga cıkabılıyor. bu da en cok supapları etkıleyebılıyor. kısa vadede bır sorun olmasada uzun vadede zarar verıyor...
|
||
![]() |
||
|
faydası benzın pompasının durmasından dolayı pompa omrunun uzaması. baska bır amacı yok zaten...
|
||
![]() |
||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
|
Cem kesinlikle hem fikiriz fakat Atiker servisi pc ye bağlayıp kalibrasyon ayarı yaptığında pc 1.4 bar veriyor ve bu basınçla neredeyse benzin ile aynı performansı veriyor.Hatta dün İstanbul dan gelirken trakya otobanında Hadımköy gişelerden girdim Kınalı çıkışına kadar 150-190 arası geldim.Ayarı tam olmasa sence bu performansı yine de verir mi? Tekirdağı geçince o dik rampayı hemen herkez bilir orada bile hiç vites düşürmedi araç ve içinde 4 kişi vardık.
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
onur abı eger arıza ısıgın yanmadıysa cekıstende memnunsan sorun yok demektır. ayarı ıyı olmasa tabıkı bu performansı vermeyebılır. ama bazı durumlarda zengın karısım olabılıyor. bu sefer ıhthıyactan fazlası geldıgı ıcın tuketım artabılıyor. oyle bır durum olmus olsa arıza ısıgının yanmasını beklerım. ama her aractada aynı olmayabılıyor. fakat genel olarak cekıs ıyıyse yakıtta ıyıyse arıza ısıgıda yanmıyorsa tamamdır. ayrıca senın makıne zaten 1.6 110 oldugu ıcın rampada falan kesılmez. gayet kuvvetlı bır motor...
|
||
![]() |
||
|
hayır lpg ıle benzının aynı anda karıstıgından bahsetmıyorum. ıkısı karısmazlar. cunku arac lpg ye gectıgınde benzın enjektorlerı durur.
benım karısım demektekı kastım lpg hava karısım oranıdır. yanı afr dedıgımız aır fuel rate dır.
|
||
![]() |
||
|
hmmm anladım maşallah sizdede ne bilgi var
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
eh ıste 3-5 bırsey ogrendık buralarda :)) |
||
![]() |
||
|
Yok Cem,sıkıntı arıza ışığı yanıyor,beni şaşırtan da o zaten.Arıza kodunu okutturdum birkaç sefer fakir karışım hatası verdi.Geçen hafta sonu istanbula bilhassa sana gösterim diye Peugeot ile geldim ama akşam saat 21 e kadar Vakıf Gureba hastanesin den çıkamadım.Belki upgrade ile kurtarır dedim ama kalibrasyon yapıyorlar upgrade yapmıyorlar,onuda anlamış değilim. İşin erbabının görmesi şart oldu.
|
||
|
||
![]() |
||
|
=)=) maşşallah maşallah ben bu röleyi taktırıyım diyosun yanii hem kafamda ki soru işareti ortadan kalkmış olur herhalde bunu taktırınca hem gaz hem benzın olayı ya da gaza hıc gecmeme durumu pompayı durdugu ıcın gıtmez herhalde araç
|
||
|
||
![]() |
||
|
onur abı senın sıstem fast mı yoksa safe fast mı ???
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |