![]() |
|
sustalı anahtar 206 için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 00:52 |
yaptıran varmı bu tip nasıldır kullanışlımıdır ögrendigime göre mekanizmayı aktarma işi kolay bi anahtarcıya gidip diş actırtmak kalıyormuş
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
307 aracım için yaptırdım , dediğin gibi kolay bir uygulama , eski anahtarın içindeki mekanizmayı , yeni sustalı kaba yerleştiriyorlar 30 ytl. gibi bir rakama mal olmuştu benim. gayetde memnunum sorunsuz çalışıyor.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben kullanmadım ama bi ara düşündüm bana pahalı geldi diye vazgeçtim eskisinin aynısından sipariş ettim. Bence güzel bişey kullanmak lazım
|
|
![]() |
|
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
bende düşünüyorum ankarada yaptıran varmı?
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
netten sipariş etmek isterseniz daha önce normalini aldım aldım güveli dükkan
güzel bi aslan anahtarlık da göndermişlerdi
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Hocam ufak bir hatırlatma sustalı anahtar yaptırısanız vekaskonuz varsa aracınız çalınması durumdan kasko ödeme YAPMAZ... sakon unutmayın aracın çalınması halinde 2 adet ORJİNAL anahtar ile ruhsat teslimi lazım. Tekra ediyorum ORJİNAL anahtar sanayide kodlama falan işleri :) malum ucuza geliyo ama milyarlık arabanızın parasını alamıyorsunuz ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Kısaca mesela bir lokantaya gittiniz değnekçiye verdiniz aracı çalındı Otopark fişiniz yoksa bir bardak soğuk su içiniz :) Kasko zınnık ödemez :)
|
|
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
bu kodlamayla alakalı değil sadece plastik kap değişiyor
|
|
![]() |
|
Hocam biliyorum ben başımıza bizzat gelen örneği verdim. Acenta ray sigorta ödeme yapmadı sebep anahtar orjinal ama kapak değil :)
|
|
|
![]() |
|
Pardon o zaman.Yuh ya var mı böyle birşey. Geçmiş olsun.Orjinali kaybetmemek lazım o zaman Ben de hür sigorta dan nefret ediyorum davalığız. Siz dava açdınız mı? |
|
![]() |
|
beveta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
bu kodlama ile alkalı bişey bunun kabla ne alakası var arkadaşlar içindeki o çip diye tabir edilen mekanizmanınn bi kodu war... neden yani benim aracımı o anahtarla kasko yapmayı bilioda kap orjinal değilse x bi vakada paramı karşılamıyor...? hangi anahtar kabının üzerinde x bi ibare war orjinalin amblemi büyük siyah yeriyle 0 a 0 nerdeyse yan sanayi kabın ammlemi biraz küçük ve biraz bombeli...
|
|
![]() |
|
Eee sigorta bu bahane bulacak ya. Sigorta şikayet diye yazın neler çıkacak neler. Şaşıracaksınız.
|
|
![]() |
|
beveta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
öle ama böle bi durumda yapılması gereken tüketici hakları mahkemesine başvuruda bulunmaktır... ne malum o anahtarla kasko yapmadığı... eved insanlar üç kağıtta sınır tanımıyor fakat ne olursa olsun tedbiri elden bırakmamalı...
|
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
o zaman Peugeot'nun orjinal sustalı anahtar kabını alırsınız, içini de aktarırsınız bakalım o zaman ne diyebilecekler. Tam sopalıklar vallahi
|
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
:d daha neler
|
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
İtiraz için Sigorta tahkim komisyonu bu işlere bakıyor. Orjinal kaplar çok pahalı. Alınacak gibi deil.
|
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
benim anahtarlık parcalandı iyice dügme tarafları gitti mekanizma gözüküyor artık
![]() |
|
![]() |
|
anahtarcıda diş actırttınmı o da dahilmi 30 tlye ? |
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Yok be üstad, nereden alacağını bilirsen o kadar da uçuk değil, ben sustalı anahtar sevmiyorum, eski araçlarımda vardı, zamanla bozuluyorlar, cebimdeyken açılıyorlar, uğraşamam sustalıyla :) benim 206'nın uzaktan kumandalı anahtarının tuşu yerinden sökülmüştü en sonunda da düştü, haliyle kabını yenilemem gerekti, orjinal valeo kabı 80 liraya almıştım. Yetkili servise sorarsan dünyanın parasını ister tabi ;) |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet anahtar kab ve diş açma hepsi dahil 35 ytl demşti , düz hesap 30 ytl vermiştim geçen sene.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |