Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sustalı anahtar 206 için

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14968
Tarih: 08 Haziran 2025 Saat 14:17
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: sustalı anahtar 206 için
Mesajı Yazan: EMRE
Konu: sustalı anahtar 206 için
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 00:52
yaptıran varmı bu tip nasıldır kullanışlımıdır ögrendigime göre mekanizmayı aktarma işi kolay bi anahtarcıya gidip diş actırtmak kalıyormuş

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 00:58
307 aracım için yaptırdım , dediğin gibi kolay bir uygulama , eski anahtarın içindeki mekanizmayı , yeni sustalı kaba yerleştiriyorlar 30 ytl. gibi bir rakama mal olmuştu benim. gayetde memnunum sorunsuz çalışıyor.

-------------
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa

Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 00:58
Ben kullanmadım ama bi ara düşündüm bana pahalı geldi diye vazgeçtim eskisinin aynısından sipariş ettim. Bence güzel bişey kullanmak lazım

Mesajı Yazan: emrnl
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 01:01
bende düşünüyorum ankarada yaptıran varmı?

-------------
206 colorline 2001

Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 01:29
netten sipariş etmek isterseniz daha önce normalini aldım  aldım güveli dükkan
http://www.sahibinden.com/search.php?b%5bsearch_type%5d=0&b%5bs%5d=2494427&b%5bsecuretrade%5d=1" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_type]=0&b[s]=2494427&b[securetrade]=1
güzel bi aslan anahtarlık da göndermişlerdi

Mesajı Yazan: vbmaster
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 01:29
Hocam ufak bir hatırlatma sustalı anahtar yaptırısanız vekaskonuz varsa aracınız çalınması durumdan kasko ödeme YAPMAZ... sakon unutmayın aracın çalınması halinde 2 adet ORJİNAL anahtar ile ruhsat teslimi lazım. Tekra ediyorum ORJİNAL anahtar sanayide kodlama falan işleri :) malum ucuza geliyo ama milyarlık arabanızın parasını alamıyorsunuz ...

-------------
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...

Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model
1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II)
Otoban faresi :) ARh(+)

Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 01:30
Kısaca mesela bir lokantaya gittiniz değnekçiye verdiniz aracı çalındı Otopark fişiniz yoksa bir bardak soğuk su içiniz :) Kasko zınnık ödemez :)

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 01:34
bu kodlamayla alakalı değil sadece plastik kap değişiyor

Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 01:39
Hocam biliyorum ben başımıza bizzat gelen örneği verdim. Acenta ray sigorta ödeme yapmadı sebep anahtar orjinal ama kapak değil :)

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 01:54

Pardon o zaman.Yuh ya var mı böyle birşey. Geçmiş olsun.Orjinali kaybetmemek lazım o zaman Ben de hür sigorta dan nefret ediyorum davalığız. Siz dava açdınız mı?

Mesajı Yazan: beveta
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 02:30
bu kodlama ile alkalı bişey bunun kabla ne alakası var  arkadaşlar içindeki o çip diye tabir edilen mekanizmanınn bi kodu war... neden yani benim aracımı o anahtarla kasko yapmayı bilioda kap orjinal değilse x bi vakada paramı karşılamıyor...? hangi anahtar kabının üzerinde x bi ibare war orjinalin amblemi büyük siyah yeriyle 0 a 0 nerdeyse yan sanayi kabın ammlemi biraz küçük ve biraz bombeli...

Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 02:38
Eee sigorta bu bahane bulacak ya. Sigorta şikayet diye yazın neler çıkacak neler. Şaşıracaksınız.

Mesajı Yazan: beveta
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 02:45
öle ama böle bi durumda yapılması gereken tüketici hakları mahkemesine başvuruda bulunmaktır... ne malum o anahtarla kasko yapmadığı... eved insanlar üç kağıtta sınır tanımıyor fakat ne olursa olsun tedbiri elden bırakmamalı...

Mesajı Yazan: d3n1s
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 02:51
o zaman Peugeot'nun orjinal sustalı anahtar kabını alırsınız, içini de aktarırsınız bakalım o zaman ne diyebilecekler. Tam sopalıklar vallahi

Mesajı Yazan: anil307
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 03:10
:d daha neler

-------------
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)

Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 03:29
İtiraz için Sigorta tahkim komisyonu bu işlere bakıyor. Orjinal kaplar çok pahalı. Alınacak gibi deil.

Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 09:24
benim anahtarlık parcalandı iyice dügme tarafları gitti mekanizma gözüküyor artık Sırıtma dedim servisde pahalıdır netten bakarken böyle bişey gördüm ama sigorta falan dediniz kafada soru işaretti yaptı 

Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 09:26
Orjinalini yazan: Haksen016 Haksen016 Yazdı:

307 aracım için yaptırdım , dediğin gibi kolay bir uygulama , eski anahtarın içindeki mekanizmayı , yeni sustalı kaba yerleştiriyorlar 30 ytl. gibi bir rakama mal olmuştu benim. gayetde memnunum sorunsuz çalışıyor.

anahtarcıda diş actırttınmı o da dahilmi 30 tlye ?

Mesajı Yazan: d3n1s
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 09:58
Orjinalini yazan: kankam_743 kankam_743 Yazdı:

İtiraz için Sigorta tahkim komisyonu bu işlere bakıyor. Orjinal kaplar çok pahalı. Alınacak gibi deil.

Yok be üstad, nereden alacağını bilirsen o kadar da uçuk değil, ben sustalı anahtar sevmiyorum, eski araçlarımda vardı, zamanla bozuluyorlar, cebimdeyken açılıyorlar, uğraşamam sustalıyla :) benim 206'nın uzaktan kumandalı anahtarının tuşu yerinden sökülmüştü en sonunda da düştü, haliyle kabını yenilemem gerekti, orjinal valeo kabı 80 liraya almıştım. Yetkili servise sorarsan dünyanın parasını ister tabi ;)

Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 10:43
evet anahtar kab ve diş açma hepsi dahil 35 ytl demşti , düz hesap 30 ytl vermiştim geçen sene.

-------------

1973 - Bursa

Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 10:52
güzelmiş

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 12:15
arkadaşalr ben yaklaşık 4 aydır sustalı anahtar kullanıyorum. 206 için. çok memnunum. üründe gevşeme olmuyo orjinallerde olduğu gibi yan kısımdan anahtar gevşek kalmıyor. kasko olayına gelicek olursak. zaten orjinal anahtar bende duruyor. alınan sustalı kabuna orjinalin içindeki devreyi ve immobilizeri koyuyorum okadar. Allah göstermesin çalınma dıurumu olsa orjinal anahtara sustalıdaki devreyi koyarım olur biter. yani çok takılcak bi durum değil. anahtar güzel sustalı olması ayrı bi hava ve ayrıca çakmak cebinizdede rahatlıkla taşıyabiliyorsunuz.
saygılar

Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 12:17
Thumbs Up

-------------

1973 - Bursa

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 12:20
Orjinalini yazan: vbmaster vbmaster Yazdı:

Hocam biliyorum ben başımıza bizzat gelen örneği verdim. Acenta ray sigorta ödeme yapmadı sebep anahtar orjinal ama kapak değil :)

Sizi kısaca söylemek gerekirse dolandırmışlar. Bende anahtarını farklı bir kaba taşıttığım Ford Mondeo yu pert ettim ve pert raporu verildikten 3 gün sonra Axa firması bütün parayı ödedi. Benim kullandığım anahtarın dış kabı benim zevkimdir arkadaşlar. Kimseyi ilgilendirmez bu. Ozaman spoiler taktık diye yada farklı jant taktık diye de ödemesinler aracın parasını.

Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 12:21
aynen hakkını aramk çok önemli işlerine geldiği gibi çalışıyor sigorta şirketleri.

-------------

1973 - Bursa

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net