![]() |
|
appollotion fould |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
komando ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 13:49 |
merhaba benim de 307 xt 2.0 hdi 2002 model aracım var aynı arızayı bende de yapıyor araba 3000 deviri geçmiyor ama genelde viteste iken ayağını gazdan çektiğin an yapıyor mesala vitesle ineceğim bir yeri boşta indiğim zaman yapmıyor ben herşeyi denedim olmadı katalizör yok zaten bende depoyu temizlettim mazot pompasını değiştirdim yine olmadı en son beyin tamircisine götürdüm adam baktı baktı hiçbir sorun yok diyor siliyorlar ama yine aynısını yapıyor en son olarak beyin değişecek dedi ve hata kodu olarak (bilgisayara bağlandığında sürekli arıza. denetim ve gözetim arızası diyor ) ben beyni değiştirmeyi düşünüyorum başka bilgisi olan varsa paylaşsın ama tamamen beyinden kaynaklanıyor
|
|
![]() |
|
komando ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimse bilmiyormu bu sorunu galibaa
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bendede bu arızayı yapmstı katalizörden dediler
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
anlasılan bu tarz bır problem ıle kımse karsılasmamıskı yazanda olmamıs... zaten cok karsılasılacak bır durum degıl. ınsallah ucuza cozulur...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
senin araç havayı kirletiyorum arızası yani katalizör arızası vermiş ama dizelde katalizör yok demişsin ben bütün araçlarda katalizör var biliyorum valla
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
katalizor sökülü ise de antupolıtıon fault arızası verir ama bunun çekişle 3bin deviri geçmemesiyle bi alakası yok eğer katalizör varsa ve içi parçalanmışsa araçda yeterli hava çıkışı olmaz araç güç kaybeder çekmez hareret yapar inş.çözüm bulunur
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
flash296 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: bursa/gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
hacı abi turbo'ya baktırdın mı ? arıza turbo arızasına benziyor... turbo arızasında da herşey nolmal olur ama 3 bin deviri geçmez araba.. bi baktır istersen !
|
|
"ölüm" gaz pedalına basan ayakta, "hayat" diraksiyonu tutan kollardadır... bunun eğlencesi ise "ÖLÜMÜNE" BASIP "HAYATA" TUTUNMAKTIR !!!
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
mantıklı.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |