![]() |
|
partner bu teyp olurmu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mahsun494 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahsun494
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 23:59 |
|
arkadaşlar bu partnere olurmu ben olmaz diye tahmin ediyorum eğer olmasa bana böyle bir teyp önerebilirmisiniz 4+1 ses ve GPS teyp önerisi bide arka hopörler ve ön hopörler önerisi istiyorum
![]() Düzenleyen mahsun494 - 16 Mayıs 2011 Saat 00:08 |
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Konu açılmılşken yenisini açmayım zaten arkadaşda bi arkadaşa bakıp gitmiş.
![]() Orjinaline ellemeden teyp ten extra hat alıp 2 tane bass mid daha eklesem olurmu.
Birde ınt.te resimlerde mıd takımı ve amfı benzerı ufak parça lar var bunlar ne işe yarar hepsinde yok çünki.
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Güncell
![]() |
||
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Güncell.
|
||
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Benden başka partnere binen yok mu ya.
![]() |
||
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
TeknolojiDelisi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TeknolojiDelisi
|
bende yeni üyeyim partner adventure kullanıcısıyım bende istiyorum yeni bir teyp çünkü iphone bağlantısı yapıcam onun için fikri olan varmı uzaktan kumandası diğer teyplerle kullanabilirmiyizki
|
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Öncelikle hoşgeldiniz kendinizi üyelerimizi tanıyalım bölümünde yeni konu açarak tanıtırsanız memnun oluruz. ![]() http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yeler%DDm%DDz%DD-taniyalim partner adventure kullanıcısı iseniz mutlaka tanışmak isteriz.Araçlarımız ile ilgili bilgi paylaşımında bulunmuş oluruz. ![]() |
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aha bir partnerci daha.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mahsun494 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahsun494
|
güncel
|
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
|
Sahip olduğunuz aracı imza kısmında güncellerseniz, sorunuza daha hızlı yanıt alabilirsiniz |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
*Piooner 9350 SD çok şık bir görunumu var . Anı zamanda teybın uzerındekı usb baglantı soketı ıle I phone baglantısı yaparak butun muzıklerınızı teybden kumanda edere dınleyebılıyorsun.ve aynı zamandı baglı olan cıhaz teybden şarz oluyor. SD kart gırısı ıle sorunsuz bır sekılde parcalarını dınleyebılrıyırosun. CD ye son. Tek olumsuz yanı Radyoda RDS ozellıgı yok. ben radyoda çalan sarkıların ısımlerını gormesemde olur dıyorsan şiddetle tavsiye edıyorum. 350 tl gıbı fıyatı var. *Ayrıca Teybsiz ses kalitesi iyileşmıyor genellıkle orjınal teyblerın çıkıs guclerı dusuk ve o oranda yenı teknoljıye gore ses kalıtelelerı zayıf kalmakta.eyer sadece Bass amfi atıcam dersen gurultuden baska bısey dınleyemessın( Ben sadece bass dınlemek ıstıyorum dersen ayrı ). Önerım il önce teybını degıstırmen. Sonrasında amfı bass koyarsın orjınal kolonlarından bass agırlıgını ceker mıd takım olarak gorevlendırırsen sonuca net ulaşırsın.
|
||
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
partner single-din değil mi?
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
TeknolojiDelisi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TeknolojiDelisi
|
arkadaşlar ben aynı teyp istiyorum orjinal ama arka bağlantılarında malesef aux girişi yok.Benim arka girişdeki bir bölümdeki kablo yok oraya aux girişi alıp iphone bağlantısını yapıp navigasyon ve mp3 çalara olarak kullanmak istiyorum uygunmudur kullanan varmıdır.
|
||
PEUGEOT ADVENTURE 2.0 HDİ 2008
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TeknolojiDelisi
|
bugun servise gittim malesef aux kablosu olmaz dediler anlam veremedim şimdi hiç bir yolu yokmu bunun bilgisi olan varmı acaba
|
||
PEUGEOT ADVENTURE 2.0 HDİ 2008
|
||
![]() |
||
SabitSalınım ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SabitSalınım
|
oldum olası sevemedim şu tanıyalım bölümünü forumlarda. çok yüzeysel ve bu nedenle de gereksiz. kimin ne olduğu zamanla zaten şekillenecek kaldı ki tanıtanın da ne kadar doğru söylediği kanıtlanabilir değil. e bırak o zaman adamsa durur hıyarsa zaten kendiliğinden cacık olur o.
Araba çok güzel. Hemen hemen tamamını çok beğenmekle birlikte peugeotların çok dayanıklı yada uzun ömürlü olmadıkları fikrinin doğru olmasından mı yoksa benimkinin böyle çıkmasından mı bilemiyorum,güvenemiyorum bir türlü. her peugeot her an her yerde hararet yapabilir yada en azından buna yaklaşabilir diye garip bir his var içimde. hararet ibresine bakmaktan yol gidemiyorum.
|
||
306 1.8 XR AT
|
||
![]() |
||
SabitSalınım ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SabitSalınım
|
eğer cihazda Harici kaynak girişi yani Aux yoksa geriye sadece Tunerde girme seçeneği kalır. Şu fm transmitter denen düşük güçlü fm vericileri ile kendi yetbinize yönelik radyo yayını yapmak yani.Ama profesyonel sistemler bu yöntemle sürülemez.Mevcut teyple harici bir kaynağın sesini dinleyebilmenin tek seçeneği Fm transmitter bu halde.
|
||
306 1.8 XR AT
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |