Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

partner bu teyp olurmu

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Ses Sistemleri
Forum Tanımlaması: araclarınızdaki ses sistemleri arıza ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14874
Tarih: 08 Ağustos 2025 Saat 04:03
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: partner bu teyp olurmu
Mesajı Yazan: mahsun494
Konu: partner bu teyp olurmu
Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2011 Saat 23:59
arkadaşlar bu partnere olurmu ben olmaz diye tahmin ediyorum eğer olmasa bana böyle bir teyp önerebilirmisiniz 4+1 ses ve GPS teyp önerisi bide arka hopörler ve ön hopörler önerisi istiyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2011 Saat 09:54
Konu açılmılşken yenisini açmayım zaten arkadaşda bi arkadaşa bakıp gitmiş. Cool
Adventure sahipleri Full tesisat yapan lar hariç :) Aracınızda ki yetersiz ses sistemine ne çözüm buldunuz. iilla teyp degişecekmi degiştikden sonra mid takımımı takılacak.
Orjinaline ellemeden teyp ten extra hat alıp 2 tane bass mid daha eklesem  olurmu.
Birde ınt.te resimlerde  mıd takımı ve amfı benzerı ufak parça lar var bunlar ne işe yarar hepsinde yok çünki.

-------------
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2011 Saat 11:58
Güncell Gülme

-------------
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 01:15
Güncell. 

-------------
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 16:32
Benden başka partnere binen yok mu ya.Alkış

-------------
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesajı Yazan: TeknolojiDelisi
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2012 Saat 18:20
bende yeni üyeyim partner adventure kullanıcısıyım bende istiyorum yeni bir teyp çünkü iphone bağlantısı yapıcam onun için fikri olan varmı uzaktan kumandası diğer teyplerle kullanabilirmiyizki

Mesajı Yazan: 06ÖzGüR06
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2012 Saat 18:46
Orjinalini yazan: TeknolojiDelisi TeknolojiDelisi Yazdı:

bende yeni üyeyim partner adventure kullanıcısıyım bende istiyorum yeni bir teyp çünkü iphone bağlantısı yapıcam onun için fikri olan varmı uzaktan kumandası diğer teyplerle kullanabilirmiyizki

Öncelikle hoşgeldiniz kendinizi üyelerimizi tanıyalım bölümünde yeni konu açarak tanıtırsanız memnun oluruz. Smile

http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yeler%DDm%DDz%DD-taniyalim

partner adventure kullanıcısı iseniz mutlaka tanışmak isteriz.Araçlarımız ile ilgili bilgi paylaşımında bulunmuş oluruz.Wink

Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2012 Saat 19:47
Orjinalini yazan: 06ÖzGüR06 06ÖzGüR06 Yazdı:

Öncelikle hoşgeldiniz kendinizi üyelerimizi tanıyalım bölümünde yeni konu açarak tanıtırsanız memnun oluruz. Smile

http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yeler%DDm%DDz%DD-taniyalim

partner adventure kullanıcısı iseniz mutlaka tanışmak isteriz.Araçlarımız ile ilgili bilgi paylaşımında bulunmuş oluruz.Wink
aha bir partnerci daha.LOLLOLLOL

Mesajı Yazan: mahsun494
Mesaj Tarihi: 12 Mart 2012 Saat 15:27
güncel

Mesajı Yazan: gozem
Mesaj Tarihi: 12 Mart 2012 Saat 15:32
Orjinalini yazan: mahsun494 mahsun494 Yazdı:

güncel

Sahip olduğunuz aracı imza kısmında güncellerseniz, sorunuza daha hızlı yanıt alabilirsiniz

-------------
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun

Mesajı Yazan: werty
Mesaj Tarihi: 12 Mart 2012 Saat 16:59

*Piooner 9350 SD çok şık bir görunumu var . Anı zamanda teybın uzerındekı usb baglantı soketı ıle I phone baglantısı yaparak butun muzıklerınızı teybden kumanda edere dınleyebılıyorsun.ve aynı zamandı baglı olan cıhaz teybden şarz oluyor. SD kart gırısı ıle sorunsuz bır sekılde parcalarını dınleyebılrıyırosun. CD ye son. Tek olumsuz yanı Radyoda RDS ozellıgı yok. ben radyoda çalan sarkıların ısımlerını gormesemde olur dıyorsan şiddetle tavsiye edıyorum. 350 tl gıbı fıyatı var.

*Ayrıca Teybsiz ses kalitesi iyileşmıyor genellıkle orjınal teyblerın çıkıs guclerı dusuk ve o oranda yenı teknoljıye gore ses kalıtelelerı zayıf kalmakta.eyer sadece Bass amfi atıcam dersen gurultuden baska bısey dınleyemessın( Ben sadece bass dınlemek ıstıyorum dersen ayrı ). Önerım il önce teybını degıstırmen. Sonrasında amfı bass koyarsın orjınal kolonlarından bass agırlıgını ceker mıd takım olarak gorevlendırırsen sonuca net ulaşırsın.

-------------
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15

Mesajı Yazan: KenBlockJR
Mesaj Tarihi: 12 Mart 2012 Saat 23:37
partner single-din değil mi?

-------------
206 Roland Garros 1,6 16V

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2012 Saat 14:16
arkadaşlar ben aynı teyp istiyorum orjinal ama arka bağlantılarında malesef aux girişi yok.Benim arka girişdeki bir bölümdeki kablo yok oraya aux girişi alıp iphone bağlantısını yapıp navigasyon ve mp3 çalara olarak kullanmak istiyorum uygunmudur kullanan varmıdır.

-------------
PEUGEOT ADVENTURE 2.0 HDİ 2008

Mesaj Tarihi: 08 Mayıs 2012 Saat 00:12
bugun servise gittim malesef aux kablosu olmaz dediler anlam veremedim şimdi hiç bir yolu yokmu bunun bilgisi olan varmı acaba 

-------------
PEUGEOT ADVENTURE 2.0 HDİ 2008

Mesajı Yazan: SabitSalınım
Mesaj Tarihi: 08 Mayıs 2012 Saat 01:09
oldum olası sevemedim şu tanıyalım bölümünü forumlarda. çok yüzeysel ve bu nedenle de gereksiz. kimin ne olduğu zamanla zaten şekillenecek kaldı ki tanıtanın da ne kadar doğru söylediği kanıtlanabilir değil. e bırak o zaman adamsa durur hıyarsa zaten kendiliğinden cacık olur o.

Araba çok güzel. Hemen hemen tamamını çok beğenmekle birlikte peugeotların çok dayanıklı yada uzun ömürlü olmadıkları fikrinin doğru olmasından mı yoksa benimkinin böyle çıkmasından mı bilemiyorum,güvenemiyorum bir türlü. her peugeot her an her yerde hararet yapabilir yada en azından buna yaklaşabilir diye garip bir his var içimde. hararet ibresine bakmaktan yol gidemiyorum.

-------------
306 1.8 XR AT

Mesajı Yazan: SabitSalınım
Mesaj Tarihi: 08 Mayıs 2012 Saat 01:21

bugun servise gittim malesef aux kablosu olmaz dediler anlam veremedim şimdi hiç bir yolu yokmu bunun bilgisi olan varmı acaba 
eğer cihazda Harici kaynak girişi yani Aux yoksa geriye sadece Tunerde girme seçeneği kalır.
Şu fm transmitter denen düşük güçlü fm vericileri ile kendi yetbinize yönelik radyo yayını yapmak yani.Ama profesyonel sistemler bu yöntemle sürülemez.Mevcut teyple harici bir kaynağın sesini dinleyebilmenin tek seçeneği Fm transmitter bu halde.

-------------
306 1.8 XR AT

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net