![]() |
|
KALORİFER HARARET |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2011 Saat 16:37 |
|
S.a. arkadaşlar. Aracımla ilk kez uzun yol yaptım. bazı sorunlar baş gösterdi. EN önemlisi ise kalorifer ısıtmamaya başladı. Ayrıca araç hızlanınca ilk kez hararetin sıfıra kadar düştüğünü gördüm... Birbirine bağlı iki sorun mudur bilmem ama ikisi aynı zamanda başladı sanki. Bir de şunu belirteyim. Torpitonun altındaki borulara sıcaklık geliyor. hem de iyi geliyor ama kalorifere bu yansımıyor.
|
||
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kalorifer peteğin tıkandığı için ısıda azalma olur hatta hiç ısıtmaz yakın zamanda bende de vardı peteği değiştirdim sorun çözüldü. hararet olayı konusunda tam olarak bir fikrim yoktur. aracın nedir onu da belirtirsen daha doğru sonuçlar alabilrsin. iyi forumlar.
|
||
![]() |
||
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
|
106 xs 1998 model üstad ya. çok üşttü beni :) battaniyeyle araba sürdm yaw kamyoncular güldü
|
||
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
termostattan olabilir dicem ama cem abi kızarsa karışmam (: uzun yolda ısıtmıyor demişsin, bana göre termostat açık kaldığı için gelen rüzgar suyu soğuruyor ve soğuk su motora girip devirdaim çalıştığı için motorun ısısını alıp çıkıyor. Isı düşük olduğu için kalorifer ısıtamıyor, tabi bu arada sürekli motora radyatörden soğuk su girdiği için motor ısınamıyor hararet düşük seyrediyor. Düzenleyen metin - 10 Mayıs 2011 Saat 17:25 |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
katılıyorum +1
![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
![]() ![]() ![]() bu sefer doğru teşhis (:
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bendimde önceki araçta olmjuştu termostat a baktır önce kolay arıza yapıyor bazen bende baya üşüdüm sonra termostad değişti içerisi hama gibi :) üşümek cabası birde motor öyle soğuk su ile çalıiması sağlıklı değil
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
termostat su ısınmadığı için peteğe sıcak su veremiyor ben de katılıyorum fakat torbidonun altındaki borulara ısı gelmesi düşündürücü.
|
||
![]() |
||
|
o borulara sıcaklık geliyordur, ama aşağı yukarı 20-30 derece olduğu için arkadaşa borular sıcak gibi geliyordur, ayrıca gösterge 60 derecenin altı göstermediği için arkadaş hararetin sıfıra kadar indiğini düşünmüş olsa gerek
|
||
||
![]() |
||
ALX ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
|
Metin arkadaşımıza katılıyorum, termostat değişecek ya da takılacak. Benim termotatımı kesmişler elektrikçiler, yazın bir sorun yoktu da kışın düz yolda hararet çok düşerdi. Araba bir türlü ısınamıyordu. Termostat taktırdım, düzeldi.
|
||
![]() |
||
|
bu nasıl zihniyerttir. hangi kafayla söküyorlar, ne "usta" adı altında çalışan insanlar var ya...
|
||
||
![]() |
||
flash296 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: bursa/gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
|
genelde hararet yapan araçların termostatı sökülür ve takmaz muhterem arkadaşlar.. küfür etmek istemiyorum... para harcamamk içinde hemen satarlar... işin kolayına kaçarlar yani.. olan aracı alan arkadaşa olur... böyle bi sorun benim başıma gelmişti bi sefer ordan biliyorum ! yanlız dikkat edin eğer ki termostat yoksa araçta büyük bi ihtimal şişirme yapıyordur ondan çıkartmışlardır... termostatı takmadan önce dikkatli olun !! çünkü termostatı taktıktan sonra eğerki şişirme yaparsa, maazallah su yedeği yada büyük ihtimal radyatörü patlatır aman dikkat !! |
||
"ölüm" gaz pedalına basan ayakta, "hayat" diraksiyonu tutan kollardadır... bunun eğlencesi ise "ÖLÜMÜNE" BASIP "HAYATA" TUTUNMAKTIR !!!
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
radyatör suyun eksilmiş olabilir kontrol ettin mi suyu ?
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
kalorifer temizleyici spreyler al kullan bakalım işe yarayacak mı
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |