Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - araba beni batırdı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

araba beni batırdı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ask307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ask307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: araba beni batırdı
    Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2011 Saat 23:28
selam arkadaşlar dün arabamın baskı balata değişti yağ değişti yağ filtresi hava filtresi mazot filtresi polen hepsi değişti fakat hiç ummadığım beklemediğim masraflar çıktı araba beni batırdı 150 tl işçilikle beraber yanıma 100 tl fazla aldım parçaları aldım tamirciye gittim her neyse baskı balata söküldü 25 tl
volant ile beraber baskı balata tornaya gitti daha sonra demir boruya benzer altı yuvarlak bir demir aşınmış yamulmuş o parça değişcekmiş onu aldım 30 tl o daha sonra yuvarlak ufak bir keçe dedi gittim ondan aldım 20 tl o parça daha sonra debriyaj çatalı dedi 60 tl tamircide bana acıdı herhalde neyse abi yağlarım takarım çok bozuk değil dedi sonra şanzuman yağı dedi 25 tl onuda aldım ekstra 100 tl param gitti , arabanın debriyaj pamuk gibi oldu ama bende resmen battım. bu çatal kafama takıldı sorun çıkarırmı acaba bu parça daha sonra
peugeot 307 1.4 hdi
Yukarı Dön
106_arts Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Forumdan Banlandı.

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 106_arts Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2011 Saat 23:31
şanzuman acılmısken onuda degıstrseydınız keşke
Yukarı Dön
ask307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ask307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2011 Saat 23:34
ya aslında k.kartıyla alsaydım olurdu oda benim kafama takıldı ama tamirci çok aşınmamış sorun olmaz deyince bende almadım çok pahalı ya bu kadar olmaz 15 cm demir 60 tl yazık ya
peugeot 307 1.4 hdi
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2011 Saat 23:36
ya Allah ın askına batırdı deyınce bende 2000-3000 tl masraf yaptın sandım. altı ustu 100 tl extra bakım yapmıssın nedır kı yanı :)))))))

arabaya bınıyorsun o kadar olacak...
Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eren8er Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2011 Saat 23:40
kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum bende..bu kadar masrafa gözün korkmasın..bisiklete binmiyosun neticede..

Düzenleyen eren8er - 08 Mayıs 2011 Saat 23:41
Yukarı Dön
d3n1s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı d3n1s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2011 Saat 23:49
Orjinalini yazan: ask307 ask307 Yazdı:

selam arkadaşlar dün arabamın baskı balata değişti yağ değişti yağ filtresi hava filtresi mazot filtresi polen hepsi değişti fakat hiç ummadığım beklemediğim masraflar çıktı araba beni batırdı 150 tl işçilikle beraber yanıma 100 tl fazla aldım parçaları aldım tamirciye gittim her neyse baskı balata söküldü 25 tl
volant ile beraber baskı balata tornaya gitti daha sonra demir boruya benzer altı yuvarlak bir demir aşınmış yamulmuş o parça değişcekmiş onu aldım 30 tl o daha sonra yuvarlak ufak bir keçe dedi gittim ondan aldım 20 tl o parça daha sonra debriyaj çatalı dedi 60 tl tamircide bana acıdı herhalde neyse abi yağlarım takarım çok bozuk değil dedi sonra şanzuman yağı dedi 25 tl onuda aldım ekstra 100 tl param gitti , arabanın debriyaj pamuk gibi oldu ama bende resmen battım. bu çatal kafama takıldı sorun çıkarırmı acaba bu parça daha sonra

batırdı deyince ben de 2000-3000 lira masraf ettin sandım. Kendi başıma gelen olayı anlatsam ağlarsın halime Gülme
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2011 Saat 23:53

bu konuda soylenebılecek guzel bır cumle hatırladım :)))))))

derdımı dusundum derdıme uzuldum, derdını dınledım derdıme sevındım :)))))))
Yukarı Dön
dinoco Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Haziran - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dinoco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2011 Saat 23:55
Cecoli sen cok yasa.. bende korktum bişi sandım :))
Yukarı Dön
ask307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ask307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 00:00
valla 600 lastik 600 triger 450 baskı balata bakım işçilik aynı zamanda bnlarla beraber kasko mtv trafik sigortası şu saydıklarım şu 5 ayda harcadığım masraflar inanın 10 tl daha bir şey çıkçak diye ödüm kopuyor 10 tl para değil ama bu kadar masraftan sonra insan korkuyor
peugeot 307 1.4 hdi
Yukarı Dön
d3n1s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı d3n1s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 00:03
Orjinalini yazan: ask307 ask307 Yazdı:

valla 600 lastik 600 triger 450 baskı balata bakım işçilik aynı zamanda bnlarla beraber kasko mtv trafik sigortası şu saydıklarım şu 5 ayda harcadığım masraflar inanın 10 tl daha bir şey çıkçak diye ödüm kopuyor 10 tl para değil ama bu kadar masraftan sonra insan korkuyor

neyse kardeşim, bu muhabbet uzar gider, cana geleceğine mala gelsin derler, bir bildikleri vardır elbet Göz Kırpma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 00:04
Kafana Taktığın Şeye Bak Ben Ufak Bir Arıza Diye Tamirciye Gittim Komple Motor Değiştirdim Kaç Liramı Harcadım 5000 TL Kadar Bişey Harcadım Emin Ol Yerimde Olmak İstemezdin O Zaman Bu Siteye Üye Bile Değildim En Azından Burda Bana Yardımcı Olacak Kardeşlerim Var ...
Yukarı Dön
dinoco Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Haziran - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dinoco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 00:07
aynen Albayım burdaki kardeşlere paha biçelemez buda burdan biline !!! Thumbs Up
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 00:07
derdımı dusundum derdıme uzuldum, derdını dınledım derdıme sevındım Sırıtma

gunun anlam ve onemı gıbı bu da konunun anlam ve ozetı olsun Kahkaha

Düzenleyen CeCoLi - 09 Mayıs 2011 Saat 00:08
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 00:09
Orjinalini yazan: dinoco dinoco Yazdı:

aynen Albayım burdaki kardeşlere paha biçelemez buda burdan biline !!! Thumbs Up

Aynen Kardeşim... + 100
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 00:10
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

derdımı dusundum derdıme uzuldum, derdını dınledım derdıme sevındım Sırıtma

gunun anlam ve onemı gıbı bu da konunun anlam ve ozetı olsun Kahkaha

Sırıtma  Valla Usta Keşke O Zamanda Böyle Gülebilseydim 2 ay Ömrümden 5 - 6 Yıl Aldı Götürdü Aracın Tamirat Süresinde Ağlama
Yukarı Dön
ose Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 00:15
valla ben de bişey zannettim. 2 aks değiştim alt kulak üst conta 1300tl bayıldım gece de rüyama girdi 2 hafta olmadı daha.
Yukarı Dön
ondererden Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ondererden Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 06:40
BENCE TAMIRCININ IDARE EDER DEMESI ONEMLI DEGIL, DEGISTIR GITSIN, KENDI ADIMA BEN BIDAHA SERVISTEN BASKA BIR YERE GOTURMEM ARABAYI, ADAMA MUZIK KUMANDA KOLUNU DEGISTIR DIYORUM YOK TSMIR EDERIZ DIYOR GITMIS JAPONLA YAPISTIRMIS, 30 TL LIK SEY ICIN SINIRLERIM HOPLUYOR ZATEN 3 GUN DAYANDI YAPTIGI SEY. TAVSIYEM SERVIS, AYRICA METAL YORGUNLUGU DIYE BIRSEY VAR BAZI SEYLERIN DEGISMESI ICIN BOZULMASINI YADA YOLDA KALMAYI BEKLEMEMEK LAZIM DIYE DUSUNUYORUM..
ONDER ERDEN
ANTALYA 1978
2002 307 1,6 XS ŞEYTAN K.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 09:23

valla 100 tl ile hallolsa keşke (: ama yüksek çıkan fiyatlar bizi kendi aracımızı tamir etmeye zorluyor (:

geçen arka armortisörlerden gelen meşhur ses için ustaya sordum. 308 amotrisörleri takılacak takozlar falan 500 tl çıktı bende aracı hafta sonu krikoya aldım tozlukları silikonladım çıtı çıkmıyor (:

Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
monur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Nisan - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 09:38
Orjinalini yazan: kankam_743 kankam_743 Yazdı:

valla ben de bişey zannettim. 2 aks değiştim alt kulak üst conta 1300tl bayıldım gece de rüyama girdi 2 hafta olmadı daha.

Benimde sol aks ilk kalkış da ara sıra çıt,çıt ses çıkarıyor, iki tarafı da değiştiririm diye düşünüyordum 500 gibi bir masraf olur diye içimden geçirirken rüyalarım kabusa dönüşecek anlaşılan. 
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 09:41
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

valla 100 tl ile hallolsa keşke (: ama yüksek çıkan fiyatlar bizi kendi aracımızı tamir etmeye zorluyor (:

geçen arka armortisörlerden gelen meşhur ses için ustaya sordum. 308 amotrisörleri takılacak takozlar falan 500 tl çıktı bende aracı hafta sonu krikoya aldım tozlukları silikonladım çıtı çıkmıyor (:

metınım bır sılıkon ıle sıkıntı gıderılıyorsa sılıkona devam et :)) bosver degısımı
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7483 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 496 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 626 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 382 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5188 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 614 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 403 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 699 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 273 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 569 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 769 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2314 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1034 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5677 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4914 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2093 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 524 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2238 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37451 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English