![]() |
|
araba beni batırdı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2011 Saat 23:28 |
selam arkadaşlar dün arabamın baskı balata değişti yağ değişti yağ filtresi hava filtresi mazot filtresi polen hepsi değişti fakat hiç ummadığım beklemediğim masraflar çıktı araba beni batırdı 150 tl işçilikle beraber yanıma 100 tl fazla aldım parçaları aldım tamirciye gittim her neyse baskı balata söküldü 25 tl
volant ile beraber baskı balata tornaya gitti daha sonra demir boruya benzer altı yuvarlak bir demir aşınmış yamulmuş o parça değişcekmiş onu aldım 30 tl o daha sonra yuvarlak ufak bir keçe dedi gittim ondan aldım 20 tl o parça daha sonra debriyaj çatalı dedi 60 tl tamircide bana acıdı herhalde neyse abi yağlarım takarım çok bozuk değil dedi sonra şanzuman yağı dedi 25 tl onuda aldım ekstra 100 tl param gitti , arabanın debriyaj pamuk gibi oldu ama bende resmen battım. bu çatal kafama takıldı sorun çıkarırmı acaba bu parça daha sonra
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şanzuman acılmısken onuda degıstrseydınız keşke
|
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
ya aslında k.kartıyla alsaydım olurdu oda benim kafama takıldı ama tamirci çok aşınmamış sorun olmaz deyince bende almadım çok pahalı ya bu kadar olmaz 15 cm demir 60 tl yazık ya
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ya Allah ın askına batırdı deyınce bende 2000-3000 tl masraf yaptın sandım. altı ustu 100 tl extra bakım yapmıssın nedır kı yanı :)))))))
arabaya bınıyorsun o kadar olacak...
|
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum bende..bu kadar masrafa gözün korkmasın..bisiklete binmiyosun neticede..
Düzenleyen eren8er - 08 Mayıs 2011 Saat 23:41 |
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
batırdı deyince ben de 2000-3000 lira masraf ettin sandım. Kendi başıma gelen olayı anlatsam ağlarsın halime ![]() |
|
![]() |
|
bu konuda soylenebılecek guzel bır cumle hatırladım :))))))) derdımı dusundum derdıme uzuldum, derdını dınledım derdıme sevındım :)))))))
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Cecoli sen cok yasa.. bende korktum bişi sandım :))
|
|
![]() |
|
valla 600 lastik 600 triger 450 baskı balata bakım işçilik aynı zamanda bnlarla beraber kasko mtv trafik sigortası şu saydıklarım şu 5 ayda harcadığım masraflar inanın 10 tl daha bir şey çıkçak diye ödüm kopuyor 10 tl para değil ama bu kadar masraftan sonra insan korkuyor
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
neyse kardeşim, bu muhabbet uzar gider, cana geleceğine mala gelsin derler, bir bildikleri vardır elbet ![]() |
|
![]() |
|
Kafana Taktığın Şeye Bak Ben Ufak Bir Arıza Diye Tamirciye Gittim Komple Motor Değiştirdim Kaç Liramı Harcadım 5000 TL Kadar Bişey Harcadım Emin Ol Yerimde Olmak İstemezdin O Zaman Bu Siteye Üye Bile Değildim En Azından Burda Bana Yardımcı Olacak Kardeşlerim Var ...
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
aynen Albayım burdaki kardeşlere paha biçelemez buda burdan biline !!!
![]() |
|
![]() |
|
derdımı dusundum derdıme uzuldum, derdını dınledım derdıme sevındım
![]() gunun anlam ve onemı gıbı bu da konunun anlam ve ozetı olsun ![]() Düzenleyen CeCoLi - 09 Mayıs 2011 Saat 00:08 |
|
![]() |
|
Aynen Kardeşim... + 100 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
valla ben de bişey zannettim. 2 aks değiştim alt kulak üst conta 1300tl bayıldım gece de rüyama girdi 2 hafta olmadı daha.
|
|
![]() |
|
ondererden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ondererden
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BENCE TAMIRCININ IDARE EDER DEMESI ONEMLI DEGIL, DEGISTIR GITSIN, KENDI ADIMA BEN BIDAHA SERVISTEN BASKA BIR YERE GOTURMEM ARABAYI, ADAMA MUZIK KUMANDA KOLUNU DEGISTIR DIYORUM YOK TSMIR EDERIZ DIYOR GITMIS JAPONLA YAPISTIRMIS, 30 TL LIK SEY ICIN SINIRLERIM HOPLUYOR ZATEN 3 GUN DAYANDI YAPTIGI SEY. TAVSIYEM SERVIS, AYRICA METAL YORGUNLUGU DIYE BIRSEY VAR BAZI SEYLERIN DEGISMESI ICIN BOZULMASINI YADA YOLDA KALMAYI BEKLEMEMEK LAZIM DIYE DUSUNUYORUM..
|
|
ONDER ERDEN
ANTALYA 1978 2002 307 1,6 XS ŞEYTAN K. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
valla 100 tl ile hallolsa keşke (: ama yüksek çıkan fiyatlar bizi kendi aracımızı tamir etmeye zorluyor (: geçen arka armortisörlerden gelen meşhur ses için ustaya sordum. 308 amotrisörleri takılacak takozlar falan 500 tl çıktı bende aracı hafta sonu krikoya aldım tozlukları silikonladım çıtı çıkmıyor (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Benimde sol aks ilk kalkış da ara sıra çıt,çıt ses çıkarıyor, iki tarafı da değiştiririm diye düşünüyordum 500 gibi bir masraf olur diye içimden geçirirken rüyalarım kabusa dönüşecek anlaşılan.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
metınım bır sılıkon ıle sıkıntı gıderılıyorsa sılıkona devam et :)) bosver degısımı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |