![]() |
|
56 km de kaza |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
206_arda_+ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2011 Konum: sarıyer/ İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_+
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 Saat 11:45 |
15 gündür beklediğim aracım henüz gelmişti ki 24 saat içinde arabama doyamadan kaza yaptım. hoop servise. araç 56 km de bu arada, böyle bir şey kaç kişinin başına gelebilir? içim yanıyor pugcu dostlarım=).
|
|
***206_arda_gti***
* 206+ envy * |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecmis olsun. Kaza her an olabilir. Direksiyona gectigimizde zaten riski var. Size bisey olmamis sukur ki.
|
|
![]() |
|
206_arda_+ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2011 Konum: sarıyer/ İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_+
![]() ![]() ![]() ![]() |
tabi sağlık çok önemli. sağalun. ancak aracın kokusu üzerindeyken kaza yapmak da yakıyor insanın canını.
|
|
***206_arda_gti***
* 206+ envy * |
|
![]() |
|
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Büyük geçmiş olsun.
|
|
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
kaza geliyorum demez.geçmiş olsun.
cana geleceğine mala gelsin. hasar durumu ne ? nasıl oldu bu talihsiz kaza ? |
|
A3
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_+
teşşekkürler sağolun. sollama yapmıştım. şeridime tekrar geçecektim. sağ taraftaki bayan kasten gaza basıp çarptı. indiğimde ise ordan geçenlere sinir oluyorum dedi. o an ki sinir durumumu tahmin edebiliyor musun? neyse bende de suç vardı karşı şeride geçip uyanıklık yapmıştım trafikte. o yüzden uzatmadım. benim sağ kapı sağ ön çamurluk ve süpürgelik değişecek. p.tesi akşamı vereceklermiş.
|
|
***206_arda_gti***
* 206+ envy * |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
çok geçmiş olsun kardeşim allah can sağlığı versin. beterinden saklasın.
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
tekrar geçmiş olsun.değişecek derken ? yapılması mümkün bir hasarsa, parçaları değiştirmemenizi tavsiye ederim. |
|
A3
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_+
kapının kurtulma ihtimali yok zaten. değişmesi şart. herkesin günahını almak istemem ama son zamanlarda şahit olduğum kazaların %90 ında bir tarafın arabası şirket arabası oluyor. o arabalar ne zorlukla alınıyor bilmedikleri için gözlerini karartıp çarpışan otomobiller gibi davranıyorlar trafikte. tabi ki her şirket arabası kullanan böyle olur demiyorum. ama ben o kadını zar zor biriktirdiği parasıyla, severek aldığı arabasının bir kere kaza yapmasını diliyorum Allah'tan. o zaman anlar belki durumumu.
|
|
***206_arda_gti***
* 206+ envy * |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_+
cümlemize kardeş.
|
|
***206_arda_gti***
* 206+ envy * |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
geçmiş olsun ,
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_+
sağolasın.
|
|
***206_arda_gti***
* 206+ envy * |
|
![]() |
|
arda aracın fotosu var mı ? özellikle o düzelmez dedikleri kapıyı merak ettim ?
|
|
A3
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
gecmıs olsun kardesım
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
gecmiş olsun
|
|
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
|
![]() |
|
ardacım gecmıs olsun. Allah beterınden saklasın...
|
|
![]() |
|
Geçmiş Olsun Kardeşim Sana Bişey Olmamış En Azından
|
|
![]() |
|
kardesim gecmiş olsun denildi gibi cana gelicegine mala gelsın sende bısey yokmus sukur tekrar gecmıs olsun
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
kadına feci derecede kızdım ne demek sinir oluyorum ya , bende sollarken direk önüme kıranlara sinir oluyorum dalıyımmı şimdi :)
geçmiş olsun kadın aklı denilen şey böyle bişey galiba
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
her sinir olduğuma böyle yapmış olsam kaçtane aracım millete çarpa çarpa perte çıkardı, bukadar mantıksızlık bukadar gerizekalılık olmaz. Dediğin gibi inşallah dişinden tırnağından arttırıp aldığı araca aynısını yaparlar.
yanlız ben suçsuz durumda bile olsam elimden geldiğince hatalı sollayan vs yol vermeye çalışıyorum benden uzak durmaları için, bu kadının (kadın erkek farketmez) kasıtlı olarak çarpması sonucu ben olsaydım o sinirle canını yakardım mutlaka.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |