Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

56 km de kaza

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14453
Tarih: 28 Temmuz 2025 Saat 15:26
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 56 km de kaza
Mesajı Yazan: 206_arda_+
Konu: 56 km de kaza
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 11:45
15 gündür beklediğim aracım henüz gelmişti ki 24 saat içinde arabama doyamadan kaza yaptım. hoop servise. araç 56 km de bu arada, böyle bir şey kaç kişinin başına gelebilir? içim yanıyor pugcu dostlarım=).

-------------
***206_arda_gti***
*
206+ envy
*

Cevaplar:
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 11:49
Gecmis olsun. Kaza her an olabilir. Direksiyona gectigimizde zaten riski var. Size bisey olmamis sukur ki.

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 11:52
tabi sağlık çok önemli. sağalun. ancak aracın kokusu üzerindeyken kaza yapmak da yakıyor insanın canını.

-------------
***206_arda_gti***
*
206+ envy
*

Mesajı Yazan: motoberk
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 11:58
Büyük geçmiş olsun.

-------------
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi

Mesajı Yazan: EminÖNAL
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 11:59
kaza geliyorum demez.geçmiş olsun.
cana geleceğine mala gelsin.
hasar durumu ne ? nasıl oldu bu talihsiz kaza ?

-------------
A3

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 12:06
teşşekkürler sağolun. sollama yapmıştım. şeridime tekrar geçecektim. sağ taraftaki bayan kasten gaza basıp çarptı. indiğimde ise ordan geçenlere sinir oluyorum dedi. o an ki sinir durumumu tahmin edebiliyor musun? neyse bende de suç vardı karşı şeride geçip uyanıklık yapmıştım trafikte. o yüzden uzatmadım. benim sağ kapı sağ ön çamurluk ve süpürgelik değişecek. p.tesi akşamı vereceklermiş. 

-------------
***206_arda_gti***
*
206+ envy
*

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 12:08
çok geçmiş olsun kardeşim allah can sağlığı versin. beterinden saklasın.

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 12:10
Orjinalini yazan: 206_arda_+ 206_arda_+ Yazdı:

teşşekkürler sağolun. sollama yapmıştım. şeridime tekrar geçecektim. sağ taraftaki bayan kasten gaza basıp çarptı. indiğimde ise ordan geçenlere sinir oluyorum dedi. o an ki sinir durumumu tahmin edebiliyor musun? neyse bende de suç vardı karşı şeride geçip uyanıklık yapmıştım trafikte. o yüzden uzatmadım. benim sağ kapı sağ ön çamurluk ve süpürgelik değişecek. p.tesi akşamı vereceklermiş. 

tekrar geçmiş olsun.değişecek derken ?
yapılması mümkün bir hasarsa, parçaları değiştirmemenizi tavsiye ederim.

-------------
A3

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 12:15
kapının kurtulma ihtimali yok zaten. değişmesi şart. herkesin günahını almak istemem ama son zamanlarda şahit olduğum kazaların %90 ında bir tarafın arabası şirket arabası oluyor. o arabalar ne zorlukla alınıyor bilmedikleri için gözlerini karartıp çarpışan otomobiller gibi davranıyorlar trafikte. tabi ki her şirket arabası kullanan böyle olur demiyorum. ama ben o kadını zar zor biriktirdiği parasıyla, severek aldığı arabasının bir kere kaza yapmasını diliyorum Allah'tan. o zaman anlar belki durumumu.

-------------
***206_arda_gti***
*
206+ envy
*

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 12:19
Orjinalini yazan: ose307 ose307 Yazdı:

çok geçmiş olsun kardeşim allah can sağlığı versin. beterinden saklasın.
cümlemize kardeş. 

-------------
***206_arda_gti***
*
206+ envy
*

Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 12:22
geçmiş olsun , 

-------------
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 12:24
Orjinalini yazan: Haksen016 Haksen016 Yazdı:

geçmiş olsun , 
sağolasın.

-------------
***206_arda_gti***
*
206+ envy
*

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 12:50
arda aracın fotosu var mı ? özellikle o düzelmez dedikleri kapıyı merak ettim ?

-------------
A3

Mesajı Yazan: sercinho
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 12:52
gecmıs olsun kardesım 

-------------
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79

Mesajı Yazan: Sönmez
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 12:56
gecmiş olsun 

-------------
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 12:57
ardacım gecmıs olsun. Allah beterınden saklasın...

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 12:59
Geçmiş Olsun Kardeşim Sana Bişey Olmamış En Azından 

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 13:07
kardesim gecmiş olsun denildi gibi cana gelicegine mala gelsın sende bısey yokmus sukur tekrar gecmıs olsun 

Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 13:11
kadına feci derecede kızdım ne demek sinir oluyorum ya , bende sollarken direk önüme kıranlara sinir oluyorum dalıyımmı şimdi :)
geçmiş olsun kadın aklı denilen şey böyle bişey galiba

-------------
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 13:48
her sinir olduğuma böyle yapmış olsam kaçtane aracım millete çarpa çarpa perte çıkardı, bukadar mantıksızlık bukadar gerizekalılık olmaz. Dediğin gibi inşallah dişinden tırnağından arttırıp aldığı araca aynısını yaparlar.

yanlız ben suçsuz durumda bile olsam elimden geldiğince hatalı sollayan vs yol vermeye çalışıyorum benden uzak durmaları için, bu kadının (kadın erkek farketmez) kasıtlı olarak çarpması sonucu ben olsaydım o sinirle canını yakardım mutlaka.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 13:54

Geçmiş olsun..

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 13:57
aracın fotosunu çektim ama kazalıyken çektim. yani çarpıştıktan sonraki arabaları ayırmadan fotosu var. kadın arabaya ön kapı başlangıcından çarpıp ön çamurluğu kadar geliyo. kadının arabasında sadece ön çamurluk hasarlı. kasti bi çarpma olduğunu hasardan tüm şöförler rahatlıkla anlayabilir. cecoli, albay Allah razı olsun sizlerden de diğer dostlardan da. hala yüreğim yanıyo anlatamam. maddiyata hiç önem vermem. zaten araba kaskolu. trafikte her an kza olabileceğini bildiğimden arabayı teslim almadan, koltuğuna oturmadan kasko yaptırmıştım. ilginizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum, insan böyle zamanlarda bu tarz forumların kıymetini anlıyo, cecoli olsun albay demircan olsun tanıştığım sevdiğim dostlarım. diğer arkadaşlarla da bi buluşmada tanışmak isterim burda iş cecoliye düşüyo tabi=) tanıdığım 1 numaralı organizatör. kapının değişmesi gerekiyodu. öyle bi hışımla çarptı ki düzeltilecek bi durumu yok.

-------------
***206_arda_gti***
*
206+ envy
*

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 13:59

kapının kurtulma ihtimali yok zaten. değişmesi şart. herkesin günahını almak istemem ama son zamanlarda şahit olduğum kazaların %90 ında bir tarafın arabası şirket arabası oluyor. o arabalar ne zorlukla alınıyor bilmedikleri için gözlerini karartıp çarpışan otomobiller gibi davranıyorlar trafikte. tabi ki her şirket arabası kullanan böyle olur demiyorum. ama ben o kadını zar zor biriktirdiği parasıyla, severek aldığı arabasının bir kere kaza yapmasını diliyorum Allah'tan. o zaman anlar belki durumumu.

tamammen katılıyorum sana arda. geçmiş olsun allah kötüsünden daha başka kazadan beladan korusun.

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 16:08

sadece kapı sacını değiştiriyorlar öylede yapabilirsin. inşallah daha büyük değildir.

-------------

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 16:58
götürdüğüm yer teknik servis olduğu için, adamlar uğraşmıyor. söküp atıyorlar, yenisini takıyorlar.

-------------
***206_arda_gti***
*
206+ envy
*

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 17:10

geçmiş olsun kardesım allah başa keder vermesin arac gitse bile yenisi gelıyorda can gelmıyor saglık olsun da kadına bende uyuz oldum çok asabıyımdır valla bole bısı denk gelse dırek dalardım kadın falan anlamadan :D

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 17:25

götürdüğüm yer teknik servis olduğu için, adamlar uğraşmıyor. söküp atıyorlar, yenisini takıyorlar.

ısrarla sormamdaki sebep buydu zaten.aracın kapısının düzeltilip boyanması ile komple değiştirilmesi arasındaki farkı satarken daha iyi anlarsınız. (allah sattırmasın) değişeni olan arabaya ülkemizde pert veya ağır kazalı olarak bakılıyor.değer kaybı artıyor.

"kapının düzelme imkanı yok zaten" dediniz ya, aşağıdaki araç bu kazadan sonra toplandı desem ??

http://img684.imageshack.us/i/big48053614pz0.jpg/" rel="nofollow">

-------------
A3

Mesajı Yazan: azdek
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 17:37
Geçmiş olsun kardeş Allah beterinden saklasın

-------------
Soner Hoca

2005 307 1.4 Benzin 16V 5K,

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 17:39
o araba düzeldi demek. vay be. arabayı çok uzun süreler mecbur kalmazsam satmak istemediğimden şimdilik satma durumundaki sorunları pek düşünmüyorum.

-------------
***206_arda_gti***
*
206+ envy
*

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 17:44

o araba düzeldi demek. vay be. arabayı çok uzun süreler mecbur kalmazsam satmak istemediğimden şimdilik satma durumundaki sorunları pek düşünmüyorum.

sadece bir tavsiye idi.sanayide düzelmicek araç yoktur Sırıtma

-------------
A3

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 17:54
geçmiş olsun

Mesajı Yazan: VEDATDINC
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 18:20
Geçmiş olsun kadınlar trafik kurallarını ve karşısındakileri hiçe sayıyor

-------------
2004 307XR 1.6 atiker

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 18:32
14-15 yaşlarındaydım. babam sadece 2 öğüt verdi bana trafikle ilgili. 
1- kendinden çok arabanda taşıdığın insanların canını düşün ve ona göre hareket et.
2- trafikte bayanlardan kaçabildiğin kadar kaç.
baba sözü dinlemedik. 

-------------
***206_arda_gti***
*
206+ envy
*

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 18:38
Hiç unutmam iş icabı ankaraya gitmiştim karşıdan karşıya geçecektik  bayan şöför arkadan gelen aracın önüne kırdı acı bi fren sesi adam orta refüje çıktı ağaca çarptı ön sağ cam patladı kadının dediği özür dilerim bu iş özürle bitti yorumu size kalmış

-------------
2004 307XR 1.6 atiker

Mesajı Yazan: göktuğ
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 18:45
geçmiş olsun , 

-------------
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 18:56
Orjinalini yazan: VEDATDINC VEDATDINC Yazdı:

Hiç unutmam iş icabı ankaraya gitmiştim karşıdan karşıya geçecektik  bayan şöför arkadan gelen aracın önüne kırdı acı bi fren sesi adam orta refüje çıktı ağaca çarptı ön sağ cam patladı kadının dediği özür dilerim bu iş özürle bitti yorumu size kalmış
araba satarken de bayandan derler. belki kaza yapmaz bayanlar ama kaza yaptırır.

-------------
***206_arda_gti***
*
206+ envy
*

Mesajı Yazan: mdincer34
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 19:32
ya söylenecek çok şey varda içimizde kalıyor :)çok geçmiş olsun Allah korumuş yine

-------------
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp

Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 21:09
geçmiş olsun. başkasının hatasından dolayı da böyle olması daha sinir bozucu olmuştur.

-------------

Mesajı Yazan: Selim Engin EREN
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 21:17
geçmiş olsun,allah büyüğünden saklasın ilk ve son kazası olur inşaallah aracın..

-------------
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 21:54
Orjinalini yazan: AydınBeyol AydınBeyol Yazdı:

geçmiş olsun. başkasının hatasından dolayı da böyle olması daha sinir bozucu olmuştur.

sağolun. içim ondan dolayı yanıyor ya zaten. yoksa umursamazdım.

-------------
***206_arda_gti***
*
206+ envy
*

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 21:55
Orjinalini yazan: dereli34 dereli34 Yazdı:

geçmiş olsun,allah büyüğünden saklasın ilk ve son kazası olur inşaallah aracın..
teşekkürler.

-------------
***206_arda_gti***
*
206+ envy
*

Mesajı Yazan: mimitt
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 22:06
çok geçmiş olsun,buna benzer bir durum arkadaşım yaşadı, ısrarlarım sonucu kendisine 308 aldık ilk çıktığı zamanlar,aracı galeriden çıkartıp evine giderken yani km si sizinkini yarısı bile değildi,talihi yoldan dikkatsizce çıkan kamyon arkadaşımın aracına sağ taraftan çarptı.aracın sağ tarafı komple değişti ve tavanıda boyandı.airbagler falan zaten açılmıştı.ve kasko pert e çıkarmadı aracı, 2 ayda parça bekledi araç yattı.

tekrar geçmiş olsun bazen ufak uyanıklıklar pek hoş olmayan sonuçlar doğurabiliyor,daha dikkali ve sabırlı olmak lazım.

Mesajı Yazan: 3rkans
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 22:46
Çok geçmiş olsun ALLAH dahah beterinden saklasın.

-------------
206 X-line the Orginal
Mersin

Mesajı Yazan: maestro
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 22:52
geçmiş olsun kardeş bi fotosunu çekseydin ilerde satarsan değişen parçaqların neresi olduğunu ve ağır bi kazası olmadığını ispat için iyi olurdu

-------------
Kem âlât ile kemâlât olmaz...

Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 22:59
geçmiş olsun kardeşim 

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Mesajı Yazan: murat deniz
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 23:10
dostum geçmiş olsun.. nedemek olduğunu anlayabiliyorum.. ben geçen gün arka stoplar buğu yapıyo diye söküp onarıyım istedim ve sonuç olarak orjinal stoplar yerine iki yeni stop alamk zorndayım.. o bile moralimi bozdu.. geçmiş olsun..

Mesajı Yazan: Japon
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 23:38
abi bayanlar bu aralar izlenimlerime göre kendilerini bir sey sanıp carpısan oto gibi kullanıyorlar hele o bayanların kullandıgı sırket arabaları yokmu allah dusmanıma vermesın uzerıme cıkacak dikkatli olmasam onume onume atlıyorlar

Mesajı Yazan: Mesut
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2011 Saat 01:04
Kanka gecmıs olsun telefonda soyledıgınde soka gırdım ıcım gıttı acıkcası ama tek degılsın :DD bende arabayı aldıgım hafta servıse bırakmıstım :D:DDD bılıosun sol on camurluk far fln :Dd hemde park halında :DDd bızım ayrıcalıgımız var kanka :DDD 

-------------
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Mesajı Yazan: mimitt
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2011 Saat 03:56
arkadaşlar artık şu bayan erkek olayını,bir kenara bırakın,lütfen,genelleme yapılacaksa erkeklerinde magandalığını bayan sürücüler geneller ve onlara görede hepimiz maganda oluruz,artist oluruz. benim bir ablam var maşallah çok iyi kullanıyor,en az benim kadar meraklı araştırır dener,kısacası oda araba sevdalısı ama ,2 sene önce yaşadığım olay şudur,araç peugeot 406 ozmn(ahhh ahh)

sağ ön koltuktayım aracı ablam kullanıyor, ben koltuğu iyice yatırmıştım yoldan geldiğim için yorgundum.ışıklarda aracın sağına ve soluna iki araç geldi,direk lafları falan duydum bir hareketlendim ablam sakin ol dedi,neyse yola çıktık bu ikisi arkadaşmış biri sağdan biri solda ablamı sıkıştırıyorlar,ben ablamın panikleyip paniklemeyeceğini merak ettiğim için dişimi biraz daha sıktım, araçlar opel astra bu arada,önüne geçip ani fren falan yapıyorlar,önüne kırıyorlar,bunlar bir ara gene yanımıza geldi yolda müsait olunca ablam spor moda alıp birden topukladı.şimdi bayanın da acemsi var erkeğinde,zaman zaman sizide strese sokan taksiciler dolmuşcular oluyordur,bunlarda ayn strese maruz kalıyorlar.

Artık bayan erke ayrımı yapmak yerine bence,usta sürücü,acemi sürücü ayrımı yapmak lazım. Bir gün trafikte eşlermzin arkadaşlarımızın olacağını unutmayalım.

Mesajı Yazan: trtolgi
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2011 Saat 09:22
gecmiş olsun çok üzüldüm yaa.haklısın adama çok dokunur.neyse mal önemli değil önemli olan sağlık.çok geçmiş olsun

-------------
bir başkadır 307

Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2011 Saat 10:10
Bende sollamaya çıkınca gazı kökleyip geçmeni engelleyenlere ayar oluyorum

-------------
2004 307XR 1.6 atiker

Mesajı Yazan: hhuzun
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2011 Saat 10:44
gecmis olsun

-------------
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2011 Saat 00:52
Orjinalini yazan: Mesut Mesut Yazdı:

Kanka gecmıs olsun telefonda soyledıgınde soka gırdım ıcım gıttı acıkcası ama tek degılsın :DD bende arabayı aldıgım hafta servıse bırakmıstım :D:DDD bılıosun sol on camurluk far fln :Dd hemde park halında :DDd bızım ayrıcalıgımız var kanka :DDD 
kanka zaten kendimi avutmak için mesutun da başına gelmişti falan dedim kendime=). 
en başta kendime yakıştıramadım. 
     Bayanları bu güne kadar genellemedim asla, ama insanın canı yanınca genelliyor. ayrıca benim annemde, kız arkadaşımda araba kullanıyor. 
     inanmayacaksınız belki ama servise gittim benden başka 2 kaza olayı daha vardı, onlar da kaza nasıl oldu falan diye anlatıyorlardı. biri dedi ki adamın biri geldi yandan vurdu, şirket arabasıymış falan dedi. diğer kazazede de atladı hemen benim kaza yaptığımda şirket arabasıymış dedi. tabi benim kaza yaptığım araçta şirket arabası olunca traji komik bir sahne oluştu. 
     öte yandan bir diğer arkadaşın dediği gibi trafikte biraz sabırlı olmak lazım. acil bir durum yoksa uyanıklığı da kenara bırakmak lazım. Allah verecekse böyle kaza versin, tırların arasında sıkışmış, bariyerlerden atlayıp ormana uçmuş arabalarda görüyoruz. insanlar arabalarında canlarını kaybediyor. o yüzden allah ağır kazadan korusun hepimizi. duyarlı arkadaşlara da teşekkür ediyorum. bu kadar ilgi olmaz sanıyordum gerçekten. eksik olmayın...

-------------
***206_arda_gti***
*
206+ envy
*

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2011 Saat 08:43
Orjinalini yazan: VEDATDINC VEDATDINC Yazdı:

Bende sollamaya çıkınca gazı kökleyip geçmeni engelleyenlere ayar oluyorum

ulan madem gazı köklicen ozaman basta gidelim dimi. ha basmıcaksan da bırak biz geçelim sen kendi halinde devam et, neden başta yavaş gidiyor ve geçmek istediğimde gaza basıyorsun ki.

-------------

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2011 Saat 08:46
evet acelemiz yoksa sırf sıkıldığımız için basmayalım ki acelesi hastası vs olanlara yer açmış oluruz ve de sağ sağlim gideceğimiz yere varırız

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net