Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 SW LPG Dönüşümü Başladı...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 SW LPG Dönüşümü Başladı...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oguz6578 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Kasım - 1988

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguz6578 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 SW LPG Dönüşümü Başladı...
    Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 09:39
Evet arkadaşlar dün gece itibariyle yeni almış olduğum 2 aylık 2005 307 sw tiptronik aracıma lpg (Atiker Safefast OBDII) kiti taktırmak için verdik makinayı... Beklemedeyiz şuan bakalım sonuç nasıl olacak... CeColi arkadaşımızada çok teşekkür ediyorum verdiği doğru bilgiler için...

Düzenleyen oguz6578 - 27 Nisan 2011 Saat 10:37
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 09:52
hadı hayırlısı olsun. soyledıklerımı unutma. lambda baglantıları ve tanıtılması onemlı. fakat senın aracına super kıt takmaya gerek yok. normal kıt senın aracının ıhtıyacını karsılar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 09:54
Orjinalini yazan: oguz6578 oguz6578 Yazdı:

Evet arkadaşlar dün gece itibariyle yeni almış olduğum 2 aylık 2005 307 sw tiptronik aracıma lpg (Atiker Safefast Süper OBDII) kiti taktırmak için verdik makinayı... Beklemedeyiz şuan bakalım sonuç nasıl olacak... CeColi arkadaşımızada çok teşekkür ediyorum verdiği doğru bilgiler için...

hayırlı uğurlu olsun kardeşim güzel seçim inş düzgün bir montajla sorunsuz tasarruf edersin. sorması ayıp fiyat olarak kaça anlaştın.
Yukarı Dön
oguz6578 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Kasım - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguz6578 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 10:15
1300 tl (simit tank + koruma)
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 10:41
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

hadı hayırlısı olsun. soyledıklerımı unutma. lambda baglantıları ve tanıtılması onemlı. fakat senın aracına super kıt takmaya gerek yok. normal kıt senın aracının ıhtıyacını karsılar...

bknz: Örnek ben (: lambda sensörünü takmamışlardı neler çektim neler ahhahh bi cem abi biliyor bide ben :D

bu arada nerde taktırıyorsun umarım benim taktırdığım yerde taktırmıyorsundur (:
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 11:34
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

bknz: Örnek ben (: lambda sensörünü takmamışlardı neler çektim neler ahhahh bi cem abi biliyor bide ben :D

bu arada nerde taktırıyorsun umarım benim taktırdığım yerde taktırmıyorsundur (:

atıker safe fast kıt lambda baglantılarından sonra daha guzel calısıyor degıl mı metın kardesım???
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 14:24

aynen cem abi gazda 14,4 litreden aşağı inmiyordu. şuan 11,5-12 litreye kadar indi. gerçi bu aralar biraz arttı ama oda kısa mesafeye git gelden olsa gerek.  lpg 10.000 bakımıda yaklaşıyor aynı yere gitmekde istemiyorum bide 75 tl diyorlar daha uygun nerde yaptırırız bu bakımı.

Düzenleyen metin - 27 Nisan 2011 Saat 16:48
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 15:05
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

aynen cem ani gazda 14,4 litreden aşağı inmiyordu. şuan 11,5-12 litreye kadar indi. gerçi bu aralar biraz arttı ama oda kısa mesafeye git gelden olsa gerek.  lpg 10.000 bakımıda yaklaşıyor aynı yere gitmekde istemiyorum bide 75 tl diyorlar daha uygun nerde yaptırırız bu bakımı.

bırseyler ayarlarız metın abı :))
Yukarı Dön
oguz6578 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Kasım - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguz6578 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 16:16
metin kardeş  güney otogaz a taktırıyorum reklam teşkil etmez inşallah isim veriyoruz ama gelsinde bi makina bakıcaz nasıl olmuş..... :)
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 16:50

metin kardeş  güney otogaz a taktırıyorum reklam teşkil etmez inşallah isim veriyoruz ama gelsinde bi makina bakıcaz nasıl olmuş..... :)

başında dursaydın (:

ben durmadım ön camı çatlattılar, camın aşağıdaki uc kısmının altı boş. adam ister istemez montaj yaparken yükleniyor çatlatıyor. İnşallah sağ salim güzel bir şekilde alırsın.
Yukarı Dön
oguz6578 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Kasım - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguz6578 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 20:45
Başlarında durmama gerenk yok metin.. Babamın köylüsü arkadaşları ve bu lpg işi yaptığını yeni öğrendik... Lamd olayını fln sorduk az önce onları aktif ettik bağlantılar fln tamam diyor ve adamlar atiker servisi zaten .... Denemeler yapmış 160-170 e rahatça çıkıyor bassam dahada gidiyor diyor kendisi :)))  Dönüşümü tamamladılar bu arada :) iresmi işlerde bitince ruhsata işleticez işte onuda önümüzdeki hafta yapıcaz ..... Bekliyoruz makinayı
Yukarı Dön
oguz6578 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Kasım - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguz6578 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 20:46
çatlatma kırma mevzularıda olmaz olamaz :)))  Babamda onu çatlatır :)
Yukarı Dön
oguz6578 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Kasım - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguz6578 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 Saat 23:14
evet arkdaşlar araç 1 saat önce geldi ve aracı parkettikten sonra baktım ki ışık sensörleri çalışmıyor :( yagmur sensöründe fln problem yok ama gece sensörü çalışmıyordu... Neyse arabanım çalışmasında problem yok birazdan depoyu fullemeye gidicez az önce forumda buldum sensör sistemi devre dışı kalmış onu aktive ettim sorun ortadan kalktı moralimde düzeldi ::))))) (Akü bağlantıları olmadığı için sistem ayarları sıfırlanmış muhtemelen).... Bakalım inşallah sorun fln çıkmaz 1000 km snra bakıma gidicez fln .... Şimdilik durum bundan ibaret durum bilgisini aktarırım zaman zaman.... Herkese iyi geceler
Peugeot 2005 Tiptronik 307 SW 1.6 BVA Pack
Atiker SafeFast OBD => Atiker Fast System :)
Nokian Z G2
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 Saat 23:50
oh masallah dıyelım.. hadı hayırlısı bakalım. gorustugumuzde ıncelerız aracını guzelce :))
Yukarı Dön
oguz6578 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Kasım - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguz6578 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 09:20
Dün gece kurtlar vadisi bittikten sonra tankı fullemeye gittik babamla arabada görülür farkedilir biçimde bir performans artışı olmuş lpg yi desteklediğimden fln değil bu zamana kadar binip kendimin kullandığı ilk araç 307 sw ve benzinli şekilde 2 ay kullandım aldığımda triger vs.vs. filtre grubu fln değişti etti öylede kullandım ama dün lpg li kullandığımda benzine göre daha iyi randuman aldım ve yanımda oturan babam bile farketti ne olmuş arabaya diye sen bişey yapıyorsun diyor  yok baba herzaman ki gibi sürüyorum dedim araba ucuyor yaw diyor :)......
Nokian Z G2
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 09:24
sunu soyleyebılırımkı lpg yanma enerjısı bakımından benzıne gore bıraz farklı bır yakıt oldugundan aracın tork harıtası bıraz degısıyor. guzel ayarlandıgında azda olsa dusuk devırlerde benzınden daha canlı oldugunu soylenebılır
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 09:45
Hayırlı olsun.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 09:45

sunu soyleyebılırımkı lpg yanma enerjısı bakımından benzıne gore bıraz farklı bır yakıt oldugundan aracın tork harıtası bıraz degısıyor. guzel ayarlandıgında azda olsa dusuk devırlerde benzınden daha canlı oldugunu soylenebılır
haklısın cem usta bende bunun bariz farkındayım arabada baya bi canlılık var lpg taktırmadan önce hantaldı
Yukarı Dön
oguz6578 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Kasım - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguz6578 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 10:44
evet cem usta var yani farklılıklar mevcut :)....  Düşündüğüm tek şey şuan başka araba alırsam onada taktırmak :)
Saol badires kardeş....

Düzenleyen oguz6578 - 29 Nisan 2011 Saat 10:45
Nokian Z G2
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 11:49

evet cem usta var yani farklılıklar mevcut :)....  Düşündüğüm tek şey şuan başka araba alırsam onada taktırmak :)
Saol badires kardeş....

ben bırsey soyleyınce bazıları abarttıgımı dusunuyor ama bunu kullanan anlıyor hıssedıyor tasarrufunu yapıyor. kullanmayan bılmıyor bırde bılmeden de konusuyor :))

neyse bız tasarrufumuza devam edelım degıl mı :))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 8>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26367 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 212 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37010 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296756 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 87 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94119 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 873 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1034 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6247 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1111 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 317 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3617 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49372 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 532 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 346 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 604 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 91 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4392 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1886 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1057 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English