![]() |
|
307 Direksiyon Sertleşmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
friendkalp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2011 Saat 12:28 |
merhaba 307 2004 model aracımın direksiyonu çok aşırı degil ama sertleşti havalara baktım sorun yok neden olabilir acaba.bir soru daha araç yag eksitiyor yagını degiştirdikten sonra 2000 km yaptıktan sonra 750 gr yag koydum araca çekişte falan problem yok kaçıran bir yerde yok cevaplarınızı bekliyorum saygılar
Düzenleyen friendkalp - 26 Nisan 2011 Saat 12:30 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Direksiyonun sertlesmesi sorunuz icin, aracinizin hidrolik yagi seviyesini ve kalitesini kontrol edin.
Yag sorunuz icin ise, aracinizin kilometresini, hangi viskozitedeki yagdan koydugunuzu da belirtin. |
|
![]() |
|
friendkalp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
![]() ![]() ![]() ![]() |
bugun yag ilave ettim tekrar toplamda 5000 km yol yaptim 2 litre yag koydum yagin ismini hatirlamiyorum ama en kalitelisinden istemistim elf markaydi 10=40 olmasi lazim.bugun bir ustaya goturdum motor kapagini acti duman cikiyor bayagi yag cubugundanda az bisey atiyor.aracta su eksiltme olmuyor egzostan sadece sabahlari ilk calismada duman atiyor cekiste prblem yok ne yapmam lazim kaciran bir yer yok yanliz burnuma aractan inerken boyle bir yag kokusu geliyor yanik gibi.gaza yuklendim dumana bakmak icin 4000 5000 devirdeyken eksozdan siyah bir duman bir anlik yuklenirken geliyor bilgi verirseniz sevinirim saygilar |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
5000 kilometrede 2 litre yag cok yag. Zaten toplamda 3.3 litre civari bisey alir. Sabahlari ilk calistirmadaki duman normaldir. Yag cubugundaki biraz duman da normaldir ama cok duman geliyorsa iyi degildir. Eger sisteminizde yag kacagi olmadigina eminseniz ve yag cubugundan cok duman geliyorsa araciniz yag yakiyor olabilir. Bence iyi bir ustaya gosterin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
bir kac ustaya goturdum tanidik olan normal dedi kapaktan duman atmasi.baska ustalarda motor iyi degil dedi 4000 masraf cikar diyor
|
|
![]() |
|
Kapaktan bir biktar duman normal ve her arabada az cok olur. Siz cok duman geliyor dediniz ki bu iyi degildir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
peki hocam tesekkur ederim sagolun
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
yagi var kontrol ettim. elimle yaga dokundum elimde hafif yapisiyor acaba ozelligini bitiriyormu
|
|
![]() |
|
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
Direksiyon kutusu yağı özeldir sakın ATF koymayın |
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
hangi yag onerirsiniz birde bu yagi degismek uzun birseymi her tamirci yaparmi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |