|
307 ye cruise control |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Yazar | ||
arslanbey01
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 22:35 |
|
arkadaşlar 2006 1.6 comfort benzinli aracıma curise control taktırmak istiyorum servis 50 tl dedi hız sabitleme ve limitleme kolunu ben buldum servis 50 tl ye takacak ancak bu işi yaptıran arkadaş varmı aranızda nasıl çalışıyor kendi orjinali ile aynımı çalışıyor merak ediyorum birde bana sorumluluk size ait şeklinde bir kaç şey söyledi servis bu ne zırvadır sizce. curise control taktırdığımda ekranda nasıl bir ayar oluyor yani curise controlu aktif yaptığımda yol bilgisayarı ekranında neler görmeliyim orjinal premium modellerde ekranda gözüken curise control ayarları benim ekrandada gözükecekmi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
|
||
ARSLANBEY01
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
50TL olamaz bir yanlışlık vardır.
|
||
arslanbey01
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
|
|
50tl işçilik hız sabitleme kolunu kendim alıyorum
|
||
ARSLANBEY01
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tamam ben yanlış anlamışım.
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
forumda sadece benim bildiğim 4 tane hız sabitleme ile ilgil konu zaten var. neden hiç araştırmadan konu açıyorsunuz bunu halen anlamış değilim.
forumda hız sabitleyici yada cruise control olara arattır istemediğin kadar bilgi var.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Metin sen sakin ol :)) sen sinirlenme :) seninle hepimiz aynı fikirdeyiz dostum :)) zaten pek cevapta verilmemiş:)) bende gördum de sen yazınca cvp yazdım :)
|
||
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
|
Arkadaş konuyu görmemiş olabilir siteyi takip etmiyo olabilir sert davranmak yerine arkadaşa konunun linkini yollayarak yardımcı olabilirsiniz veya yardım etmek istemiyosanız yazma gereği duymazsınız diye düşünüyorum.
|
||
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaş konuyu görmemiş değil zaten sürekli en az 1 tane cruise control konusu güncel oluyor, bunu ilk olarak hatırlatayım. Ayrıca siteye üye olurken forumun kendi kuralları var biz nasıl uyuyorsak o da uyacak, bunu benim değil asıl senin hayırlatman lazım.
al link vererek yardımcı oluyorum önce sana sonra ona (:
Madde-6 ;)
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
arslanbey01
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
|
|
orda diyorki aynı konudan varsa yöneticiler tarafından birleştirilebilir yada yönetici tarafından silinebilir ne dırlıyonki ben acemiysem açmışım sen ustaysan sil yada birleştir
|
||
ARSLANBEY01
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşlar lütfen birbirimize kırıcı davranmayalım
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
o yetki bende olsa ama yok napalım, anca uyarmaya çalışıyorum. çünki okadar yorum yapmışız bilgi paylaşmışız aynı şeyi başka birinin gelip sil baştan sorması okadar emeğin üstüne insanın canını sıkıyor neyse kusura bakma. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14198&KW=cruise+control&title=206-14-hdi-hz-sabitleyici-takld-test-edildiburada istemediğin kadar bilgiler mevcut, aklına gelen hız sabitleme sistemi ile ilgili bütün cevaplar var. hatta bu bilgileri aldığında belkide kendi montajını kendin yapabilirsin yada bilgisayarın yoksa bilgisayarı olan ve bilmeyen bir ustaya hem öğretip hemde taktırabilirsin.
saygılar.
|
||
||
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dün itibariyle 2006 model 206 dizele hız sabitleme takılmıştır.
sorunsuz kullanıyorum. |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kilometre sayacının olduğu yerde "Cc---" çıkıyor olması lazım baktınız mı çıkıyormu? eski modellerde çalışıyor ama ekranda bişey yazmıyor sanırım 2006 ve üstü modellerde bu yazının da çıkması ve çalışması lazım diye tahmin ediyorum.
|
||
||
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok çıkmadı simge..
çalışıyor normal olarak ama simge veya işaret çıkmadı. |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2006 model 307 ler can sistem olduğu için onlarda çıkıyormuş, sizinde can sistem kullandığınızı düşünerek mantık yürüttüm ne yazıkki yanılmışım.
|
||
||
d3n1s
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
206'larda CAN sistem olmadığını söylemişti buradan bir üye, ama benim sorduğum bir usta da benim araçta CAN olduğunu söyledi, kafam iyice karışık, araç 206 quiksilver bu arada |
||
iibrahimm
2. Vites 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|
|
ben taktırdım 1,4 hdı sadece ekranda yazıları cıkmıyor
|
||
307 1,4 hdı
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
normal. ama ne hikmetse 140 tl değilde aracı sıfır alırken 600 tl verirsen ekranda da çıkıyor (: farklı bir yazılım yapıyorlar herhalde.
|
||
||
arslanbey01
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
|
|
arakadaşlar 2006 1.6 comfort benzinli aracıma hız sabitleyiciyi serviste bu gün itibarı ile 150 tl ye mal ederek taktırdım kullandım test ettim km ekranında cc on veya of yazıyor ayrıca kaç km ye sabitlendiğini arttırdığımda değiştiğini hepsini ayrıntılı şekilde görüyorum 150 liraya mal olan bu sistem bence çok rahat. ancak hız limitleme çalışmadı onun için gaz pedalını değiştirtmem gerekiyor o pedal yaklaşık 200 lira onu taktığımızda hız limitleme çalıştı onu sadece deneme amaçlı taktılar ve olduğunu gördük tekrar söktüler yani şu an aracımda hız sabitleme tıkır tıkır çalışıyor ancak limitleme için zamana ihtiyacım var
|
||
ARSLANBEY01
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aracın sanırım makyajlı kasa, makyajlı kasalarda can sistem olduğu için ekrandaki bilgilerlerde çıkıyor. eğer kol dahil 150 tl ye mal ettiyseniz çok iyi ama kol vardı diyordunuz kol hariç 150 tl ise biraz pahalıya taktırmışsınız.
onun dışında sabitleme kolunuz yanlış kol yani 307 lere hıs sabitleme oluyor hız limitleme olmuyor. hız limitlemeliler 308 lerde uyuyor bu yüzden sizde çalışmaması normal. yanlız bişey daha öğrenmiş olduk. gaz pedelını değiştirince 307 lerede hız limitlemeli cruise control takılabiliyormuş bu bilgi içinde teşekkürler.
hayırlı olsun güle güle kullanın.
|
||
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |