|
yeni 407 aldım yardım ! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hakankarakas
1. Vites 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2011 Saat 21:32 |
bugün 407 aldım arkadaşlar. aranıza da yeni katılmış oldum.herkese merhaba
407 1.6 hdi executive black aldığım araç
bi kaç özelliğini kullanırken bişey farkettim klimanın iki tarafını kontrol ederken ikisininde minimum a getirdim yani en soğuğa aldım fakat sol soğuk verirken sağ en sıcak verdi. neden bilgisi olan varmı acaba. Düzenleyen hakankarakas - 23 Nisan 2011 Saat 23:55 |
|
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çift yönlü dijital klımamı kullandıgınız?
|
|
hakankarakas
1. Vites 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|
ayne ç,ft yönlü dijital klima 407 ama her iki yön içinde aynı değerler girmeme rağmen soğuk olan yer soğuk üflerkn sağ sıcak üflüyo. bu nasıl iş anlayamdım ben
|
|
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
böyle bşy ımkansz ayarlarına cok dıkkat ettınmı belkı ılk kez bındıgınden gözunden kacmıs olmasn
|
|
hakankarakas
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|
dikkat ettim ama sabah bidaha denicem ama bi aksilik var gibi geldi bana
|
|
hakankarakas
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|
seninki dijital klimaa mı? |
|
dbmaster
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum kalorıfer kazanının kenarlarında dişler var kırılmıs sıcak veren taraf aynı sorunu bende yasadım servıste destek dişler satılıyor 30 lıra alıp dısarıda degıstırebılrısın, bır sorun yok aracında
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hakankarakas hoşgeldin.
Forumumuzdaki üyelerimizi tanıyalım bölümünde kendini tanıtıcı yeni konu açarsan seviniriz. Saygılar. Düzenleyen mustiii - 23 Nisan 2011 Saat 23:57 |
|
hakankarakas
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|
çok basit bişeymidir yani bu. bugün servise sordum tarif ederek adamlar 2500 lira dedi işçilik le beraber 3500 lirayı bulur dedi klima bişey bozulmuştur dedi. içimden küfür ettim adamlara ama pejonun servisi bu kadar ukala olamaz ya.
|
|
dbmaster
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yalandır o dostum ınanma klıma bozulması ıle ne alakası var bır taraf sıcak otekı taraf soguk verıyor , servısler para sızdırma pesındeler sadece. ben aracı aldıgımda ıkı tarafta sıcak verıyordu an kısıkta bıle hemde alev gıbı , sağ ve soltakı elektrıklı plastık tırnaklı bılyalar kırılmıs zaten hastalık eger sorun bununla aynı ıse 30 lıra falan o ıkı parca, 50 kagıt ıscılık verırsın maxımum. Yeterkı sorun bu olsu kaldıkı sorun bundan baska bır sey olamaz.
|
|
|
|
hakankarakas
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|
işte tam olarak ne alacağımı bilsem yani bir ustaya götürsembu parçayı bulabilirmi takmak için. yada servisten ne diyip almam lazım o parçanın tam adı nedir?
|
|
dbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tam ısmını bende unuttum alalı 1 sene oldu , ama sızın ıcın pazartesı yada salı gunu o parcanın ısmını ve 407 lerde olup olmadıgını ogrenıp buradan bılgı verırım . gorusmek uzere ıyı aksamlar
|
|
|
|
MuratKILINC
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2012 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MuratKILINC
|
ARAKADAŞLAR KONU ESKİ FARKINDAYIM AMA AYNI SORUNLA BENDE KARŞILAŞTIM. SOL (ŞOFÖR TARAFI) SOĞUK ÜFLERKEN... SAĞ YOLCU, ARKA YOLCU TARAFLARI VE TORPİDO SOĞUTUCU BÖLÜMLERİ ILIK HATTA HAVANIN SICAKLIĞINA GÖRE SICAK ÜFLÜYOR.
SERVİSE GÖTÜRDÜM KALORİFER EVAPARATÖRÜ DEĞİŞMELİ DEDİ... 2400 TL PARÇA 600 TL İŞÇİLİK DEDİLER. ÖN GÖĞÜSÜ KOMPLE SÖKMELERİ GEREKİYORMUŞ BUNDAN İŞÇİLİK ÇOK TUTUYOMUŞ.
SİZE SORULARIM...
HANGİ PARÇAYI ALMALIYIM (PARÇANIN TAM ADI, NERDE BULACAĞIM),
SANAYİDE BİR USTAYA GÖTÜRDÜĞÜMDE NEREYE TAK DEMELİYİM,
BU İŞLEM SIRASINDA ÖN GÖĞÜSÜ SÖKMELERİ GERÇEKTEN GEREKLİMİ...
BU KONULARDA BU SORUNLA KARŞILAŞMIŞ ARKADAŞLARIN TECRÜBELERİNE DAYANARAK GÖRÜŞMEK İSTİYORUM.
|
|
HLTYLMZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dostum geçmiş olsun. Göğüs sükülmeden yapılması mümkün değildir ve göğüs söküldükten sonra tıkırtı, gıcırtı vs bilimum ses yapma riski büyük.
Parçanın adını cinsini bilmiyorum ama tamir ettireceksen kesinlikle servis dışında bu işe kalkışma yaparım diyenlere de temkinli yaklaş. |
|
407 1.6 HDİ Ex.
|
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bunu nasıl hallebılırız acaba var mı hıc ornek kendımızın halledebılecegı bırsey gıbı duruyo |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |