Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yeni 407 aldım yardım !

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 407
Forum Tanımlaması: Peugeot 407, 2005'ten 2011'e kadar üretilen 406 serisinin yenilenmiş hali geniş bir aile otomobilidir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14328
Tarih: 29 Aralık 2024 Saat 03:11
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: yeni 407 aldım yardım !
Mesajı Yazan: hakankarakas
Konu: yeni 407 aldım yardım !
Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 21:32
bugün 407 aldım arkadaşlar. aranıza da yeni katılmış oldum.herkese merhaba
407 1.6 hdi executive  black aldığım araç
bi kaç özelliğini kullanırken bişey farkettim klimanın iki tarafını kontrol ederken ikisininde minimum a getirdim yani en soğuğa aldım fakat sol soğuk verirken sağ en sıcak verdi. neden bilgisi olan varmı acaba.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: 106_arts
Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 21:55
çift yönlü dijital klımamı kullandıgınız?

Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 23:10
Orjinalini yazan: 106_arts 106_arts Yazdı:

çift yönlü dijital klımamı kullandıgınız?
ayne ç,ft yönlü dijital klima 407
ama her iki yön içinde aynı değerler girmeme rağmen soğuk olan yer soğuk üflerkn sağ sıcak üflüyo. bu nasıl iş anlayamdım ben

Mesajı Yazan: 106_arts
Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 23:22
böyle bşy ımkansz ayarlarına cok dıkkat ettınmı belkı ılk kez bındıgınden gözunden kacmıs olmasn

Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 23:29
dikkat ettim ama sabah bidaha denicem ama bi aksilik var gibi geldi bana

Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 23:30

seninki dijital klimaa mı?

Mesajı Yazan: dbmaster
Mesaj Tarihi: 23 Nisan 2011 Saat 01:23
dostum kalorıfer kazanının kenarlarında dişler var kırılmıs sıcak veren taraf aynı sorunu bende yasadım servıste destek dişler satılıyor 30 lıra alıp dısarıda degıstırebılrısın, bır sorun yok aracında

-------------
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 23 Nisan 2011 Saat 03:19
Hakankarakas hoşgeldin.
Forumumuzdaki üyelerimizi tanıyalım bölümünde kendini tanıtıcı yeni konu açarsan seviniriz.
Saygılar.

Mesaj Tarihi: 23 Nisan 2011 Saat 23:46
Orjinalini yazan: dbmaster dbmaster Yazdı:

dostum kalorıfer kazanının kenarlarında dişler var kırılmıs sıcak veren taraf aynı sorunu bende yasadım servıste destek dişler satılıyor 30 lıra alıp dısarıda degıstırebılrısın, bır sorun yok aracında
çok basit bişeymidir yani bu. bugün servise sordum tarif ederek adamlar 2500 lira dedi işçilik le beraber 3500 lirayı bulur dedi klima bişey bozulmuştur dedi. içimden küfür ettim adamlara ama pejonun servisi bu kadar ukala olamaz ya.

Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 03:31
yalandır o dostum ınanma klıma bozulması ıle ne alakası var bır taraf sıcak otekı taraf soguk verıyor , servısler para sızdırma pesındeler sadece. ben aracı aldıgımda ıkı tarafta sıcak verıyordu an kısıkta bıle hemde alev gıbı , sağ ve soltakı elektrıklı plastık tırnaklı bılyalar kırılmıs zaten hastalık eger sorun bununla aynı ıse 30 lıra falan o ıkı parca, 50 kagıt ıscılık verırsın maxımum. Yeterkı sorun bu olsu kaldıkı sorun bundan baska bır sey olamaz. 

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 23:55
işte tam olarak ne alacağımı bilsem yani bir ustaya götürsembu parçayı bulabilirmi takmak için. yada servisten ne diyip almam lazım o parçanın tam adı nedir?

Mesaj Tarihi: 25 Nisan 2011 Saat 00:14
tam ısmını bende unuttum alalı 1 sene oldu , ama sızın ıcın pazartesı yada salı gunu o parcanın ısmını ve 407 lerde olup olmadıgını ogrenıp buradan bılgı verırım . gorusmek uzere ıyı aksamlar

-------------

Mesajı Yazan: MuratKILINC
Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2012 Saat 12:02
ARAKADAŞLAR KONU ESKİ FARKINDAYIM AMA AYNI SORUNLA BENDE KARŞILAŞTIM. SOL (ŞOFÖR TARAFI) SOĞUK ÜFLERKEN... SAĞ YOLCU, ARKA YOLCU TARAFLARI VE TORPİDO SOĞUTUCU BÖLÜMLERİ ILIK HATTA HAVANIN SICAKLIĞINA GÖRE SICAK ÜFLÜYOR.

SERVİSE GÖTÜRDÜM KALORİFER EVAPARATÖRÜ DEĞİŞMELİ DEDİ... 2400 TL PARÇA 600 TL İŞÇİLİK DEDİLER. ÖN GÖĞÜSÜ KOMPLE SÖKMELERİ GEREKİYORMUŞ BUNDAN İŞÇİLİK ÇOK TUTUYOMUŞ.

SİZE SORULARIM...

HANGİ PARÇAYI ALMALIYIM (PARÇANIN TAM ADI, NERDE BULACAĞIM),

SANAYİDE BİR USTAYA GÖTÜRDÜĞÜMDE NEREYE TAK DEMELİYİM,

BU İŞLEM SIRASINDA ÖN GÖĞÜSÜ SÖKMELERİ GERÇEKTEN GEREKLİMİ...

BU KONULARDA BU SORUNLA KARŞILAŞMIŞ ARKADAŞLARIN TECRÜBELERİNE DAYANARAK GÖRÜŞMEK İSTİYORUM.

Mesajı Yazan: HLTYLMZ
Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 13:58
Dostum geçmiş olsun. Göğüs sükülmeden yapılması mümkün değildir ve göğüs söküldükten sonra tıkırtı, gıcırtı vs bilimum ses yapma riski büyük. 

Parçanın adını cinsini bilmiyorum ama tamir ettireceksen kesinlikle servis dışında bu işe kalkışma yaparım diyenlere de temkinli yaklaş.

-------------
407 1.6 HDİ Ex.

Mesajı Yazan: hsnsnl
Mesaj Tarihi: 31 Ocak 2013 Saat 00:58

bunu nasıl hallebılırız acaba var mı hıc ornek kendımızın halledebılecegı bırsey gıbı duruyo

-------------
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net