![]() |
|
ilginç kampanya |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2011 Saat 21:34 |
arkadaşlar promosyon sitelerinde bölye bir ilana rastladım
yararlanan oldu mu, ne düşünüyorsunuz |
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu uygulama hangi şehirlerde varmış kardeş baktım göremedim...
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
hasretgönül ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kampanya mükemmel ama korkutucu çünkü çok ucuz :D
|
|
A
|
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
kardeş on numara paylaşım saolsın tamda aracı sonax a sokacaktım:) 500 tl istiyorlar. bunlar sonax kadar olur mu bilmiyorum ama bu fiyata bedava bi deniycem
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
abi ihtiyatlı olun, söylenen numaraları arayıp sormak lazım. bizde herşey yalan dolan biliyorsunuz.
uygulama sadece istanbulda var arkadaşım. iyi bir firmaya benziyora ama arkadaşın dediği gibi korkutacak kadar ucuz
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
bu kadar ucuzsa uygulama arabayı yıkama, motora su tutma ve iç kısmın tozunu almadan ibarettir. aynısı 10 tl zaten. ucuz etin yahnisi ne kadar olur tahmin etmek lazım... üstelik motor temizliğini her önüne gelee gelişigüzel yaptırmamak lazım...
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
evet arkadaşlar biraz garip görünüyor niye bukadar ucuz diye illaki anlatılan kadar iyi değildir, ama sürümden kazanmak yada hiç iş yapmazken bu fiyata insanları çekip işçiliklerini en iyi şekilde yapıp müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmak olabilir, ondan sonrada kulaktan kulağa isim yapma düşüncesi olabilir, ben bu işlerde sonax tan başka kaliteli yer bilmiyorum belki buna bir son vermek istiyorlardır, bizde bundan faydalanalım dimi:)) he motor yıkama yaptırmayız sıkıntı olmaz..
Düzenleyen forewer_fb - 21 Nisan 2011 Saat 22:01 |
|
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
ben cesaret edemedim. böyle siteleri hiç kullanmamıştım daha önce
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
çalıştığım firma da böyle kampanyalar yapıyor, mesela 1500 tl lik bir hizmeti 200 tl ye veriyodu inanılmaz talep oluyordu 150 200 bin tl lik satışlar yapırdu, hiç bu tarz alışveriş yapmayanlar için tedirginlik normal bende tırsmıyorum değil:))
|
|
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Bencede kaliteli değildir. Express cila dedği zaten aracı yıkadıktan sonra ıslak haliyle yapılan uygulamadır, uzun ömürlü değildir. ozon ile temizlik ne kadar sağlıklıdır bilemem.
|
|
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bize Gelmez Arkadaşlar Bence Macera Aramayalım...
Ben Şahsen İtibar Etmiyorum. |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
bencede hiç bir kampanya 300 tl maliyet ve kar olan bir işlemi 29 tl gibi bir rakam düşürmez mutlaka bir oyun var iin içinde
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
189TL ver sonax'ta yaptır derim
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
abi bu ticareti aklım almıyor
zamanında 190 liraya kar yürüyüşü için bir ayakkabı almıştık, 1 ay sonra 89 liraya düştü. internetten alınca da indirim yaptı, oturdum ağladım. iki fiyattan da adamlar kesin baya bi kar etmiştir. burda da bu olay var gibi.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Çok Haklısın Kardeşim Fakat Yinede Ucuz Etin Yahnisi Yenmez Ben Böyle Bişeye Giremiyorum Tanıdık Sitelerin Birinde Olsa Neyse Ama Site İsmi Faul Resmen ![]() |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
arkadaslar bu kampanyalar belırlı bır talep gerceklesırse gorunen fıyat uzerınden yapılacak demektır.zaten o sıtede acıklayıcı bılgı yazıyor ama ne kadar dogru olabılır konusulurr....
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
benim ayakkabı olayında mal aynı mal, ucuz et durumu yoktu :D tam kazık yemiştim yani, araştırdığım dönemde de en uygun fiyata almıştım :D
bu siteden dil eğitimi alan arkadaş bile var, şimdi kursa gidiyor. 80 liraya dil kursunun kapısından almazlar normalde.
|
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
ilginc beni pek etkilemedi konu
|
|
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
dikkat ederseniz detaylı iç temizlik yok , elekt. süpürge ile süpürüyor , camları siliyor arabayı yıkayı , kolay cila atıyor zaten yaptığı işin hakkı o kadar.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |