Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ilginç kampanya

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14308
Tarih: 27 Temmuz 2025 Saat 22:08
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: ilginç kampanya
Mesajı Yazan: trigger
Konu: ilginç kampanya
Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2011 Saat 21:34
arkadaşlar promosyon sitelerinde bölye bir ilana rastladım

yararlanan oldu mu, ne düşünüyorsunuz

http://www.promoskop.com/istanbul/firsat/arabaniz-bu-bakimi-hak-ediyor-autofresh-turkeyde-wurth-urunleriyle-komple-arac-bakimi-ve-temizligi-389-tl-yerine-2990-tl3-ay-gecerlidir" rel="nofollow - http://www.promoskop.com/istanbul/firsat/arabaniz-bu-bakimi-hak-ediyor-autofresh-turkeyde-wurth-urunleriyle-komple-arac-bakimi-ve-temizligi-389-tl-yerine-2990-tl3-ay-gecerlidir

Cevaplar:
Mesajı Yazan: göktuğ
Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2011 Saat 21:38
bu uygulama hangi şehirlerde varmış kardeş baktım göremedim...

-------------
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı

Mesajı Yazan: hasretgönül
Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2011 Saat 21:39
kampanya mükemmel ama korkutucu çünkü çok ucuz :D

-------------
A

Mesajı Yazan: forewer_fb
Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2011 Saat 21:41
kardeş on numara paylaşım saolsın tamda aracı sonax a sokacaktım:) 500 tl istiyorlar. bunlar sonax kadar olur mu bilmiyorum ama bu fiyata bedava bi deniycem

-------------
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08

Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2011 Saat 21:44
abi ihtiyatlı olun, söylenen numaraları arayıp sormak lazım. bizde herşey yalan dolan biliyorsunuz.
uygulama sadece istanbulda var arkadaşım. iyi bir firmaya benziyora ama arkadaşın dediği gibi korkutacak kadar ucuz

Mesajı Yazan: göktuğ
Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2011 Saat 21:49
bu kadar ucuzsa uygulama arabayı yıkama, motora su tutma ve iç kısmın tozunu almadan ibarettir. aynısı 10 tl zaten. ucuz etin yahnisi ne kadar olur tahmin etmek lazım... üstelik motor temizliğini her önüne gelee gelişigüzel yaptırmamak lazım...

-------------
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı

Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2011 Saat 22:00
evet arkadaşlar biraz garip görünüyor niye bukadar ucuz diye illaki anlatılan kadar iyi değildir, ama sürümden kazanmak yada hiç iş yapmazken bu fiyata insanları çekip işçiliklerini en iyi şekilde yapıp müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmak olabilir, ondan sonrada kulaktan kulağa isim yapma düşüncesi olabilir, ben bu işlerde sonax tan başka kaliteli yer bilmiyorum belki buna bir son vermek istiyorlardır, bizde bundan faydalanalım dimi:)) he motor yıkama yaptırmayız sıkıntı olmaz..

-------------
B Rh(+) 0533 484 26 08

Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2011 Saat 22:03
ben cesaret edemedim. böyle siteleri hiç kullanmamıştım daha önce

Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2011 Saat 22:06
çalıştığım firma da böyle kampanyalar yapıyor, mesela 1500 tl lik bir hizmeti 200 tl ye veriyodu inanılmaz talep oluyordu 150 200 bin tl lik satışlar yapırdu, hiç bu tarz alışveriş yapmayanlar için tedirginlik normal bende tırsmıyorum değil:))

-------------
B Rh(+) 0533 484 26 08

Mesajı Yazan: motoberk
Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2011 Saat 22:25
Bencede kaliteli değildir. Express cila dedği zaten aracı yıkadıktan sonra ıslak haliyle yapılan uygulamadır, uzun ömürlü değildir. ozon ile temizlik ne kadar sağlıklıdır bilemem.

-------------
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2011 Saat 22:44
Bize Gelmez Arkadaşlar Bence Macera Aramayalım...
Ben Şahsen İtibar Etmiyorum.

Mesajı Yazan: mdincer34
Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2011 Saat 22:47
bencede hiç bir kampanya 300 tl maliyet ve kar olan bir işlemi 29 tl gibi bir rakam düşürmez mutlaka bir oyun var iin içinde

-------------
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp

Mesajı Yazan: F-Eren
Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2011 Saat 22:48
189TL ver sonax'ta yaptır derim

-------------
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -

Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2011 Saat 22:52
abi bu ticareti aklım almıyor
zamanında 190 liraya kar yürüyüşü için bir ayakkabı almıştık, 1 ay sonra 89 liraya düştü. internetten alınca da indirim yaptı, oturdum ağladım. iki fiyattan da adamlar kesin baya bi kar etmiştir. burda da bu olay var gibi. 

Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2011 Saat 22:54
Orjinalini yazan: trigger trigger Yazdı:

zamanında 190 liraya kar yürüyüşü için bir ayakkabı almıştık, 1 ay sonra 89 liraya düştü. internetten alınca da indirim yaptı, oturdum ağladım. iki fiyattan da adamlar kesin baya bi kar etmiştir. burda da bu olay var gibi. 

Çok Haklısın Kardeşim Fakat Yinede Ucuz Etin Yahnisi Yenmez Ben Böyle Bişeye Giremiyorum Tanıdık Sitelerin Birinde Olsa Neyse Ama Site İsmi Faul Resmen Gülme

Mesajı Yazan: mdincer34
Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2011 Saat 22:56
Orjinalini yazan: trigger trigger Yazdı:

geçmiş olsun bende sinir oluyorum öyle durumlarda :) alıpta başka bir yerde aynısını daha ucuza görünce insan sinir oluyor.o nedenle iyice araştırırım bişe almadan :)

-------------
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp

Mesajı Yazan: masumserseri
Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2011 Saat 23:01
arkadaslar bu kampanyalar belırlı bır talep gerceklesırse gorunen fıyat uzerınden yapılacak demektır.zaten o sıtede acıklayıcı bılgı yazıyor ama ne kadar dogru olabılır konusulurr....

-------------
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET

Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2011 Saat 23:19
benim ayakkabı olayında mal aynı mal, ucuz et durumu yoktu :D tam kazık yemiştim yani, araştırdığım dönemde de en uygun fiyata almıştım :D

bu siteden dil eğitimi alan arkadaş bile var, şimdi kursa gidiyor. 80 liraya dil kursunun kapısından almazlar normalde.

Mesajı Yazan: Sönmez
Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 00:05
ilginc beni pek etkilemedi konu

-------------
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi

Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 07:38
dikkat ederseniz detaylı iç temizlik yok , elekt. süpürge ile süpürüyor , camları siliyor arabayı yıkayı , kolay cila atıyor zaten yaptığı işin hakkı o kadar.

-------------
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 08:44
arkadaşlar yeni gördüm de konuyu, banaad dün markapon sitesinden böyle bir teklif geldi. Meguiars den buharlı iç dış yıkama, koltuklardaki kirleri söküyorlar, torpido siliniyor klima dezenfekte ediliyor ve buharla motor temizliği yapılıyor. 320 tl yerine 20,9 tl (:

ayrıca işlerim yoğun gidemem de yok evine gelip temizleyip gidiyorlar (:

http://www.markapon.com/coupons/deals/Istanbul" rel="nofollow - http://www.markapon.com/coupons/deals/Istanbul

böyle teklifleri ilk kez gören arkadaşlar, gerçekten böyle şeyler var. ben daha önce bir kaç teklif daha almıştım. Bu kampanya firmaları diğer firmaya giderek anlaşıyor özel indirim yaptırıyor, hem kendi kazanıyor hem indirim yapan yer müşteri kazanıyor, alışveriş yapan müşteriler de indirim kazanıyor çok iyi bence.

fırsatlar günlük oluyor 12 de bitiyor. bu gece 12 ye kadar teklifi alabilirsiniz (:

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 08:45

ayrıca o gün o teklifi almak zorundasınız ama kullanmak zorunda değilsiniz haberiniz olsun. teklifte konusu geçen tarihler arasında kullanıyorsunuz.

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 09:23
sadece istanbulda olması kötü. bursada olsaydı hemen giderdim. malesef yapacak birşey yokAğlama

Mesajı Yazan: erdal
Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 10:14
istanbulda ki arkadaşlar gidip olayı yerinde görebilir bence.. Mutlaka ellerinde iş olacaktr bakarsınız neler yapıyolar işçilik nasıl kafanıza yatarsa yaptırırsınız gerçekten süper fiyat:)) 

-------------
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md

Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2011 Saat 11:06
Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

sadece istanbulda olması kötü. bursada olsaydı hemen giderdim. malesef yapacak birşey yokAğlama

bende bunlara inanmıyordum ama gitip boğaza karşı 2 kişilik kahvaltıyı 15 tlye yapınca, koç müzesine 2 kişi girip 1 kişi parası verince, miniaturke 2 kişi parası yerine 1 kişi parası verince anladımki oluyormuş (:

bunlar tamamen gerçek vede ilanın açıklamasında olan şeyler dahilinde. ben sürekli mailler alıyorum hepsine üyeyim uygun olan bitane denk gelirse alıyorum.

Kesinlikle güvenilir siteler, misal

gurupanya : Yapı kredi yapıyor.
markapon: geçen mail geldi gs storeden aldığım şey yarı fiyatınaydı.
markafoni:
yakala.co:
promoskop:
genç teklif: turkcellin yapıyor bunuda.
gruppal:

gidip firma ile anlaşıyorlar ve 1 günlük indirim yapıyorlar. O hizmetten yararlanmak için gece 12 ye kadar teklifi almanız gerekli. aldıkdan sonra size şifre geliyor ve teklifte geçen tarihler arasında o firmaya giderek hizmetten yararlanabiliyorsunuz. tek yapmanız gereken gittiğinizde aldığınız şifrenizi söylemek (:

ben dün birtane daha aldım. mobil yıkamacılar uygulamalarınıda internet sitelerinden gördüm.

Basınçlı buharlı motor temizliği, buharlı iç dış yıkama, klima dezenfektasyonu, ve koltuklara buhar uygulayıp vakumlu makina ile içindeki kirleri çekiyorlar. 320 tl yerine 20,9 tl ye aldım tavsiye ederim.

-------------

Mesajı Yazan: gemballa
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 14:58
https://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/AutoFresh-Turkey/129900357093370" rel="nofollow - https://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/AutoFresh-Turkey/129900357093370

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net