![]() |
|
Deadlocking uyarısı! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||
revolutionary26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2011 Saat 15:13 |
||||
arkadaşlar merhaba. Arabayı çalıştırmadan önce çok işlevli ekranda Deadlock Active diye bir uyarı arıyorum. her yerde aradım ama kimse bununla ilgili bir yazı yazmamış. bu nedir? bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi?
**arkadaşlar ilginize teşekkürler. yetkili servisi aradım ve kapıların otomatik kitlenmesi özelliğinin açılması olduğunu öğrendim. kontak açııkken 3 sn kapı kilitleme düğmesine bastığımızda bu fonksiyon açılıyormuş. sonradan yükletmek isteyenler 50 Tl karşılığında bilgisayara bağlanıp yapılabiliyormuş. Düzenleyen revolutionary26 - 20 Nisan 2011 Saat 18:12 |
|||||
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ölüm kilidi :(
|
|||||
![]() |
|||||
revolutionary26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
evet Türkce anlamı olarak o . ama yabancı bir sitede 3 kapılı 307 nin kapı kilidiyle ilgili bir sorun olduğunu okudum.tam bir şey yazmamışlar.
|
|||||
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
||||
bu uyarıdan alan başka kimse yok mu arkadaşlar?
|
|||||
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|||||
![]() |
|||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||||
Boyle bir uyariyi ilk defa duydum. Araci anahtar kumandasindan kilitlediginizde kilit tusunu biraktiktan sonra hemen tekrar basarsaniz deadlock oldugunu ve bu durumda aracin icerisinden dahi kapilarin acilamadigini biliyorum. Bu durum nasil olusuyor her calistirmada mi?
|
|||||
![]() |
|||||
||||
peki dostum o uyarıyı verdikten sonra kapıları kontrol et kilitlimi diye...
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
||||
evet çalıştırmadan önce deadlock activeted yazıyor sanırım. ekran da bulanık
![]() |
|||||
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
||||
aracın içinde oluyorum hocam. çalıştırırken yazıyor sonra normal tarih saat gösteriyor. hareket edincede otomatik kitliyor kapıları. Acaba otomatik kapı klidinin etkin olduğunu mu anlatmaya çalışıyor?
![]() |
|||||
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|||||
![]() |
|||||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
||||
|
|||||
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
||||
teşekkürler hocam.
|
|||||
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|||||
![]() |
|||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||||
Guzeldi. ![]() ![]() Düzenleyen koliva - 20 Nisan 2011 Saat 16:16 |
|||||
![]() |
|||||
||||
Aynı yazı benim aracımda da çıkıyor. Zaten sönmesi 2-3 saniye alıyor ve ozaman kontağı tam çevirerek aracı çalıştırıyorum. Bencede sorun uyarısı değil. Bana daha çok önlem uyarısı gibi geldi.
Düzenleyen erhanomer - 20 Nisan 2011 Saat 16:19 |
|||||
![]() |
|||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||||
ya bilader hareket edince kitlenme işini ben okadar uğraştım yapamadım sen nasıl yaptın 2004 307 xt var bende
ben okadar yapmaya uğraştım olmadı, senin varmış daha ne istiyorsun (:
|
|||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
||||
hahaha. valla bende bilmiyorum hocam. aldığımda öyleydi. :) çok hoş oluyor ama 10Km/s yi geçince kitleniyor birden.
|
|||||
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|||||
![]() |
|||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||||
sanırım 2005 lerde var bu özellik. ben bilgisayara bağlattım bütün ayarlarını kurcaladım ama olmadı. farklı bir özellik buldum oda çok farklı bişey. araca binip kapıyı kapadığın anda kitliyor. Buda anahtarı falan içinde unutma riski olduğu için yaptırmadım.
|
|||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
![]() |
|||||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
||||
kapı kitle tusu varya iöerde ona bi 10 sn kadar bastıgında oluyo bu işlem. devreye girince bi uyarı sesi veriyo. en azından 206 larda böyle
|
|||||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|||||
![]() |
|||||
||||
Bu özellik 2005 lerde olmaz sadece çünkü benim aracım 2004.
![]() Ayrıca phaselispa arkadaşımızın söylemiş olduğu yöntemi denemekte fayda var işe yarayabilir. |
|||||
![]() |
|||||
||||
20 saniyede bastım 10 saniyede bastım. kontak yarım açık bastım, araç çalışırken bastım yok olmuyor hepsi tırt.
|
|||||
|||||
![]() |
|||||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
||||
bende denedim denilenleri işte 10 saniye felan basılı tut sonra hareket halinde felan denedim ama olmadı güzel bire özellik olsun istiyordum ama olmadı cam otomatik kaldırmak için onu ayarladım buna benze yöntemle kapıları kapaıtıp basılı tutunca otom.kapanıyor tüm camlar ama kapıyı ayarlayamadım
|
|||||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |