![]() |
|
sigortam.net kasko |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2011 Saat 23:52 |
|
güzelmiş hazirana bende danışayım onlara
|
||
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
||
![]() |
||
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arabayı satsan bile yeni aracına hasarsızlık indirimini devam ettirebilirsin
![]() |
||
![]() |
||
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
|
İnşallah..
![]() |
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
sizlerinki de hayırlı olsun arkadaşlar. benim poliçem de 2 günde geldi. mini onarım kılavuz kitapçığı da var. acenteler insanı acayip kazıklıyor arkadaşlar. ben kaskoyu yaptıralı 1 hafat oldu ondan sonra 2 arkadaşa daha yaptık sigortam netten. araştırıyoruz souyoruz en ucuz acente bile bu siteden 150 tl fazla fiyat veriyor. bence gitgide rtacak sanal poliçe alımı. zira ingilterede kasko poliçelerinin %63 ü internet üzerinden yapılıyormuş.
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
Öner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: İst - Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
|
full paket ise iyi fiyata yaptırmışsın. Bende bu sene demir sigortadan 870 tl ye yaptırmıstım. Seneye de kaza bela olmazsa (ıns)
1.yıl:%30, 2.yıl:%35, 3.yıl:%45, 4.yıl:%55 hasarsızlık alırsın ![]() |
||
206 X-Design 2006 1.4
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
hayırlı uğurlu olsun, Allah kullanmaya mecbur bırakmaz inşallah.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
ben kasko için sigortam.net üzerinden başvurdum. akşama anadolu sigorta kasko teklif maili geldi. ertesi gün pek çok kişi aradı. yine başka bir anadolu sigorta yetkilisiyle daha ucuz bir fiyata (ilk kaskom 870 tl) yaptırdım. kasko evraklarını kargoyla gönderdiler. kredi kartınada 12 taksit yaptılar. full kasko bu arada
|
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
bugün kaskomu sigortam netten yaptım. gün içinde kaskoyu hazırlayıp kargoya verdiler... sendika indirimi olarak da %20 indirdiler. 1000 tl ye ful kasko yaptım.
|
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Arkadaşlar, teminat miktarına dikkat edin. Bazı sigorta şirketleri düşük fiyat verebilmek için teminat miktarlarını düşürüyorlar. Tek şför tanılıyorlar, başka biri sürerken kaza olursa kapsam dışı kalıyor gibi çeşitli hileleri var. Dikkatli olun poliçeyi onaylatmadan örneğini isteyip inceleyin derim.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
hiç bir sıkıntı olmadı. zaten bunlar aracılar yani kasko şirketi değiller. benim kaskomu sigortam.net aracılığı ile "Anadolu Sigorta" ya yaptırdılar. aynı gün poliçeyi hazırlayıp kargo ile yolladılar. kargo ücretide onlara ait. şuan aracım Anadolu Sigorta güvencesi altında, full kaskolu.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
|
ben sigortam net üzerinden anadolu sigortaya yaptırdım 1150 tl ye. aynı aracım için garanti bankasından 2500 tl fiyat almıştım. adamlar ilgileniyorlar fiyatlarıda uygun oluyor. hemde taksitle ödüyorsun fakat limitin dolmuyor her ay taksitin kadar katrından çekiyorlar. 30 tane sigorta acentesi ile çalışıyorlar en uygun fiyatı veriyorlar.
|
||
||
![]() |
||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
|
Bence de sorup araştırmak lazım ama sonradan oradan alınan fiyatla acentelere sormak lazım fiyat farkını çünkü bir sıkıntı anında karşında muhattap bulamayabilrisin...
|
||
Soner Hoca
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam güvenirliliği hakkında yorum yapabilecek bir durumda değilim çünki daha ihtiyaç hasıl olmadı(inşallah da olmaz) ancak şunu kesinlikle ve kesinlikle söyleyebilirim ki fiyat uygunluğu açısından çok iyiler.ben elbistandaki acenteden(ışık)1300 tl fiyat aldım üstelik deprem ve sel klozu hariç ama ankarada tel vasıtasıyla aradığım yer(arkadaşın tavsiyesi idi)senin adına tüm sigortalardan fiyat alıyor ve en uygun fiyatı sana sunuyor.bana buradan verilen fiyat tüm klozlar(birlik sigorta) içinde 750 lira idi.3 gün sonra poliçemi gönderdiler ben de aldım arabama koydum.isterseniz tel nosunu da bulayım özelden atayım.
|
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
bir iki yerden fiyat al karşılaştır
ben trafik sigortası için fiyat aldım 25tl ucuz fiyat verdiler groupamadan ama yaptırmadım semtimdeki groupama acentesine yaptırdım. yaptır sıkıntı olmaz bence acentenin sanal versiyonu diyebilirizz
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
|
Hocam haziranda bende yaptıracam orayı bende buldum ama bilgi sahibi değilim artık senin deneyimin de bizi aydınlatacak :))
|
||
Soner Hoca
||
![]() |
||
|
arkadaşlar internetten sigorta yapan siteler var sigortam. net gibi. bu sitelerden birkaçı ile görüştüm. normal acente fiyatlarından daha uyguna geliyorbunların yaptığı. çok detaylı bir şekilde de ilgileniyorlar. sizden yaptıran var mı daha önce. güvenilir yerler mi bunlar? herhangi bir sorun anında müşteri temsilcisi kendi cep numarasını veriyor. direk onu aruıyosun öyle dediler. hatlarda bekleme olmuyor. tavsiye eder misiniz?
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |