Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sigortam.net kasko

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14261
Tarih: 16 Haziran 2025 Saat 03:20
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: sigortam.net kasko
Mesajı Yazan: göktuğ
Konu: sigortam.net kasko
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2011 Saat 18:58
arkadaşlar internetten sigorta yapan siteler var sigortam. net gibi. bu sitelerden birkaçı ile görüştüm. normal acente fiyatlarından daha uyguna geliyorbunların yaptığı. çok detaylı bir şekilde de ilgileniyorlar. sizden yaptıran var mı daha önce. güvenilir yerler mi bunlar? herhangi bir sorun anında müşteri temsilcisi kendi cep numarasını veriyor. direk onu aruıyosun öyle dediler. hatlarda bekleme olmuyor. tavsiye eder misiniz?

-------------
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı

Cevaplar:
Mesajı Yazan: azdek
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2011 Saat 19:05
Hocam haziranda bende yaptıracam orayı bende buldum ama bilgi sahibi değilim artık senin deneyimin de bizi aydınlatacak :))

-------------
Soner Hoca

2005 307 1.4 Benzin 16V 5K,

Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2011 Saat 19:09
Orjinalini yazan: azdek azdek Yazdı:

Hocam haziranda bende yaptıracam orayı bende buldum ama bilgi sahibi değilim artık senin deneyimin de bizi aydınlatacak :))
ben bir aydır konuşuyorum kardeş sürekli arıyorlar. ilgileri üst derece. bir de arkadaşlara sorayım dedim deneyimi olanlara danışmadan edemedim. &90 yaptıracağım oraya ama arkadaşların tavsiyelerini de bekliyorum...

-------------

Mesajı Yazan: F-Eren
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2011 Saat 19:45
bir iki yerden fiyat al karşılaştır 
ben trafik sigortası için fiyat aldım 25tl ucuz fiyat verdiler groupamadan ama yaptırmadım semtimdeki groupama acentesine yaptırdım. yaptır sıkıntı olmaz bence acentenin sanal versiyonu diyebilirizz

-------------
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -

Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2011 Saat 19:47
Orjinalini yazan: fearmutlu fearmutlu Yazdı:

bir iki yerden fiyat al karşılaştır 
ben trafik sigortası için fiyat aldım 25tl ucuz fiyat verdiler groupamadan ama yaptırmadım semtimdeki groupama acentesine yaptırdım. yaptır sıkıntı olmaz bence acentenin sanal versiyonu diyebilirizz
ben de öyle düşünüyorum teşekkürler...

-------------

Mesajı Yazan: only_younus
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2011 Saat 19:56
hocam güvenirliliği hakkında yorum yapabilecek bir durumda değilim çünki daha ihtiyaç hasıl olmadı(inşallah da olmaz) ancak şunu kesinlikle ve kesinlikle söyleyebilirim ki fiyat uygunluğu açısından çok iyiler.ben elbistandaki acenteden(ışık)1300 tl fiyat aldım üstelik deprem ve sel klozu hariç ama ankarada tel vasıtasıyla aradığım yer(arkadaşın tavsiyesi idi)senin adına tüm sigortalardan fiyat alıyor ve en uygun fiyatı sana sunuyor.bana buradan verilen fiyat tüm klozlar(birlik sigorta) içinde 750 lira idi.3 gün sonra poliçemi gönderdiler ben de aldım arabama koydum.isterseniz tel nosunu da bulayım özelden atayım.

Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2011 Saat 20:05
Orjinalini yazan: only_younus only_younus Yazdı:

hocam güvenirliliği hakkında yorum yapabilecek bir durumda değilim çünki daha ihtiyaç hasıl olmadı(inşallah da olmaz) ancak şunu kesinlikle ve kesinlikle söyleyebilirim ki fiyat uygunluğu açısından çok iyiler.ben elbistandaki acenteden(ışık)1300 tl fiyat aldım üstelik deprem ve sel klozu hariç ama ankarada tel vasıtasıyla aradığım yer(arkadaşın tavsiyesi idi)senin adına tüm sigortalardan fiyat alıyor ve en uygun fiyatı sana sunuyor.bana buradan verilen fiyat tüm klozlar(birlik sigorta) içinde 750 lira idi.3 gün sonra poliçemi gönderdiler ben de aldım arabama koydum.isterseniz tel nosunu da bulayım özelden atayım.
çok memnun olurum kardeşim. numarayı gönder bir de ben arayayım. ben de normal acenteden 200 tl aşağısını buldum. üstelik ikiside anadolu sigorta. acenteler kendi payını kafasına göre koyuyor sanırım...

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2011 Saat 22:06
Bence de sorup araştırmak lazım ama sonradan oradan alınan fiyatla acentelere sormak lazım fiyat farkını çünkü bir sıkıntı anında karşında muhattap bulamayabilrisin...

-------------
Soner Hoca

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2011 Saat 22:50
ben sigortam net üzerinden anadolu sigortaya yaptırdım 1150 tl ye. aynı aracım için garanti bankasından 2500 tl fiyat almıştım. adamlar ilgileniyorlar fiyatlarıda uygun oluyor. hemde taksitle ödüyorsun fakat limitin dolmuyor her ay taksitin kadar katrından çekiyorlar. 30 tane sigorta acentesi ile çalışıyorlar en uygun fiyatı veriyorlar.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2011 Saat 23:48
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

ben sigortam net üzerinden anadolu sigortaya yaptırdım 1150 tl ye. aynı aracım için garanti bankasından 2500 tl fiyat almıştım. adamlar ilgileniyorlar fiyatlarıda uygun oluyor. hemde taksitle ödüyorsun fakat limitin dolmuyor her ay taksitin kadar katrından çekiyorlar. 30 tane sigorta acentesi ile çalışıyorlar en uygun fiyatı veriyorlar.
bana da aynen öyle dediler metin kardeşim. limit dolmuyor her ay taksit tutarı kredi kartından çekiliyor dediler. ilk başta şaşırdım ilk defa duyduğum bir şeydi. demek ki oluyormuş. bana da aynen senin gibi 1150 tl çıktı. acentelerden aldığım en düşük fiyatsa 1400 tl. bu 3000 e kadar çıktı bazı yerlerde. peki hiç sorununuz oldu mu arayıp çözmelerini istediğin...

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Nisan 2011 Saat 10:17
Orjinalini yazan: göktuğ göktuğ Yazdı:

bana da aynen öyle dediler metin kardeşim. limit dolmuyor her ay taksit tutarı kredi kartından çekiliyor dediler. ilk başta şaşırdım ilk defa duyduğum bir şeydi. demek ki oluyormuş. bana da aynen senin gibi 1150 tl çıktı. acentelerden aldığım en düşük fiyatsa 1400 tl. bu 3000 e kadar çıktı bazı yerlerde. peki hiç sorununuz oldu mu arayıp çözmelerini istediğin...

hiç bir sıkıntı olmadı. zaten bunlar aracılar yani kasko şirketi değiller. benim kaskomu sigortam.net aracılığı ile "Anadolu Sigorta" ya yaptırdılar. aynı gün poliçeyi hazırlayıp kargo ile yolladılar. kargo ücretide onlara ait. şuan aracım Anadolu Sigorta güvencesi altında, full kaskolu.

-------------

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 20 Nisan 2011 Saat 13:37
Arkadaşlar, teminat miktarına dikkat edin. Bazı sigorta şirketleri düşük fiyat verebilmek için teminat miktarlarını düşürüyorlar. Tek şför tanılıyorlar, başka biri sürerken kaza olursa kapsam dışı kalıyor gibi çeşitli hileleri var. Dikkatli olun poliçeyi onaylatmadan örneğini isteyip inceleyin derim.

Mesaj Tarihi: 20 Nisan 2011 Saat 20:54
bugün kaskomu sigortam netten yaptım. gün içinde kaskoyu hazırlayıp kargoya  verdiler... sendika indirimi olarak da %20 indirdiler. 1000 tl ye ful kasko yaptım.

-------------

Mesajı Yazan: SAVAŞ
Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 20:28
ben kasko için sigortam.net üzerinden başvurdum. akşama anadolu sigorta kasko teklif maili geldi. ertesi gün pek çok kişi aradı. yine başka bir anadolu sigorta yetkilisiyle daha ucuz bir fiyata (ilk kaskom 870 tl) yaptırdım. kasko evraklarını kargoyla gönderdiler. kredi kartınada 12 taksit yaptılar. full kasko bu arada

-------------
Peugeot 206 Look 1.4 HDI Chiptuning ile 90 BG

Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 20:34
hayırlı uğurlu olsun, Allah kullanmaya mecbur bırakmaz inşallah.

-------------

Mesajı Yazan: Öner
Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 21:46
full paket ise iyi fiyata yaptırmışsın. Bende bu sene demir sigortadan 870 tl ye yaptırmıstım. Seneye de kaza bela olmazsa (ıns)
1.yıl:%30,  2.yıl:%35,  3.yıl:%45,  4.yıl:%55  hasarsızlık alırsın Sırıtma tabi o süreye satmaz isen arabayı

-------------
206 X-Design 2006 1.4

Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 22:12
sizlerinki de hayırlı olsun arkadaşlar. benim poliçem de 2 günde geldi. mini onarım kılavuz kitapçığı da var. acenteler insanı acayip kazıklıyor arkadaşlar. ben kaskoyu yaptıralı 1 hafat oldu ondan sonra 2 arkadaşa daha yaptık sigortam netten. araştırıyoruz souyoruz en ucuz acente bile bu siteden 150 tl fazla fiyat veriyor. bence gitgide rtacak sanal poliçe alımı. zira ingilterede kasko poliçelerinin %63 ü internet üzerinden yapılıyormuş.

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 22:56

hayırlı uğurlu olsun, Allah kullanmaya mecbur bırakmaz inşallah.

İnşallah..Gülme 

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 22:59
Orjinalini yazan: Öner_gun Öner_gun Yazdı:

full paket ise iyi fiyata yaptırmışsın. Bende bu sene demir sigortadan 870 tl ye yaptırmıstım. Seneye de kaza bela olmazsa (ıns)
1.yıl:%30,  2.yıl:%35,  3.yıl:%45,  4.yıl:%55  hasarsızlık alırsın Sırıtma tabi o süreye satmaz isen arabayı
arabayı satsan bile yeni aracına hasarsızlık indirimini devam ettirebilirsinGülme

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 23:52
güzelmiş hazirana bende danışayım onlara

-------------
Soner Hoca

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net