![]() |
|
Bir türlü bu sesten kurtulamadım. Yardım Lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 Saat 11:12 |
|
Arkadaşlar 2004 model 307 1.6 XR LPG'li aracımı aldığımdan beridir, ilk çalışmalarında cikcik gibi ses geliyor. İlk olarak özel serviste triger seti değişti ses 1 ay gelmedi sonra yine geldi, bu sefer krank kasnağındandır dendi o orjinal ile değişti yanlız özel serviste ama 1-1,5 ay sonra yine aynı ses. Sonra indirimli bir zamanda aydın yetkili bayi kahyaoğullarına gittim korkarak(fiyat konusunda) burada altarnatör(v) kayışını değiştirdiler 30TL işçilik dahil neyse ses yine kesildi 1 ay sonra yine ses gelmeye başladı.
Delireceğim arkadaşlar birtürlü bu ses gitmedi. Yanlız yetkili serviste altarnatör kayışı değiştirilirken içinden çıkan kayış orjinalden baya bi uzundu. Hatta arkadaş, adam bunu nasıl takmış buraya dedi. Şu anda yine indirim var arkadaşlar arka balatalarım değişmek zorunda, acaba trigeri de değiştirsem mi diyorum çünkü adamın taktıklarına hiç güvenemiyorum. Bu arada triger set + 3lt antifiriz + arka balatalar için işçilik dahil 400-450 TL civarında para biçtiler. Ne yapmamı önerirsiniz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
acaba bu sesı avare bılya mı yapıyor??
|
||
![]() |
||
|
kardesım benı 206 da da vardı gergi kayısının olcusunden kaynaklanıyor ben degistirdim kesildi ilk degisimi ist yetkili serviste degismisti son olarak 30 tl verdım ısparta özel servisinde degistirdim kesıldı..:)
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
benimde bazen yapıyor triger ve kasnağı bakım yaparken değiştirdim acaba nedir merak ettim şimdi. |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
cikcik sesi geliyorsa volant parçasının değişmesi gerekiyor en azından bende böyle oldu ve bu parça değişince sorun ortadan kalktı...
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
volant parçası nedir maliyeti ne olur?
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Kolay kolay değişmeyen bir parça diye biliyorum 800tl civarı olması lazım anlayacağın pahalı bir parça,inş sizin araçlardan gelen ses bu parçadan kaynaklanmıyordur ![]() |
||
![]() |
||
|
anladım sen aracı yavaş yavaş satılığa çıkart diyorsun (: |
||
||
![]() |
||
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
|
alternatör kayışı gergisi otomatik mi yoksa anahtarlamı ayarlanıyor eğer otomatikse otomatik gergiden yapar değilse onun etrafındaki rulmamnlardan da yapabilirm...
aslında şarj dinamasındanda yapabilir ancak 1 ay gitti geldi dimişin anlamadın birde taktığınj volant arjinal değilse ondan da yapar...
|
||
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
||
![]() |
||
|
Benim arabamda kaloriferi kapatınca geliyor cikcik sesi. Arabayı stop edene kadar devam ediyor. Bir dahaki binişimde gelmiyor. Ama aynı ses mi bilmiyorum.
|
||
![]() |
||
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
|
valla bende anlamadım arkadaşlar, dün soğukken çalıştırdım krank kasnağı sanki 8 çiziyo gibiydi. Ama ben krank kasnağınıda v kayışınıda yeni değiştirdi.
|
||
![]() |
||
|
Ayrıca araba ilk çalıştıktan sonra 2. vitese attığımda sanki boğulacak gibi oluyor.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |