![]() |
|
307 hararet |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2011 Saat 20:26 |
|
selam arkadaşlar benim 307 pug otamatik benzinli 2005 aracım var.bugün dış ortam sıcaklığı istanbulda 14 dereceydi ve ben hafif durkalklı 10 km yol gittim.hararet hep 90 100 arası gitti geldi hiç 90 altına inmedi.normalmi
|
||
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hafif dur kalk yaptığınızda normaldir 90 altına inmez 100 üzerinede çıkmaz zaten fanlar çalışmış fakat fan 2 kademedir, 97 1. kademe 102.de 2. kademe çalışır fanlar. Düzenleyen tigerland - 12 Nisan 2011 Saat 20:33 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bana göre gayet normal. benzinli arabalarda dış ortam sıcaklığı farketmez ısınma çabuk olur dizele nazaran.
|
||
![]() |
||
|
fan açmazsa termostatta arıza olabilir. açık kalırsa motor ısınmaz kaloriferiniz devamlı soğuk verir. tam tersi olsa araç aşırı ısınır hararet yapar. bana kalırsa sizin aracınız temiz ;)
|
||
![]() |
||
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
|
teşekkürler arkadaşlar içim rahatladı.
|
||
|
||
![]() |
||
|
söyle örnekleyim. benm aracım dizel. malum havalar kışın sert ve soğuk geçiyo marmara bölgesinde. hararet 80 e zor geliyor. geçen hafta hava yine aynı soğukluktaydı ben aracla biraz tırmanışa geçtim rampa yukarı 1-2 en fazla3. vitesi görebildim ve hararetim 90 üzerine çıkıverdi. bu mevsimlerde bu gibi değişiklikler normal..
saygılar
|
||
![]() |
||
|
ya araç otomatik hararet çok yükselince otomatik vites garipleşiyo ondanda korkuyorum şanzıman aşırı ısınıyor diye açıkçası
|
||
|
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
hararet yükselince araç çekişten düşüyormu özellikle yokuşlarda?
|
||
![]() |
||
|
yok sadece hareret yükselince vuruntu oluyor.
|
||
|
||
![]() |
||
|
ayrıca aracı çukura düşürürsem alttan hır hır hır diye bişeyin çalışma sesi geliyor.bu ses aracı ilk hareket ettirdiğimdede geliyo vites atmadan(1 den 2 ye) hemen önce
|
||
|
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
bende de aynı sorun vardı hatta hararet sona dayanıp Stop uyarısı veriyordu.Araba da çekişten düşüyordu. Hararet için termostatı değiştim düzeldi. Şuan genelde 90-95 seviyesinde oluyor normal buda. Benim çekişten düşme olayına valf değişecek demişlerdi de ondan sordum.
|
||
![]() |
||
|
ben selenoidleri deiştirdim ama memnun deilim deişmeden önce vitesler daha ii geçiyordu araç ı aldım ağır bakım yaptırdım şanzıman yağını deiştirdiler sonra selenoid arızası verdi.önce hiçbişey yoktu.şimdi ise vites geçişleri ii değil
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
bende kar ve S yanıp sönüyor selenoid değişecek dediler 450 TL masraf.. Yaptıracağım bu ara ama bazı arkadaşlar şanzıman yağını değiş yeter diyor kafam karışıyor yalandan yere para vermek de istemiyorum. Arabanın çekişten düşmesini engellese yeter bana.. yokuşta bazen kaplumbağa hızında çıkıyor o zamanda geri kaçırıyor normalde olmadığı halde..
|
||
![]() |
||
|
ben yağı deiştirdim sonra arıza dedi valla deiştirirsen bile sakın özele gitme yetkili servise git.en azından garantili ayrıca galiba pejoda kampanya var servislerde
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
Şansımızı deneyeceğiz umarım düzelir artık, teşekkürler bilgi için :) |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
hava eksi 10 bile olsa 90 derecenin altına inmez, zaten inerse termostat arızalı demekdir, ayrıca 90 altında olduğu zaman yakıtı artar.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
nerde yaptırdın?
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
maslakta özel servis ama adını boşver |
||
|
||
![]() |
||
|
benimde hararet yüksek iken ara sıra kalkışlarda 1. vitesten 2. vitese sarsıntılı geçmeye başladı da. o yüzden sordum o adama gitmiyim diye (:
selenoidleri değiştirecem ama merak ediyorum ya sorun oradan değilse boşuna 450 tl vermeyelim.
|
||
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |