![]() |
|
devir ve hız |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
helot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2011 Saat 16:44 |
||
arkadaşlar aracımın devir ibresi, 5. viteste 30a geldiğinde 100 km hızla gidiyor. bu normalmidir (bana hızı yavaş gibi geliyoda) yoksa bir sorun mu var?
ayrıca 80 km hızdan itibaren motordan ince bi ses geliyor ayagımı gaz pedalından cekersem, ses kesiliyor. yani araç o hızlarda cekerken, ses geliyor.
araçta zavoli takılı.
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Lpg kiti ile alakalı motordan gelen ses her 307 de oldugu gibi senin aracından da geliyor..
herşey iyi hoş güzelde keşke zavoli taktırmasaydın ben hiç memnun olan görmedim de o yüzden.
|
|||
![]() |
|||
helot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
||
3 gün oldu aracı satın aldım benden önceki kişi taktırmış.
|
|||
![]() |
|||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
3bın devır 100 normal sayılır 105 olması gerekr
|
|||
![]() |
|||
||
cvplar için teşekkürler arkadaşlar
|
|||
![]() |
|||
||
manisa da iyi bir usta tanıyan var mı? şu adam var motor arıza lambasını bile söndürüyo ayarını yapınca diyebileceğiniz. :) sadece merkez degil ilçelerinde de olabilir. ben akhisarda oturuyorum.
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
benim araç otomatik 4 vites.
4.vites 2500 devirde 90 la gidiyor, 4. vites 3000 devirde 110 la gidiyor.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
||
baskı balatanı bi göster istersen
|
|||
2003 model 206
|
|||
![]() |
|||
||
bu lpg lı dıye bahsettıgın konu enjektor sesı olsa gerek :))
cunku enjektor harıcınde lpg ıle ılgılı ses yapacak bır parca yok. bazı enjektorler zaten sessız oldugundan bırak yolda gıderken motor kaputu acıkken bıle duyamazsın :))
onun harıcınde zavolıde cok guzel bır sıstemdır esasında. yalnız sen memnun olmayanlara rastlamıssın anlasılan. sıtemızde de yenı zavolı taktırmıs bır arkadasımızda var. gayet memnun. esasında zavolıde gayet guzel bır sıstem. enjektorlerı tek tek olması hassas montaj yapmaya ımkan tanıyor. kalıtesıde gayet ıyı hıc suphen olmasın. her sıstemın memnun olmayanları oldugu gıbı zavolınınde olacaktır tabı :)
|
|||
![]() |
|||
||
sen neye dayanarak 105 olması gerekır dıyorsun anlayamadım. bu ısler aracın dıslı oranlarına gore degısır. her aracın aynı olmaz. ancak denk aracların aynı olması gerekır...
|
|||
![]() |
|||
||
bellı kı arıza ısıgın yanıyor. sadece lpg ye gecınce arıza ısıgının yanıyorsa yanlıs lpg karısımı demektır. bu da motora zarar verır... duzgun yapılan lpg ayarında arıza ısıgı yanmaz...
|
|||
![]() |
|||
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
||
slm arkadaşım
manisa da yanlış hatırlamıyorsam forum üyelerinden ( peugeot murat) isimli kullanıcımız peugeot özel servisiydi kendisiyle telefon yolu ile aracım hakkında birşeyler sormuştum ilgili bir arkadaştır ama baktım çok aktif değil site üzerinden ulaşmaya çalış olmadı ben telefonunu vereyim |
|||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|||
![]() |
|||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
kafadan atmıyorum aynı motorlu 206ya bende bindim şanzumanda aynı o hızı yapıyor araç o devirde .
buyuk ihtimal göstergelerınde sapmada olabılır jant lastık ebatların nedir_? Düzenleyen 106_arts - 10 Nisan 2011 Saat 23:41 |
|||
![]() |
|||
||
motorlar aynıdır ama dıslı oranlarını bılemıyorum...
fakat lastık capının degısmesınden surat gostergesı etkılenmez. cunku km sensoru sanzuman ustundedır. lastık capı degısırse gercek surat degısır. fakat gosterge yıne aynı gosterır. cap buyurse gostergeden yazandan fazla surat yapılmıs olur. kucuk takılırsa da tam tersı. km sayacıda aynı sekılde hareket edecektır...
bazı taksıcıler kucuk lastık takarak aynı mesafede daha km yazdırarak daha cok para tutması ıcın ugrasırlar... Düzenleyen cecoli - 10 Nisan 2011 Saat 23:49 |
|||
![]() |
|||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
||
Araban benzinli ise normal.. Dizel ise hızın o devirlerde daha yüksek olması gerekir..
|
|||
![]() |
|||
||
az once aracı calıstırdım, benzine aldım fakat motor arıza lambası sonmedi. 5 dk calısmadı benzinde biraz uzun calıssa soner belki bilemiyorum. Ayrıca 6bin devirden sonra araba sallaniyor, 6bine kadar titreme bile yok.
Yorumlarınıza tesekkurler aracı yeni aldıgım icin herseyi merak ediyorumda |
|||
![]() |
|||
||
benzınde mars yaptıgın gıbı gaza gecırmeyeceksın... muhtemelen arıza ısıgı sonecektır dıye tahmın edıyorum. egerkı sonmuyorsa baska yerde sıkıntı var demektır. aracı bılg a baglayıp bakmak gerekır...
6000 devırde sonra tıtremeyıde bosver sımdı yaa :) 6000 ustune cıkarma sende :))
|
|||
![]() |
|||
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
||
ben bu konuyo açmıştım benim araç 5 viteste 2500 devirde 100 km hız noırmal
|
|||
![]() |
|||
||
arabayı calıstırdıktan sonra uzun sure gaza gecmesini bekliyorum. Beklemesem benzinde hareket etsem giderken gaza gecse sorun olurmu!
|
|||
![]() |
|||
||
hayır beklemene gerek yok. arac calıstıktan 10 sn sonra yavas yavas gıderek devam et. durdugun yerde beklerken tuketecegın benzınle yol almıs olursun... yoldada lpg ye gecıs yapıp devam eder zaten. duruma gore gectıgını anlamazsın bıle..
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |