![]() |
|
yardım ltven |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orkuntastan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orkuntastan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 19:47 |
arkadaslar merhaba bi soru sorcam benim arbam yatak sardı ama arabanın çalısmasında bi sıkıntı 2000 devire gelince arabanın sesi değişiyo ve sanki dizel araba gibi çalısıyo araba 106 gti ortalama fiyat ne kadara çıkar ve bildiğiniz ankarada işi güzerl yapan ve fiyat konusunda uygun usta varmı şimdiden tskler
|
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yatak sardıysa sakat kardeş ama yanlış bilmiyorsam yatak saran araç çalışmaz bi kaç bin tl sıkışmıştır motorun arasına ....
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
meraba, yatak saran aracın çalıştığını ilk defa duydum acıkcası...senin aracın sübap kesmiş buyuk ihtimal... dizel gibi çalışır...buyuk ihtimal valflerde de zaiyat vardır. Bu durum üst kapak taşlama sübap valf falan ki eğer valfte sıkıntı varsa 1-1.500 lira gibi bir maliyet çıkartacaktır. bilgine |
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
orkuntastan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orkuntastan
![]() ![]() ![]() ![]() |
tskler verdiğniz bilgi için ama anlamadım bende araç çalısıyo ama diizel gibi çalısıyo rolantiide düzgün ama 2 devire gelincee çok ses çıkartıyo
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
bi motor ustasına gösterirsen daha iyi olur
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orkuntastan
işte gösterdim ama iyi bi usta arıyorum sonuöta kapalı bi kutu içini kimse görmeden bilemez ama ortalama bi fiyat arıyorum
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
orkun yardımcı olalım da nerde oturuyorsun ne iş yapıyorsun profilinde belirtte ona göre o bölgedeki arkadaşlarımız usta tavsiyesi versinler.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orkuntastan
ankara gölbaşında oturuyom ankara bulunan ustalara gidebilirim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |