yardım ltven
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 106
Forum Tanımlaması: Peugeot 106, 1991'den 2004'e kadar Fransız otomobil üreticisi Peugeot tarafından üretilen süper mini grubundaki efsane otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14043
Tarih: 23 Ağustos 2025 Saat 14:57 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: yardım ltven
Mesajı Yazan: orkuntastan
Konu: yardım ltven
Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2011 Saat 19:47
arkadaslar merhaba bi soru sorcam benim arbam yatak sardı ama arabanın çalısmasında bi sıkıntı 2000 devire gelince arabanın sesi değişiyo ve sanki dizel araba gibi çalısıyo araba 106 gti ortalama fiyat ne kadara çıkar ve bildiğiniz ankarada işi güzerl yapan ve fiyat konusunda uygun usta varmı şimdiden tskler
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: azdek
Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2011 Saat 20:49
Yatak sardıysa sakat kardeş ama yanlış bilmiyorsam yatak saran araç çalışmaz bi kaç bin tl sıkışmıştır motorun arasına ....
------------- Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K,
|
Mesajı Yazan: okankrgz
Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2011 Saat 20:58
meraba,
yatak saran aracın çalıştığını ilk defa duydum acıkcası...senin aracın sübap kesmiş buyuk ihtimal... dizel gibi çalışır...buyuk ihtimal valflerde de zaiyat vardır. Bu durum üst kapak taşlama sübap valf falan ki eğer valfte sıkıntı varsa 1-1.500 lira gibi bir maliyet çıkartacaktır. bilgine
------------- Koceli/İZMİT
1982
|
Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2011 Saat 21:03
tskler verdiğniz bilgi için ama anlamadım bende araç çalısıyo ama diizel gibi çalısıyo rolantiide düzgün ama 2 devire gelincee çok ses çıkartıyo
|
Mesajı Yazan: okankrgz
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 18:56
bi motor ustasına gösterirsen daha iyi olur
------------- Koceli/İZMİT
1982
|
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 19:38
işte gösterdim ama iyi bi usta arıyorum sonuöta kapalı bi kutu içini kimse görmeden bilemez ama ortalama bi fiyat arıyorum
|
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 19:41
orkun yardımcı olalım da nerde oturuyorsun ne iş yapıyorsun profilinde belirtte ona göre o bölgedeki arkadaşlarımız usta tavsiyesi versinler.
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:16
ankara gölbaşında oturuyom ankara bulunan ustalara gidebilirim
|
|