![]() |
|
far ampulleri hakkında yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mcan199 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 01:21 |
|
arkadaslar bnde eskı kasa 2004 model 307 var gecen bı gun far ampullerını degıstrmeye kalkıstım ve gıtttım h7 mtec 100w beyaz ampul aldım ancak eskı sarı ampulleırm kadar bıle aydınlatmıyor sebebı ne olablır ? not aracın ampullerı h7 ve 100w sadece rengını degıstrmek ıstedım
![]() |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sarı ampüller kadar ışık vermesede gözle görülecek kadar bir fark olmaması gerekırdı "NARVA"nın ampülünü alsaydın keşke kardesım mtec biraz daha kötü değiştirme sansın varsa degıstır bence |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
mcan199 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gündüz farlar acıldıgında hıc belli olmuyor ornegın en basıtınden bı tunele grdıgınzde farları yakın farkına bıle varmıyorsunz
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
Mtech bu ampüllerde aranan bir marka oldu,taklitleri var piyasada kutusuna kadar aynı,ama yukarıda söylediği gibi narva bunlardan çok daha kaliteli alman markasıdır ,mtech gibi her yerde bulamaya bilirsiniz.beyaz ampüller yağmurlu havalarda normal ampüller kadar aydınlatmıyor zaten.
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
oda aynı fıyatlarda ya en fazla 10-15 tl oynar oynamaz |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
vazgectım bunları satıp bırazda para koyup xenon setı alcam en ıyı cozum bu olsa gerek
![]() bıde araca sis farı takdırmak ıstesem ılla servıse götürmem gerek malum tamponda yer yok ve düğmesının gecıcegı sıstemde |
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
xenonlar yüksek akımdan dolayı,bsi,abs ve bunun dışında bir çok arızaya sebep olabiliyor,bunların önüne geçmek için dijital balastlı xenon almanızı tavsiye ederim normal bir xenon kiti 80 90 tl ye bulabilirsiniz artık,dijital sistemlerde sanırım 120 130 tl den başlıyor.sisleri orjinal şekilde istiyorsanız serviste biraz maliyetli olabilir,hadi tamponu kesip hallederler ama orjinal gibi olsun derseniz sinyal kolunun falanda değişmesi gerekecektir.
ama bunun dışında aksesuarcılar da bir çok çeşitte sis farı var,bunlardan bir model beğenip aldığınız yerde de montajını yaptıra bilirsiniz.içeri de çok dikkat çekmiyecek ve sizinde kolay ulaşabileceğiniz bir noktayada güzel şık bir anahtar çektirirsiniz yada arka sis farınıza bağlata bilirsiniz ikisi aynı anda devreye girer ve devreden çıkar.
|
||
![]() |
||
|
bilgilendirmenız ıcın tesekkur ederm.Almısken zaten ıyısını almak lazım ucuz seylerı denemekten cok zararlı cıktım ornek olarak 2 hfta once fılm yaptrdım 90 lıraya fılmler soyuldu
![]() |
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Kardeşim nerde yaptırdın acaba?Umarım benim yaptırdığım yeri söylemezsin ![]() |
||
![]() |
||
|
kayısdagı yolu uzernde yedıtepe unverstsne gıderken esem sound system diye bir yer hiç tavsiye etmem
![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |