Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

far ampulleri hakkında yardım

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13999
Tarih: 17 Eylül 2025 Saat 11:15
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: far ampulleri hakkında yardım
Mesajı Yazan: mcan199
Konu: far ampulleri hakkında yardım
Mesaj Tarihi: 08 Nisan 2011 Saat 01:21

arkadaslar bnde eskı kasa 2004 model 307 var gecen bı gun far ampullerını degıstrmeye kalkıstım ve gıtttım h7 mtec 100w beyaz ampul aldım ancak eskı sarı ampulleırm kadar bıle aydınlatmıyor sebebı ne olablır ? WallWall

not aracın ampullerı h7 ve 100w sadece rengını degıstrmek ıstedım Embarrassed

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 08 Nisan 2011 Saat 01:26

sarı ampüller kadar ışık vermesede gözle görülecek kadar bir fark olmaması gerekırdı "NARVA"nın ampülünü alsaydın keşke kardesım mtec biraz daha kötü değiştirme sansın varsa degıstır bence

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 08 Nisan 2011 Saat 01:32
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

sarı ampüller kadar ışık vermesede gözle görülecek kadar bir fark olmaması gerekırdı "NARVA"nın ampülünü alsaydın keşke kardesım mtec biraz daha kötü değiştirme sansın varsa degıstır bence

gündüz farlar acıldıgında hıc belli olmuyor ornegın en basıtınden bı tunele grdıgınzde farları yakın farkına bıle varmıyorsunzSleepy( anca gösterge panelıne bakarak anlrsnız farların acık oldugunu :Sırıtma )o dedgınız narva nın fıyatı  ne kadardır ?  bn 30 lıra almıstım mteclerı

Mesajı Yazan: mimitt
Mesaj Tarihi: 08 Nisan 2011 Saat 01:36
Mtech bu ampüllerde aranan bir marka oldu,taklitleri var piyasada kutusuna kadar aynı,ama yukarıda söylediği gibi narva bunlardan çok daha kaliteli alman markasıdır ,mtech gibi her yerde bulamaya bilirsiniz.beyaz ampüller yağmurlu havalarda normal ampüller kadar aydınlatmıyor zaten.

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 08 Nisan 2011 Saat 01:37

oda aynı fıyatlarda ya en fazla 10-15 tl oynar oynamaz Gülme 

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 08 Nisan 2011 Saat 02:43
Orjinalini yazan: mimitt mimitt Yazdı:

Mtech bu ampüllerde aranan bir marka oldu,taklitleri var piyasada kutusuna kadar aynı,ama yukarıda söylediği gibi narva bunlardan çok daha kaliteli alman markasıdır ,mtech gibi her yerde bulamaya bilirsiniz.beyaz ampüller yağmurlu havalarda normal ampüller kadar aydınlatmıyor zaten.

vazgectım bunları satıp bırazda para koyup xenon setı alcam en ıyı cozum bu olsa gerek Gülme 

bıde araca sis farı takdırmak ıstesem ılla servıse götürmem gerek malum tamponda yer yok ve düğmesının gecıcegı sıstemde

Mesajı Yazan: mimitt
Mesaj Tarihi: 08 Nisan 2011 Saat 13:11
xenonlar yüksek akımdan dolayı,bsi,abs ve bunun dışında bir çok arızaya sebep olabiliyor,bunların önüne geçmek için dijital balastlı xenon almanızı tavsiye ederim normal bir xenon kiti 80 90 tl ye bulabilirsiniz artık,dijital sistemlerde sanırım 120 130 tl den başlıyor.sisleri orjinal şekilde istiyorsanız serviste biraz maliyetli olabilir,hadi tamponu kesip hallederler ama orjinal gibi olsun derseniz sinyal kolunun falanda değişmesi gerekecektir.

ama bunun dışında aksesuarcılar da bir çok çeşitte sis farı var,bunlardan bir model beğenip aldığınız yerde de montajını yaptıra bilirsiniz.içeri de çok dikkat çekmiyecek ve sizinde kolay ulaşabileceğiniz bir noktayada güzel şık bir anahtar çektirirsiniz yada arka sis farınıza bağlata bilirsiniz ikisi aynı anda devreye girer ve devreden çıkar.

Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2011 Saat 00:14

xenonlar yüksek akımdan dolayı,bsi,abs ve bunun dışında bir çok arızaya sebep olabiliyor,bunların önüne geçmek için dijital balastlı xenon almanızı tavsiye ederim normal bir xenon kiti 80 90 tl ye bulabilirsiniz artık,dijital sistemlerde sanırım 120 130 tl den başlıyor.sisleri orjinal şekilde istiyorsanız serviste biraz maliyetli olabilir,hadi tamponu kesip hallederler ama orjinal gibi olsun derseniz sinyal kolunun falanda değişmesi gerekecektir.

ama bunun dışında aksesuarcılar da bir çok çeşitte sis farı var,bunlardan bir model beğenip aldığınız yerde de montajını yaptıra bilirsiniz.içeri de çok dikkat çekmiyecek ve sizinde kolay ulaşabileceğiniz bir noktayada güzel şık bir anahtar çektirirsiniz yada arka sis farınıza bağlata bilirsiniz ikisi aynı anda devreye girer ve devreden çıkar.

bilgilendirmenız ıcın tesekkur ederm.Almısken zaten ıyısını almak lazım ucuz seylerı denemekten cok zararlı cıktım ornek olarak 2 hfta once fılm yaptrdım 90 lıraya fılmler soyuldu Sırıtma xenon ıcınde 150 tl yı gozden cıkardım.

Mesajı Yazan: 307P
Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2011 Saat 00:33
Orjinalini yazan: mcan199 mcan199 Yazdı:

bilgilendirmenız ıcın tesekkur ederm.Almısken zaten ıyısını almak lazım ucuz seylerı denemekten cok zararlı cıktım ornek olarak 2 hfta once fılm yaptrdım 90 lıraya fılmler soyuldu Sırıtma xenon ıcınde 150 tl yı gozden cıkardım.

Kardeşim nerde yaptırdın acaba?Umarım benim yaptırdığım yeri söylemezsin Kahkaha

Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2011 Saat 00:41
kayısdagı yolu uzernde yedıtepe unverstsne gıderken esem sound system diye bir yer hiç tavsiye etmem Wall adamla kanka olduk artk her gun gıde gıde Kahkaha

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net