Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yetkili servis mi özel servis mi????
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yetkili servis mi özel servis mi????

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
azdek Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı azdek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yetkili servis mi özel servis mi????
    Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 20:02
Merhaba arkadaşlar ben Soner 2005 1.4 benzinli 307 aracımın yaza ağır ağır bakımları var kara kara düşünüyorum triger kayışı, devirdaim, ön fren diskleri ve debriyaj baskı balata ve ağır bakım (bujiler yağ filtre vb.) şimdi yetkili servise gitsek bi kaç bin dolar çıkarırlar özel servis e hiç gitmedim nasıl yaparlar acep ne dersiniz arkadaşlar (birde bursa da yaptıracam bilinen özel servis tavsiyeniz var mı?)
Soner Hoca

2005 307 1.4 Benzin 16V 5K,
Yukarı Dön
m.peker Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı m.peker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 20:34
bence ikisindende fiyat al ona göre karar ver çok var yoksa yetkilide yaptır

307 1.6 110 hp comfort dizel
Yukarı Dön
dbmaster Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dbmaster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 20:58
kesınlıkle dısarıda gozunun onunde yaptır , servisler hem pahallıcı hemde cogu sanayıcının yaptıgı ısı yapmaktan aciz. O nedenle gözunun onunde ıcın rahat ederek cıkanı takılanı görerek yaptır aracını.
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
Yukarı Dön
oguzhan29 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguzhan29 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 21:36
kardeş parçaları dışarıdan araştır ucuza al kendi ustan varsa onada taktır uygun işçilikle gözünün önünde
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
Yukarı Dön
mdincer34 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mdincer34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 21:49
bencede parçaları dışarıdan araştırarak gayet uygun bulabiliyorsun ve iyi bir usta araştır ve tümünü orada yaptır çok ekonomik olur .ben öyle yapacağım baskı balata biterse .ama iyi bir usta olmalı ben araştırıyorum tavsiye üzerine gideceğim aracı yeni aldım ilk pejom 307.bundan önceki polo idi ustam gayet iyiyidi ama pejo ustası bulmak lazım güvenilir tavsiye edeceğiniz varsa sevinirim deneyimli arkadaşlar.
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
Yukarı Dön
Yusuf Tekoglu Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
22 - Ocak - 1992

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Yusuf Tekoglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 21:57
Tabelasında bir sürü Araç Markası olan Tamircileri Önermem Şahsen Özellikle Peugeot Ustası Bulursan Rahat Edersin.
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...

Mercedes Vito 112 CDI VIP

34 CTC 01
Yukarı Dön
mdincer34 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mdincer34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 22:01
evet işte dediğim gibi iyi bir usta olması lazım yoksa hem paran boşa gider hem aracın hırpalanır kötü usta adamı arabasından soğutur.
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
Yukarı Dön
boranaydogmus Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı boranaydogmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 00:13
arkadaşım ben de ağır bakım yaptırdım geçenlerde ama servise gittim yaptırdım. Bence ağır bakımını serviste yaptır çünkü sanayi ustası hatasını kabul etmiyor yani bir yanlış yaparsa arkasında durmuyor seni o yanlışa ikna etme yoluna gidiyor bu durum tecrübeyle sabittir tabi çok karakterli ustalarda vardır; ben 206 aracımın triger setini servisler arası fiyat araştırarak konya korkmaz pug'da yaptırdım ve 230 lira bir fiyat çıktı. bunun içinde triger seti alternatör seti var devirdaimi kontrol ediyorlar gerekliyse değişiyorlar o da değişse 300 lira tutacaktı. ben sanayide araştırdım bu fiyatın çok üzerinde fiyat çekenler oldu. bence ağır bakım için söylüyorum servisi tercih edin hem parçaların orjinalliğinden şüphe etmiyorsunuz hem de ters bir durumda karşınızda seviyeli bir muhattap buluyorsunuz. sonuçta serviste araca uygulama yapan da sanayideki usta gibi bir usta ama söylediğim gibi servis rahatlığı oluyor. tabi her sanayi ustasının aynı olmadığı gibi her servis de aynı değildir. eğer konya'ya gidersen sana oradaki iki servisi de öneririm fiyatları çok makul.
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
Yukarı Dön
monur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Nisan - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 00:48
Yetkili servis mi??? aman arkadaşım uzak dur bence.Alllah muhafaza önceden araca dışarıda bir müdahale yaptırmışsındır, aracı 2 ci el olarak almışsındır senden önce yetkili servis dışında işlem görmüştür tenezzül edip onarımını yapmazlar üzerine de 40 TL arıza tespit ücreti alırlar.

Paranla rezil olursun ben geçen hafta bunu bizzat yaşadım,konuyu genel merkezlerine mail attım,oradan beni arayan ukala bayan "siz aracı alırken şanzıman yağının ne olup olmadığına baktırmadınızmı" gibilerinden salakça sorularını cevaplamak zorunda kalıp arabayı yakmamak için kendimi zor tuttum. Şimdi de Fransa'ya fabrikalarına mail attım sabırsızlıkla cevabını bekliyorum.
Ben,Peugeot nun politikasını anlamakta güçlük çekiyorum.

Yukarı Dön
d3n1s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı d3n1s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 01:09
yetkili servis dışında peugeot ustası bulursan bana da haber ver, PSA grubu araçlar yan sanayi parça kabul etmezler, olmadık müdahale kabul etmezler, rutin bakım olsa ben bile yaparım, yağı değiştir, yağ filtresini değiştir, hava filtresini değiştir, bakım uyarısını sıfırla yoluna bak, ama ağır bakım, ya da ne biliyim elektronik parça değişimi gibi işlemleri yetkili servis dışında yaptırmaya pek yanaşmam. Git gez sanayiyi, honda ustası vardır, ford ustası vardır, vw ustası vardır ama pug ustası pek yoktur, bunun nedeni de anlattığım gibi PSA araçların yetkili servis dışında yapılan işlemleri kabul etmemesidir. Ben de istemem yetkili servisten kazık yemeyi ama durum bu malesef.
Yukarı Dön
monur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Nisan - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 01:10
Orjinalini yazan: boranaydogmus boranaydogmus Yazdı:

arkadaşım ben de ağır bakım yaptırdım geçenlerde ama servise gittim yaptırdım. Bence ağır bakımını serviste yaptır çünkü sanayi ustası hatasını kabul etmiyor yani bir yanlış yaparsa arkasında durmuyor seni o yanlışa ikna etme yoluna gidiyor bu durum tecrübeyle sabittir tabi çok karakterli ustalarda vardır; ben 206 aracımın triger setini servisler arası fiyat araştırarak konya korkmaz pug'da yaptırdım ve 230 lira bir fiyat çıktı. bunun içinde triger seti alternatör seti var devirdaimi kontrol ediyorlar gerekliyse değişiyorlar o da değişse 300 lira tutacaktı. ben sanayide araştırdım bu fiyatın çok üzerinde fiyat çekenler oldu. bence ağır bakım için söylüyorum servisi tercih edin hem parçaların orjinalliğinden şüphe etmiyorsunuz hem de ters bir durumda karşınızda seviyeli bir muhattap buluyorsunuz. sonuçta serviste araca uygulama yapan da sanayideki usta gibi bir usta ama söylediğim gibi servis rahatlığı oluyor. tabi her sanayi ustasının aynı olmadığı gibi her servis de aynı değildir. eğer konya'ya gidersen sana oradaki iki servisi de öneririm fiyatları çok makul.

Değerli arkadaşım, aynı ürün ve bana verilen fiyat 500 TL.Genel merkezine attığım mail sonucunda beni arayan seviyeli!!!!!! muhatap benim konuyu Fransa'ya taşımama sebep oldu.Fiyatlar benim bildiğim standarttır.Size 230 TL fiyat verilirken bana 500 hemde net bir cevap verildi.Ben yetkili serviste paramla rezil oldum arkadaşlar.Sebebi de yazayım size;

Araç 2003 model 206 1.6 16v BVA. Peugeot AL4 tipi şanzımanlar da ESSO 71141 kodlu otomatik şanzıman yağını (hidroliği) ni kullanıyor.Bu kodu Türkiye ye 3 tane firma getiriyor;

1-ESSO (Amerikan)
2-ELF    (Fransız)
3-MOBİL(İngiliz)

Orjinal yağının üzerine ELF ilave edilmiş ESSO nun ve MOBİL in rengi sarımtrak ELF in ki kırmızı. Yağ aynı yağ ama servis benden hizmet almak istiyorsan arkadaş ben senin şanzımanını sökücem,içini dağıtacam ve temizledikten sonra onarımını yapar,sana servis hizmeti sunarım diyor. Bunun karşılığı da 2000 TL.. Aracın onarım masrafı da yağ değişimi ile beraber 500 TL bile tutmuyor.Ne dediysem yaptıramadım,sonunda bana verdikleri cevap "hiç bir servis bu riski göze almaz" Sen risk almayacaksan senin servis olarak ne özelliğin kalıyor? Tut ki ben Triger kayışını ilk dışarıda değiştirttim ne yani üzerinden servisin istemediği parça çıktı diye onudamı değiştirmeyeceksin? Yada sen risk alamıyorsan o taktığın triger setinin de ileride riskini alamayacaksın anlamı çıkıyor buradan.Yanlışmı düşünüyorum kararı birde sizlerin takdirine bırakıyorum.  
Yukarı Dön
d3n1s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı d3n1s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 01:19
Orjinalini yazan: monur monur Yazdı:

Değerli arkadaşım, aynı ürün ve bana verilen fiyat 500 TL.Genel merkezine attığım mail sonucunda beni arayan seviyeli!!!!!! muhatap benim konuyu Fransa'ya taşımama sebep oldu.Fiyatlar benim bildiğim standarttır.Size 230 TL fiyat verilirken bana 500 hemde net bir cevap verildi.Ben yetkili serviste paramla rezil oldum arkadaşlar.Sebebi de yazayım size;

Araç 2003 model 206 1.6 16v BVA. Peugeot AL4 tipi şanzımanlar da ESSO 71141 kodlu otomatik şanzıman yağını (hidroliği) ni kullanıyor.Bu kodu Türkiye ye 3 tane firma getiriyor;

1-ESSO (Amerikan)
2-ELF    (Fransız)
3-MOBİL(İngiliz)

Orjinal yağının üzerine ELF ilave edilmiş ESSO nun ve MOBİL in rengi sarımtrak ELF in ki kırmızı. Yağ aynı yağ ama servis benden hizmet almak istiyorsan arkadaş ben senin şanzımanını sökücem,içini dağıtacam ve temizledikten sonra onarımını yapar,sana servis hizmeti sunarım diyor. Bunun karşılığı da 2000 TL.. Aracın onarım masrafı da yağ değişimi ile beraber 500 TL bile tutmuyor.Ne dediysem yaptıramadım,sonunda bana verdikleri cevap "hiç bir servis bu riski göze almaz" Sen risk almayacaksan senin servis olarak ne özelliğin kalıyor? Tut ki ben Triger kayışını ilk dışarıda değiştirttim ne yani üzerinden servisin istemediği parça çıktı diye onudamı değiştirmeyeceksin? Yada sen risk alamıyorsan o taktığın triger setinin de ileride riskini alamayacaksın anlamı çıkıyor buradan.Yanlışmı düşünüyorum kararı birde sizlerin takdirine bırakıyorum.  

bu cevabı almanın sebebini aslında kendin açıklamışsın, bir de servis gözünden bak olaya, sen aracına başka bir yerde bakım/onarım yaptırmışsın ki başka marka yağ koymuşlar, servis bunun sadece yağ eklemesi mi (en iyimser ihtimal) yoksa şanzıman dağıldı, adamlar açtı kurcaladı, doğaçlama çözümler üretti, kapattı mı (en kötümser ihtimal) olduğunu bilemezler. Bir de bunun üstüne Peugeot'nun yan sanayi mal kabul etmediğini de üstüne koyarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. En kötüsüne göre muamele yaparlar çünkü yetkili servisin hata yapma lüksü yoktur, tüketici mahkemesiyle hem adamların ismi karalanır hem de ciddi tazminat ödemek zorunda kalabilirler, kaldı ki servis bakımlı 2 tane otomatik 206 biliyorum, düz yolda giderken şanzımanını dağıtan. Haliyle ortada olan riski kaldırmak için böyle bir yöntem izlemek zorundadırlar. Yanlış anlama, ben peugeot'da çalışmıyorum, peugeot'dan komisyon almıyorum, sadece olayın bir de bu boyutu olduğunu anlatmak istiyorum. Neticede orası da bir ticarethane, isimlerini karalamak istemezler, kendilerini riske atmak da istemezler.
Yukarı Dön
monur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Nisan - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 11:10
Estafurullah yanlış anlaşılacak bir durum yok ortada.Burası bir paylaşım yeri...

O zaman Peugeot kendi orjinal parçasının dışında hiç bir parçayı kabul etmiyorsa bu araçların nasıl modifiyesi olabiliyor? 1.4 litre hacminde orjinalinde olmayan bir motora torbo takılabiliyor? O zaman servis bu araçlarada hizmet vermemesi gerekir öyle değil mi?

Benim aracımın yağı da Peugeot nun önermediği bir yağ,ama 90 bin km yağ bakımı yap desem yapacaklardı Sırıtma Konunun özü, yetkili servisler bile otomatik şanzımanlar dan bi-haberler. Yarın genel merkezin isteği ile aracı Bursa Şançelik yetkili servisine götüreceğim.Orada araç detaylı olarak incelenecek. Zamanı müsait olan arkadaşlar varsa saat 9 da orada olacağım buluşup yaptıkları incelemeye ve çıkan sonuca beraber şahit olalım. dileyen arkadaşlar olursa telefonumuda verebilirim.
Yukarı Dön
azdek Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı azdek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 21:59
Arkadaşlar yorumlar ilginç iyice kararsız kaldım şimdi herhalde yetkili servise gideceğiz sanayi ustalarının kullandığı malzeme ve sonrası düşündürüyor beni
Soner Hoca

Yukarı Dön
azdek Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı azdek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 22:00
Birde Bursadaki arkadaşlar bildiğiniz güzel işinin eri bir usta var  mı?
Soner Hoca

Yukarı Dön
d3n1s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı d3n1s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 23:06

Estafurullah yanlış anlaşılacak bir durum yok ortada.Burası bir paylaşım yeri...

O zaman Peugeot kendi orjinal parçasının dışında hiç bir parçayı kabul etmiyorsa bu araçların nasıl modifiyesi olabiliyor? 1.4 litre hacminde orjinalinde olmayan bir motora torbo takılabiliyor? O zaman servis bu araçlarada hizmet vermemesi gerekir öyle değil mi?

Benim aracımın yağı da Peugeot nun önermediği bir yağ,ama 90 bin km yağ bakımı yap desem yapacaklardı Sırıtma Konunun özü, yetkili servisler bile otomatik şanzımanlar dan bi-haberler. Yarın genel merkezin isteği ile aracı Bursa Şançelik yetkili servisine götüreceğim.Orada araç detaylı olarak incelenecek. Zamanı müsait olan arkadaşlar varsa saat 9 da orada olacağım buluşup yaptıkları incelemeye ve çıkan sonuca beraber şahit olalım. dileyen arkadaşlar olursa telefonumuda verebilirim.

206'larda beyne müdahale de söz konusu değil, sonradan turbolu araçların yazılımı Allah'a emanet çalışıyor. Benim elektrikçimle muhabbet ederken turbo diyiverdim de direk "sakın sakın" dedi, kendisi vaktiyle Onno ustayla beraber çalışmış, beraber proje araçlar hazırlamış bir elektrikçidir. Neyse, turbo olayı bambaşka bir dünya zaten, benim demek istediğim şey şuydu, sen bu arabaya orjinal parça takmak yerine yan sanayi parça takarsan araba bunu yadırgar ve düzgün çalışmaz.
Yukarı Dön
boranaydogmus Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı boranaydogmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 22:11

1-ESSO (Amerikan)
2-ELF    (Fransız)
3-MOBİL(İngiliz)

Değerli arkadaşım; ben de eski aracımda servislerden çok çektim. Hele de araç garantiliyse ve servise gitmek zorundaysan çok kaba tabirle affetmiyorlar ayak üzeri öpüyorlar. Ama ben sadece ağır bakımların serviste yapılmasını daha doğru buluyorum kendi adıma. Bu arada sana denk gelen servis çok kötü olabilir. Ben gittiğim servisten çok memnundum. Triger değişiminin fiyatı çok uygun geldi bana 230 liraya triger değiştirdim. Bu işleme Ankara'da 700 lira fiyat çeken servis bile oldu hatta araç lpg'li diye önce lpg'liye bakamıyoruz diyip tartışmaya girdikten sonra ağız değiştiren servisler bile oldu. Diyeceğim iyi bir servis seçmeniz gerekli ya da iyi  bir sanayi ustası.  
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ariza son mesaja git 82 0 Bayram 0816
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2271 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6717 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 134 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 118 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 124 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 725 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 143 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 163 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 865 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 340 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 541 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 413 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107847 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1651 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3426 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10387 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9343 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1167 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1420 0 ankaralı_emre
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bayram 0816 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English