![]() |
|
lpg ruhsata işletme yardım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2011 Saat 14:11 |
||
arkadaşlar bugün aracıma lpg takılıyor ruhsata işletmem için yapacağım işlemler hakkında yardımlarınızı bekliyorum?
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
montajı yaptırdıgın yere danısırsan sana tum gereklı yerlerı bılgılerı anlatır tarıf eder...
fakat genel olarak
montajcının vermesı gereken sıstem ıle alakalı tum belgelerı alacaksın (proje, fatura, aksam lıstesı vs vs )
mmo nun sızdırmazlık testı ıstasyonuna gıdeceksın. muayene sonrasın 30 TL odeyıp lpg ruhsatını alacaksın. uzerındekı motor ve sase numaralarına dıkkat et bazen yanlıs yazıyorlar
sonra tuv muayene ıstasyonuna randevu alarak gıdıyorsun.
devamında trafıge gıdıp gereklı belgelerı verıyorsun yenı ruhsatını alıyorsun...
|
|||
![]() |
|||
||
bu ek1 belgesi falan diyolar o neyin nesi cecoli?
|
|||
![]() |
|||
||
ek-1 belgesı ruhsatın bırını degıstırebılmek yanı ısletebılmek ıcın gereklı...
Düzenleyen cecoli - 06 Nisan 2011 Saat 14:35 |
|||
![]() |
|||
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
||
bende merak ettımde bıtınce paylasır bızımle dıye sormamıstım :DD sende aynı seyı dusunmussun :))
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
bak sırasıyla söyliyeyim.
1- ilk önce taktırıyorsun
2- sonra sızdırmazlığa sokuyorsun 25-30 tl
3- ek-1 belgesi çıkartıp onunla beraber muayeneye sokuyorsun, eksoz muayenen bitmişse onuda sokuyorsun (ek-1 15tl, muayene 130 tl, egsoz muayenesi 25 tl)
4- muayeneden aldığın belge, ruhsat vs alıp trafiğe gideceksin işleteceksin 108 tl vermiştim ben tamamdır.
not: muayene raporunda cam filmi hafif kusur falan yazmasın sakın polis söktür yoksa işlemem der (:
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
atiker taktırıyorum arkadaşlar cecoli hatırlarsan sanada söylemiştim atiker taktıracağımı.fiyat 990 tl 10 taksit arkadaşlar.
|
|||
![]() |
|||
BERKAN ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
||
ek 1 belgesini sigortacılar dolduruyor 10-15 liraya hallediyorsun hemen hemen her sigortacı yapar..
|
|||
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
|||
![]() |
|||
||
kusura bakma bıran hatırlayamadım. cunku cok kısıyle benzer konuları konustugumuzdan bazen unutuyorum :)) hayırlısı olsun. resımlerını bızımle paylasırsın... Düzenleyen cecoli - 07 Nisan 2011 Saat 10:43 |
|||
![]() |
|||
||
tabiki paylaşırım cecoli ......arkadaşım bitirmiş montajı akşam gidip alıcam aracımı sabah 9 da başladı montaja saat 17 de bitirmiş biraz önce bittiğini arayıp söyledi baya bi ince eleyip sık dokumuş ayarları vs.
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
nerde bizde öyle montaj ustaları. |
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
valla montajı yapan samimi arkadaşın olursa öyle oluyo aynı zamanda peugeot yetkili servisi
|
|||
![]() |
|||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
||
abi şimdi tüpü taktırıyosun faturası vs belgeleriyle ostimdeki sızdırmazlık yerine gidiyorsun gazi ünv.gitme orası ilk montaja sızdırmazlık vermiyor ostimdeki yerde sigortacılar var onlara 10kağıt verince ek 1 çıkarıyorlar daha ucuzada varda bana öyle denk gelmişti ordanda muayaene istasyonuna orda ruhsata işliyorlar işlem tama muayene istasyonu içinde netten randevu al abi 15dkda hallediyorlar randevulu gidersen
|
|||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|||
![]() |
|||
||
burada yetkili servisler araç lpg li diye içeri almıyor sizin oradaki yetkili servis nasıl takıyor?
demekki bu lpg li araca bakmamak yalan.
|
|||
|||
![]() |
|||
||
yetkli servis atikerin,teleflex in brc vede prins in yetkli bayi aynı zamanda
|
|||
![]() |
|||
||
hal boyle olunca ısterse bakmasın yanı :))
sanıyorum bu bahsettıgın yer goral. dogru mudur???
|
|||
![]() |
|||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ankarada benim çalıştıgım şirketin 2 ana bayiiliği var ford ve fiat valla garantili çatır çatır lpg montajı yapılıyor ve genellikle sıfır araçlara. aracın motoru bayi garantisinden çıkıyor ve takılan lpg markasının garantisi kapsamına giriyor.hem müşterilerimiz için hemde bizim için iyi bir alışveriş oluyor. |
|||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|||
![]() |
|||
||
demekkı servısler lpg lı araclara ıstedıkten sonra bakabılırler ama ısguzarlık yapıyorlar ıste...
|
|||
![]() |
|||
Erman41 ![]() 1. Vites ![]() 07 - Haziran - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
||
Merhabalar ben de bıse sorucam bu muayene olayını anlayamadım normal bıldıgımız muayene mı yoksa sadece lpglyle alakalı bısey mı?
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |