Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

lpg ruhsata işletme yardım.

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13955
Tarih: 20 Ekim 2025 Saat 08:57
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: lpg ruhsata işletme yardım.
Mesajı Yazan: Guests
Konu: lpg ruhsata işletme yardım.
Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2011 Saat 14:11
arkadaşlar bugün aracıma lpg takılıyor ruhsata işletmem için yapacağım işlemler hakkında yardımlarınızı bekliyorum?

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2011 Saat 14:27
montajı yaptırdıgın yere danısırsan sana tum gereklı yerlerı bılgılerı anlatır tarıf eder...

fakat genel olarak

montajcının vermesı gereken sıstem ıle alakalı tum belgelerı alacaksın (proje, fatura, aksam lıstesı vs vs )
mmo nun sızdırmazlık testı ıstasyonuna gıdeceksın. muayene sonrasın 30 TL odeyıp lpg ruhsatını alacaksın. uzerındekı motor ve sase numaralarına dıkkat et bazen yanlıs yazıyorlar
sonra tuv muayene ıstasyonuna randevu alarak gıdıyorsun.
devamında trafıge gıdıp gereklı belgelerı verıyorsun yenı ruhsatını alıyorsun...

Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2011 Saat 14:30
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

montajı yaptırdıgın yere danısırsan sana tum gereklı yerlerı bılgılerı anlatır tarıf eder...

fakat genel olarak

montajcının vermesı gereken sıstem ıle alakalı tum belgelerı alacaksın (proje, fatura, aksam lıstesı vs vs )
mmo nun sızdırmazlık testı ıstasyonuna gıdeceksın. muayene sonrasın 30 TL odeyıp lpg ruhsatını alacaksın. uzerındekı motor ve sase numaralarına dıkkat et bazen yanlıs yazıyorlar
sonra tuv muayene ıstasyonuna randevu alarak gıdıyorsun.
devamında trafıge gıdıp gereklı belgelerı verıyorsun yenı ruhsatını alıyorsun...

bu ek1 belgesi falan diyolar o neyin nesi cecoli?

Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2011 Saat 14:35
ek-1 belgesı ruhsatın bırını degıstırebılmek yanı ısletebılmek ıcın gereklı...

Mesajı Yazan: bulent 77
Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2011 Saat 14:51
Orjinalini yazan: ose307 ose307 Yazdı:

arkadaşlar bugün aracıma lpg takılıyor ruhsata işletmem için yapacağım işlemler hakkında yardımlarınızı bekliyorum?
ne marka taktırıyosun,kaça taktırıyosun bilgi lütfen,,,

Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2011 Saat 14:58
Orjinalini yazan: bulent 77 bulent 77 Yazdı:

ne marka taktırıyosun,kaça taktırıyosun bilgi lütfen,,,

bende merak ettımde bıtınce paylasır bızımle dıye sormamıstım :DD sende aynı seyı dusunmussun :))

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2011 Saat 15:33
bak sırasıyla söyliyeyim.

1- ilk önce taktırıyorsun
2- sonra sızdırmazlığa sokuyorsun 25-30 tl
3- ek-1 belgesi çıkartıp onunla beraber muayeneye sokuyorsun, eksoz muayenen bitmişse onuda sokuyorsun (ek-1 15tl, muayene 130 tl, egsoz muayenesi 25 tl)
4- muayeneden aldığın belge, ruhsat vs alıp trafiğe gideceksin işleteceksin 108 tl vermiştim ben tamamdır.

not: muayene raporunda cam filmi hafif kusur falan yazmasın sakın polis söktür yoksa işlemem der (:

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2011 Saat 16:27
atiker taktırıyorum arkadaşlar cecoli hatırlarsan sanada söylemiştim atiker taktıracağımı.fiyat 990 tl 10 taksit arkadaşlar.

Mesajı Yazan: BERKAN
Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2011 Saat 16:42
ek 1 belgesini sigortacılar dolduruyor 10-15 liraya hallediyorsun hemen hemen her sigortacı yapar..

-------------
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...

Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2011 Saat 16:49

atiker taktırıyorum arkadaşlar cecoli hatırlarsan sanada söylemiştim atiker taktıracağımı.fiyat 990 tl 10 taksit arkadaşlar.

kusura bakma bıran hatırlayamadım. cunku cok kısıyle benzer konuları konustugumuzdan bazen unutuyorum :)) hayırlısı olsun. resımlerını bızımle paylasırsın...

Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2011 Saat 17:23
tabiki paylaşırım cecoli ......arkadaşım bitirmiş montajı akşam gidip alıcam aracımı sabah 9 da başladı montaja saat 17 de bitirmiş biraz önce bittiğini arayıp söyledi baya bi ince eleyip sık dokumuş ayarları vs.

Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2011 Saat 17:48

nerde bizde öyle montaj ustaları.

-------------

Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2011 Saat 17:50
valla montajı yapan samimi arkadaşın olursa öyle oluyo aynı zamanda peugeot yetkili servisi

Mesajı Yazan: BAHTİYAR
Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2011 Saat 21:05
abi şimdi tüpü taktırıyosun faturası vs belgeleriyle ostimdeki sızdırmazlık yerine gidiyorsun gazi ünv.gitme orası ilk montaja sızdırmazlık vermiyor ostimdeki yerde sigortacılar var onlara 10kağıt verince ek 1 çıkarıyorlar daha ucuzada varda bana öyle denk gelmişti ordanda muayaene istasyonuna orda ruhsata işliyorlar işlem tama muayene istasyonu içinde netten randevu al abi 15dkda hallediyorlar randevulu gidersen

-------------
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.

Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2011 Saat 22:14

valla montajı yapan samimi arkadaşın olursa öyle oluyo aynı zamanda peugeot yetkili servisi

burada yetkili servisler araç lpg li diye içeri almıyor sizin oradaki yetkili servis nasıl takıyor?

demekki bu lpg li araca bakmamak yalan.

-------------

Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2011 Saat 22:20
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

burada yetkili servisler araç lpg li diye içeri almıyor sizin oradaki yetkili servis nasıl takıyor?

yetkli servis atikerin,teleflex in brc vede prins in yetkli bayi aynı zamanda

Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2011 Saat 10:44

yetkli servis atikerin,teleflex in brc vede prins in yetkli bayi aynı zamanda

hal boyle olunca ısterse bakmasın yanı :))

sanıyorum bu bahsettıgın yer goral. dogru mudur???

Mesajı Yazan: ErcaNKarşI
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2011 Saat 14:10

ankarada benim çalıştıgım şirketin 2 ana bayiiliği var ford ve fiat valla garantili çatır çatır lpg montajı yapılıyor ve genellikle sıfır araçlara. aracın motoru bayi garantisinden çıkıyor ve takılan lpg markasının garantisi kapsamına giriyor.hem müşterilerimiz için hemde bizim için iyi bir alışveriş oluyor.

-------------
06 BK 6032   1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902
Msn : techno_erc@hotmail.com
Desibel Çılgınlığı

Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2011 Saat 14:22
demekkı servısler lpg lı araclara ıstedıkten sonra bakabılırler ama ısguzarlık yapıyorlar ıste...

Mesajı Yazan: Erman41
Mesaj Tarihi: 10 Eylül 2011 Saat 00:47
Merhabalar ben de bıse sorucam bu muayene olayını anlayamadım normal bıldıgımız muayene mı yoksa sadece lpglyle alakalı bısey mı?

Mesaj Tarihi: 10 Eylül 2011 Saat 13:15
Bildiğniz muayene.
Orjinalini yazan: Erman41 Erman41 Yazdı:

Merhabalar ben de bıse sorucam bu muayene olayını anlayamadım normal bıldıgımız muayene mı yoksa sadece lpglyle alakalı bısey mı?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net