![]() |
|
buji secimi !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 18:00 |
arkadaslar bujıler taktım 50 tl gaz aldım aracım suanda 165 km yaptı ama gaz heran bitebilir yakıt artı yanı neden boyle oldu kullanan varsa yardım
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar 206 xs için buji numarasını verıyorum 0242240653 bosch bunla aratın cıkıyor
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
206 xs için bende istiyorum tam adını falan hatta sıparıs ettıgınız urunun lınkını atarsanız bende dırek sıparıs vereyım :)
|
|
![]() |
|
kardesım ozelden gonderdım nerden nasıl bulacagını ins isine yarar:))
|
|
![]() |
|
helot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
benim aslana hangi buji olur acaba?
|
|
![]() |
|
süper bence deger her lpg li arabaya sart:))))
|
|
![]() |
|
Bende geçen cumartesi sipariş verdirdim. Burdaki bosch bayisinde kalmamış. Merkezin deposuna baktı. Orda da yokmuş .Siparişi verdi ama gelmesi bir ayı bulur dedi. Fiyatını da internet sitesinden gördüm 5,50 €/adet miş. Gelince kura göre bişeyler ödeyeceğiz artık.
|
|
![]() |
|
evet bujılerı taktım sonunda ve alt devırlen delı gıbı canlandı arabadakı heyecanı hıssedebılıyorum:))))
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
ben takıpteyım yorumlarını beklıorum
|
|
![]() |
|
konu öodü kapandı gibi ama takıp eden arkadaslara bugun bujılerın sıparısını verdım ne zaman gelir biliyorum ama en kısa zamanda sızlerle paylasırım...
|
|
![]() |
|
evet cecoli kardes hala senden haber bekliyoruz nerelerdesin :)))
|
|
![]() |
|
normal bujiyle fazla fark yokmus bende alıcam cecoli bey 206 xs uyarmı lınkteki :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
50-60 4 tanesı için mi yoksa adet fiyatımı simdi nette bakıyorum da tanesı 150-200 olan bujıler bıle var ya bu olay eskıden bujı degısımı 20-30 du normaldı sımdı bıldıgın chip isi gibi olmus :D cecoli ne yapalım hangisinden alalım ya
![]() |
|
![]() |
|
ben o ayar konusunda sunu ıfade etmek ıstedım.
aracımın suandakı lpg ayarı normal bujılerıne gore test ederek yapılmıs durumda. fakat bujı degısınce karısımıda ona gore bıraz ayarlamak gerekır dıye dusunuyorum.
|
|
![]() |
|
pıyasada 50-60 tl cıvarında... ınternette de herhangı bır yerde gormedım ben... |
|
![]() |
|
cecoli ben bubujileri ıspartada bulamadım bunları alabilecegimiz internet sitesi var mı ve fiyatları ortalama ne kadar
|
|
![]() |
|
alt devırlerdeki canlanma için alınır.. bıraz once cecolinin konusunu takıp ettım oda alt devırlerde canlanma oldugunu soyluor ama bir ayar konusu olmus sanırım orasını anlamadım
|
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
araçtan araca da değişik tepkiler olabilir arkadaşlar
ama genel bir iyileşme varsa oda alt devirlerdeki canlanma |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
aracın aşırı cok yakıyor 20 kuruşu gecmemesı lazım tabi normal kullanımda
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |