![]() |
|
307 Start/stop marş düğmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 01:01 |
http://www.youtube.com/watch?v=-qvw2_6mXgk&NR=1
adam güzel bi çalışma yapmış yada yaptırmış ilgilen olabilir bu arada yol bilgisayarı ekranını cd çalırın üzerine oturtmuş yol bilgisayarının kendi yerinde ne var acaba ayrıca el freninin ordaki boşluğa da bi kaç düğme falan bşyler eklemiş onlarda orjinal olmuş bu araçta daha neler var tahmin edemiyorum Düzenleyen kaan__ - 30 Mart 2011 Saat 01:12 |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
zubeyir35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
harika
|
|
2006 307 1.6 hdi 110hp
|
|
![]() |
|
mehmet066 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
iyiymiş valla
|
|
YAŞAM TARZI 206 <3
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eski model 302 otobüslerde bile görmüştüm:D:D sok anahtarı çevir bas düğmeğe çalışsın. zor değildir heralde
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
o düğme büyük ihtimal bujileri kızdırmak yapılmış bir şey olmalı.
siz diyince bende hatırladım o düğmeleri ama kesinlikle start-stop düğmesi değildi.
![]() 307 nin el freni civarındaki düğme grubu ise 607 de kullanılan rt2 sisteminden.
ne işe yarar bilmiyorum ama fikir ve montaj işçiliği iyi olmuş
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bence arkadasın yorumu dogru abı :)) mars tusu o :))
kontagı acıyor sonra tusa basılı tuttugu surece mars yapıyor ıste. kontagın mars hattını bu tus uzerınden tasımıs ıse kontaktan mars yapsanız bıle arac calısmayacaktır. egerkı paralel yapmıssa kontak anahtarıylada mars yapılabılır tuslada yapılabılır dıye dusunuyorum...
cunku dıkkat edersen kontagı acıyor ve kızdırıcının lambasının sonmesını beklıyor. aractan gelen diiit sesı sanıyorumkı kızdırıcı lambasının sondugunu ıfade edıyor ve ondan sonra tusa bastıgı anda motor calısıyor ve tusu bırakıyor.
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
ben o düğmeyi 302 otobüs için demiştim
![]() |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
ooo bu bısey mı aga :)) ben arkadasın arabanın kontak bozulunca elektrık dugmesı baglayıverdım sonra degıstırırm demıstı gecıcı bısey yapmıstım adamın hosuna gıtmıs hala kullanıyor :)))
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
yokyok kızdırıcı falan değil bi arkadaşta vardı anahtarı takıyorsunuz çeviriyorsunuz düğmeye bastığınızda direk marş basıyor motor çalışıyor |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Senden de bu beklenirdi zaten :D |
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
kontaktan marş basılan arabalar için bu sonradan düğmeli marş olayı bana çok saçma geliyor, anahtarı tak, çevir, sonra başka bir düğmeye daha bas, araba çalışsın, orjinalden öyle olanlar çok güzel, mesela honda s2000 ya da renault megane. anahtar tak çevir derdi yok, bas düğmeye çalışsın
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
onlarda da kartlı sıstem var kartı takıyosun:) sacma tabıkı bu kadarı anahtarı hıc koymucan yada anahtarla calıstırcan 2 tur cevırıyosunda bır tur mu cevıremıcen :D dha zahmetlı bır ıs bu bence bıde o kadar elektrık kablosu cek anahtar bagla ugras cabası
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
biliyorum canım, düğmeyle çalışan arabalarda anahtarı ya da kartı bir yuvaya illa ki takmak gerekiyor, ancak benim demek istediğim de tam olarak buydu, anahtarı taktın, iki tık çevirdin, bir tık daha itekle de çalışsın araba :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
aklı sıra degısık yaptım dıyecek :)) barı vıdeoyu cekerken kontagı verırdıgını gostermese vay be on numara olmus derızde :d
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
kart gibi bşy yada kontağı cevirmeden çalışabilecek bşy çıkarır yakında birileri
![]() Düzenleyen kaan__ - 01 Nisan 2011 Saat 00:12 |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
bu arabalarda ımbolızzer oldugu surece anahtara mecburuz :) ımbolızzerı bluetooth lu sekılde yapsak anahtar cebımızden hıc cıkmadan dırek kartı tanısa start dugmesıne basarak yapılabılır ancak
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
bu istedikleriniz günümüz şartlarında pek mümkün değil, immo çipini anahtardan çıkarıp da bluetooth ya da benzeri bir sistemle okuyabilecek bir teknoloji olduğunu ya da yakın zamanda çıkabileceğini sanmıyorum
|
|
![]() |
|
evet haklıymıssın senın alıntına dıkkat etmemısım :))
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Yahu şu kapı veya koridor aydınlatmalarında kullanılan prizlerden falan taksak olmaz mı bizde hatta o dlink sesi yerine uyarılar için kapı zili seslerinden falan bi derleme yaparız nasıl:)
|
|
![]() |
|
dayımın 79 model MAN HN-520 kamyonu vardı anahtarı takıyordu yanındaki düğme ye bastığı an marş alıyodu...aracı stop etmek içinde gaz pedalının altına ayağını takarak pedalı yukarı kaldırıp kamyonu stop ediyodu...ama şun an hurdaya verdi kamyonu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |