Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 Start/stop marş düğmesi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307 hakkındaki tüm makaleler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13781
Tarih: 29 Temmuz 2025 Saat 07:18
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 Start/stop marş düğmesi
Mesajı Yazan: kaan__
Konu: 307 Start/stop marş düğmesi
Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 01:01
http://www.youtube.com/watch?v=-qvw2_6mXgk&NR=1

adam güzel bi çalışma yapmış yada yaptırmış ilgilen olabilir
bu arada yol bilgisayarı ekranını cd çalırın üzerine oturtmuş yol bilgisayarının kendi yerinde ne var acaba ayrıca el freninin ordaki boşluğa da bi kaç düğme falan bşyler eklemiş onlarda orjinal olmuş
bu araçta daha neler var tahmin edemiyorum

-------------
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp
2009 308 sw 1.6hdi 110hp
2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp

Cevaplar:
Mesajı Yazan: zubeyir35
Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 17:17
harika

-------------
2006 307 1.6 hdi 110hp

Mesajı Yazan: mehmet066
Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 17:29
iyiymiş valla

-------------
YAŞAM TARZI 206 <3

Mesajı Yazan: EmRe26
Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 20:20
eski model 302 otobüslerde bile görmüştüm:D:D sok anahtarı çevir bas düğmeğe çalışsın. zor değildir heralde

Mesajı Yazan: individual
Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 20:27
Orjinalini yazan: EmRe26 EmRe26 Yazdı:

eski model 302 otobüslerde bile görmüştüm:D:D sok anahtarı çevir bas düğmeğe çalışsın. zor değildir heralde

o düğme büyük ihtimal bujileri kızdırmak yapılmış bir şey olmalı.
siz diyince bende hatırladım o düğmeleri ama kesinlikle start-stop düğmesi değildi.
Gülme

307 nin el freni civarındaki düğme grubu ise 607 de kullanılan rt2 sisteminden.
ne işe yarar bilmiyorum ama fikir ve montaj işçiliği iyi olmuş
Gülme

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 21:55
Alıntı

o düğme büyük ihtimal bujileri kızdırmak yapılmış bir şey olmalı.
siz diyince bende hatırladım o düğmeleri ama kesinlikle start-stop düğmesi değildi.
Gülme

307 nin el freni civarındaki düğme grubu ise 607 de kullanılan rt2 sisteminden.
ne işe yarar bilmiyorum ama fikir ve montaj işçiliği iyi olmuş
Gülme

bence arkadasın yorumu dogru abı :)) mars tusu o :))

kontagı acıyor sonra tusa basılı tuttugu surece mars yapıyor ıste. kontagın mars hattını bu tus uzerınden tasımıs ıse kontaktan mars yapsanız bıle arac calısmayacaktır. egerkı paralel yapmıssa kontak anahtarıylada mars yapılabılır tuslada yapılabılır dıye dusunuyorum...

cunku dıkkat edersen kontagı acıyor ve kızdırıcının lambasının sonmesını beklıyor. aractan gelen diiit sesı sanıyorumkı kızdırıcı lambasının sondugunu ıfade edıyor ve ondan sonra tusa bastıgı anda motor calısıyor ve tusu bırakıyor.

Mesajı Yazan: individual
Mesaj Tarihi: 31 Mart 2011 Saat 19:31
ben o düğmeyi 302 otobüs için demiştim
Gülme

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 31 Mart 2011 Saat 19:44
ooo  bu bısey mı aga :)) ben arkadasın arabanın kontak bozulunca elektrık dugmesı baglayıverdım sonra degıstırırm demıstı gecıcı bısey yapmıstım adamın hosuna gıtmıs hala kullanıyor :)))

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesajı Yazan: EmRe26
Mesaj Tarihi: 31 Mart 2011 Saat 19:48
Orjinalini yazan: individual individual Yazdı:

Gülme

yokyok kızdırıcı falan değil bi arkadaşta vardı anahtarı takıyorsunuz çeviriyorsunuz düğmeye bastığınızda direk marş basıyor motor çalışıyor

Mesajı Yazan: klemann
Mesaj Tarihi: 31 Mart 2011 Saat 20:47
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

ooo  bu bısey mı aga :)) ben arkadasın arabanın kontak bozulunca elektrık dugmesı baglayıverdım sonra degıstırırm demıstı gecıcı bısey yapmıstım adamın hosuna gıtmıs hala kullanıyor :)))

Senden de bu beklenirdi zaten :D

-------------
206 van hard style

Mesajı Yazan: d3n1s
Mesaj Tarihi: 31 Mart 2011 Saat 23:14
kontaktan marş basılan arabalar için bu sonradan düğmeli marş olayı bana çok saçma geliyor, anahtarı tak, çevir, sonra başka bir düğmeye daha bas, araba çalışsın, orjinalden öyle olanlar çok güzel, mesela honda s2000 ya da renault megane. anahtar tak çevir derdi yok, bas düğmeye çalışsın

Mesaj Tarihi: 31 Mart 2011 Saat 23:44
onlarda da kartlı sıstem var kartı takıyosun:) sacma tabıkı bu kadarı anahtarı hıc koymucan yada anahtarla calıstırcan 2 tur cevırıyosunda bır tur mu cevıremıcen :D dha zahmetlı bır ıs bu bence bıde o kadar elektrık kablosu cek anahtar bagla ugras cabası

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 31 Mart 2011 Saat 23:58

onlarda da kartlı sıstem var kartı takıyosun:) sacma tabıkı bu kadarı anahtarı hıc koymucan yada anahtarla calıstırcan 2 tur cevırıyosunda bır tur mu cevıremıcen :D dha zahmetlı bır ıs bu bence bıde o kadar elektrık kablosu cek anahtar bagla ugras cabası

biliyorum canım, düğmeyle çalışan arabalarda anahtarı ya da kartı bir yuvaya illa ki takmak gerekiyor, ancak benim demek istediğim de tam olarak buydu, anahtarı taktın, iki tık çevirdin, bir tık daha itekle de çalışsın araba :)

Mesaj Tarihi: 01 Nisan 2011 Saat 00:05
aklı sıra degısık yaptım dıyecek :)) barı vıdeoyu cekerken kontagı verırdıgını gostermese vay be on numara olmus derızde :d

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesajı Yazan: kaan__
Mesaj Tarihi: 01 Nisan 2011 Saat 00:12
kart gibi bşy yada kontağı cevirmeden çalışabilecek bşy çıkarır yakında birileri Göz Kırpma

-------------
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp
2009 308 sw 1.6hdi 110hp
2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp

Mesaj Tarihi: 01 Nisan 2011 Saat 00:15
bu arabalarda ımbolızzer oldugu surece anahtara mecburuz :) ımbolızzerı bluetooth lu sekılde yapsak anahtar cebımızden hıc cıkmadan dırek kartı tanısa start dugmesıne basarak yapılabılır ancak

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 01 Nisan 2011 Saat 09:25
bu istedikleriniz günümüz şartlarında pek mümkün değil, immo çipini anahtardan çıkarıp da bluetooth ya da benzeri bir sistemle okuyabilecek bir teknoloji olduğunu ya da yakın zamanda çıkabileceğini sanmıyorum

Mesaj Tarihi: 01 Nisan 2011 Saat 09:34
Orjinalini yazan: individual individual Yazdı:

Gülme

evet haklıymıssın senın alıntına dıkkat etmemısım :))

Mesajı Yazan: ByHack
Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 00:38
Yahu şu kapı veya koridor aydınlatmalarında kullanılan prizlerden falan taksak olmaz mı bizde hatta o dlink sesi yerine uyarılar için kapı zili seslerinden falan bi derleme yaparız nasıl:)

Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 08:17
dayımın 79 model MAN HN-520 kamyonu vardı anahtarı takıyordu yanındaki düğme ye bastığı an marş alıyodu...aracı stop etmek içinde gaz pedalının altına ayağını takarak pedalı yukarı kaldırıp kamyonu stop ediyodu...ama şun an hurdaya verdi kamyonu

Mesajı Yazan: gozem
Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 09:29

aklı sıra degısık yaptım dıyecek :)) barı vıdeoyu cekerken kontagı verırdıgını gostermese vay be on numara olmus derızde :d

-------------
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun

Mesajı Yazan: xMEGANx
Mesaj Tarihi: 10 Eylül 2011 Saat 18:33
Son derece gereksiz olmuş bence =) hazır anahtar elindeyken çevir çalıştır işte ne basıyıosun bidaha düğmeye :)

-------------

AIRBUS 307
-Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa

Mesajı Yazan: Alekto
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2012 Saat 21:47
yapılması çok çok kolay sadece lazım olan bi tane o düğmeden arabanın anahtar deliğinden çıkan 2 kabloya lehimliyosunuz sonra kontağı açıp basıyosunuz çalışıyo fakat bidaha basınca stop etmez yeniden marşa basar

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net