![]() |
|
307 YOL BİLGİSAYARI KARARMA SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
bugra_bk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mart 2011 Saat 17:16 |
|
ARACIMI CALISTIRDIGIMDA YOL BİLGİSAYARI EKRANI NET OKUNUYOR AMA ZAMAN GECTİKCE YAZILAR SİLİNİYOR GİBİ OLUYOR HİÇ BİŞİ OKUNMUYOR STOP EDİP 2-3 SAAT DURUNCA KENDİNE GELİYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
önce kendinizi tanıtınız...! ekrandan olabilir geçenlerde onla ilgili yazılar görmüştüm biraz araştırma yaparak ulaşabilirsiniz
Düzenleyen oguzhan29 - 24 Mart 2011 Saat 17:19 |
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
bugra_bk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
BUGRA BEN İSTANBULDAN
|
||
![]() |
||
|
BU ARADA CEŞİTLİ EKRAN SORUNLARI VAR AMA BENİMKİ GİBİ Bİ SORUNA RASLAUAMADIM
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Muhtemelen yol bilgisayari ekraninin arkasindaki devrede soguk lehim ya da catlak var. Aracin isisi arttikca o da aciliyor ve temassizlik yaratiyor. Eger bu islerden anliyorsaniz biraz daha detaya girebilirim ama anlamiyorsaniz oto elektrikcilerin, hatta tv-radyo tamircilerinin anlayacaklarini dusunuyorum. |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ilk etapta aklima gelen o oldu. Siz baktirin ve mumkunse yaptirin ve sonuclari gelip buraya yazin ki biz ve bizden sorankiler de faydalanabilsinler.
Düzenleyen koliva - 24 Mart 2011 Saat 17:34 |
||
![]() |
||
|
tabiki paylaşırım...
|
||
![]() |
||
zubeyir35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
|
selam arkadaşlar ben zübeyir, aynı sorun bendede var kendim merak edip bir açtım baktım bazı forumlarda 3 adet ampul var değiştirirsiniz düzelir dediği için fakat orda yaklasık 10 adet küçük led var. sanırım bu kronik sorunlardan biri aracım 307 1.6 hdi . bu sorun sıcaktan kaynaklanıyor. bence böyle idare eder kışın yapmıyor.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Benim ekran da önce sağ tarafı bir soluk görünüyor, sonra düzeliyor. :)
|
||
![]() |
||
|
kronik galibaaa
|
||
307 ovpack
|
||
![]() |
||
zubeyir35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
|
Pug kalitesi:) daha önceki arabam ww'di onda bu tarz sorunlar sıfır. fakat pugunda durusu bir başka:)
|
||
![]() |
||
|
rekabet için kalitesiz malzeme kullanıyrlar 307 de heryer sensör ama mazeme işçilik zayıf
|
||
307 ovpack
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Babamda da 307 var, onunki de arada soluklaşıyor. Kronik kronik..
|
||
![]() |
||
just307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
|
sıcaklarda bu sorun 307 lerde oluyor arabayı güneş görmeyen yere park edin sorun ortadan kalkıyor yazın güneş gören yolculuklarda oluyor soğuyunca düzeliyor saçma bir kronik sorun
|
||
![]() |
||
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
|
Ekran altına 5tl değerinde bi mink fan koysalarmış bişey olmazmış pejo mühendislerinin işgüzarlığı.
![]() |
||
2006 307 1.6 hdi 110hp
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |