Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 YOL BİLGİSAYARI KARARMA SORUNU

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13675
Tarih: 29 Temmuz 2025 Saat 00:24
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 YOL BİLGİSAYARI KARARMA SORUNU
Mesajı Yazan: bugra_bk
Konu: 307 YOL BİLGİSAYARI KARARMA SORUNU
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 17:16
ARACIMI CALISTIRDIGIMDA  YOL BİLGİSAYARI EKRANI NET OKUNUYOR AMA ZAMAN GECTİKCE YAZILAR SİLİNİYOR GİBİ OLUYOR HİÇ BİŞİ OKUNMUYOR STOP EDİP 2-3 SAAT DURUNCA KENDİNE  GELİYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 17:18
önce kendinizi tanıtınız...! ekrandan olabilir geçenlerde onla ilgili yazılar görmüştüm biraz araştırma yaparak ulaşabilirsiniz

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 17:23
BUGRA BEN İSTANBULDAN

Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 17:24
BU ARADA CEŞİTLİ EKRAN SORUNLARI VAR AMA BENİMKİ GİBİ Bİ SORUNA RASLAUAMADIM

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 17:25
Orjinalini yazan: bugra_bk bugra_bk Yazdı:

ARACIMI CALISTIRDIGIMDA  YOL BİLGİSAYARI EKRANI NET OKUNUYOR AMA ZAMAN GECTİKCE YAZILAR SİLİNİYOR GİBİ OLUYOR HİÇ BİŞİ OKUNMUYOR STOP EDİP 2-3 SAAT DURUNCA KENDİNE  GELİYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

Muhtemelen yol bilgisayari ekraninin arkasindaki devrede soguk lehim ya da catlak var. Aracin isisi arttikca o da aciliyor ve temassizlik yaratiyor. Eger bu islerden anliyorsaniz biraz daha detaya girebilirim ama anlamiyorsaniz oto elektrikcilerin, hatta tv-radyo tamircilerinin anlayacaklarini dusunuyorum.

Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 17:29
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Muhtemelen yol bilgisayari ekraninin arkasindaki devrede soguk lehim ya da catlak var. Aracin isisi arttikca o da aciliyor ve temassizlik yaratiyor. Eger bu islerden anliyorsaniz biraz daha detaya girebilirim ama anlamiyorsaniz oto elektrikcilerin, hatta tv-radyo tamircilerinin anlayacaklarini dusunuyorum.
bu kadarı yeterli sebe o ise 5 bilemedin 10 dakikalık işi var demektir teşekkür ederim yardımcı oldugun için

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 17:33
Ilk etapta aklima gelen o oldu. Siz baktirin ve mumkunse yaptirin ve sonuclari gelip buraya yazin ki biz ve bizden sorankiler de faydalanabilsinler.

Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 17:35
tabiki paylaşırım...

Mesajı Yazan: zubeyir35
Mesaj Tarihi: 25 Mart 2011 Saat 16:59
selam arkadaşlar ben zübeyir, aynı sorun bendede var kendim merak edip bir açtım baktım bazı forumlarda 3 adet ampul var değiştirirsiniz düzelir dediği için fakat orda yaklasık 10 adet küçük led var. sanırım bu kronik sorunlardan biri aracım 307 1.6 hdi . bu sorun sıcaktan kaynaklanıyor. bence böyle idare eder kışın yapmıyor.

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 25 Mart 2011 Saat 17:04
Benim ekran da önce sağ tarafı bir soluk görünüyor, sonra düzeliyor. :)

Mesaj Tarihi: 25 Mart 2011 Saat 17:10
kronik galibaaa

-------------
307 ovpack

Mesaj Tarihi: 25 Mart 2011 Saat 17:10
Pug kalitesi:) daha önceki arabam ww'di onda bu tarz sorunlar sıfır. fakat pugunda durusu bir başka:)

Mesaj Tarihi: 25 Mart 2011 Saat 17:14
rekabet için kalitesiz malzeme kullanıyrlar 307 de heryer sensör ama mazeme işçilik zayıf

-------------
307 ovpack

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 25 Mart 2011 Saat 17:15

kronik galibaaa
Babamda da 307 var, onunki de arada soluklaşıyor. Kronik kronik..

Mesajı Yazan: just307
Mesaj Tarihi: 29 Mart 2011 Saat 21:37
sıcaklarda bu sorun 307 lerde oluyor arabayı güneş görmeyen yere park edin sorun ortadan kalkıyor yazın güneş gören yolculuklarda oluyor soğuyunca düzeliyor saçma bir kronik sorun

Mesajı Yazan: isodogu
Mesaj Tarihi: 29 Mart 2011 Saat 22:50

rekabet için kalitesiz malzeme kullanıyrlar 307 de heryer sensör ama mazeme işçilik zayıf
rekabet için aslında kaliteli olmak gerekir ama bu yol bilgisayarı ekranı kalitesizlikten değil konsol üzerinde bulunduğu yerin güneşle temasından kaynaklanıyor yoksa aynı problemin  klima ekranındada olması gerekirdi ama yok

Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 00:06
Ekran altına 5tl değerinde bi mink fan koysalarmış bişey olmazmış pejo mühendislerinin işgüzarlığı.Sinirli

-------------
2006 307 1.6 hdi 110hp

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net