![]() |
|
Soy isim önerilerinizi bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mart 2011 Saat 00:22 |
|
arkadaşlar elimde olmadan soy ismimi değiştireceğim 2 gün sonra dava açacagım ancak hoşuma giden soy ismimi buldum ERDEM ama sizlerede sormak istedim önerilerinizi dikkate alıcam beğenirsem onu yapıcam ve buırada paylaşıcam.
|
||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ÇAKIR :) güzel bence kardesım onerı sadece ama degıstırmeyı ıyı dusun derım başka sansın varsa o yontemlere gıt sebebını bılmıyoruz tabı ama...
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ufak bir husus ama gelecek nesillere de kolaylik olmasi acisindan ç ı ş ü ö gibi karakterleri barindirmamasini onerirdim. Yurt disi ile baglantiniz oldugunda hem soyleyemiyorlar hem de siz yazamiyorsunuz
![]() ![]() Düzenleyen koliva - 24 Mart 2011 Saat 06:59 |
||
![]() |
||
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
ben olsam Alemdar yapardim kesin ;)
|
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
erdem iyi hiç düşünme yaptır eğer gerekliyse . Bu arada ismim oğuzhan ismimde sıkıntı çeksemde çekmesemde çocuğumada ingilizcede kullanımına bakmadan türkçe isim koyarım dil asimilasyonuna karşı :) |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
kardeşlim bende bi öneride bulunmak istiyorum asiltürk nasıl olur....
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
TÜRKÇE KARAKTER KULLANMADA NEYMİŞ YA BİZ TÜRKSEK BU HARFLER ALFABEMİZDE VARSA KULLANMAKDAN ÇEKİNMEMELİYİZ O KADAR ÖNEMLİYSE BİZ DEĞİL İNGİLİZCEYE TÜRKÇE KARAKTER KOYSUNLAR
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
mehmet066 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
|
![]()
|
||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||
![]() |
||
nativeemperor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2011 Konum: TUR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nativeemperor
|
Muhammete katılıyorum..
çok güzel bir ayrıntı...
![]() |
||
![]() |
||
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
|
kardeşim sana katılıyorum. ç ve ş harfleri öz türkçedir. asıl bunlurı kullunmuk lazım. dediğin gibi onlar öğrensin alfabemizi... |
||
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Vay vay vay millet milliyetci kesilmis
![]() Ben soru soran kisiye kullanma demedim. Kullanmamani oneririm dedim, yani kendi fikrimdir. Herkesin kendi bilecegi istir. Ben kendi dusuncemi soyledim. Bunu da soylerkende yasadiklarima tecrubelerime dayanarak soyledim. Sonra buradaki bir arkadasimin adi gibi olsun istemedim o yuzden (Kendisinin adi Mert ve Fransizca'da telaffuz edilince mok demek, anlarsiniz iste). Bir koyun bakalim kendinizi o duruma. Ne diyeceksiniz ben burada yasamam burasi Turkiye degil ben vatanima doneyim o halde sogan ekeyim mi diyeceksiniz. Birakin bu isleri. Ama siz de haklisiniz guzelim memleketimden kareler bunlar. Ayni sekilde esimin adi ------- noktali s. Gittik Amerika'ya 2 saat bekletildik. Neden. Pasaportunda yazan isim ile kimliginde yazan farkli. Peki koyun simdi kendinizi o pozisyona. 16 saatlik ucak yolculuktan sonra bir harf icin dustugunuz durumu bir dusunun. Ayrica forumlarda buyuk harfle yazmak karsindakine bagirmak anlamina geliyor bunu da yazan kisi gayet iyi biliyordur diye dusunuyorum. Her yasin kaldirabilecegi bazi noktalar vardir. Bu yuzden yazilarinizi sevgi saygi cercevesinde yaziniz. Terbiyesizlik yapmayiniz. Düzenleyen koliva - 25 Mart 2011 Saat 10:58 |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
muhammet çakır arkadaşıma katılıyorum bir de kardeş erdem güzel soyisim içine yatanı yok aktaş falanda olabilir
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
TERBİYESİZLİK YAPACAK BİRİ DEĞİLİM KİMSEDE ÜSTÜNE ALINMASIN EĞER VARSA İTİRAZINIZ YÖNETİM DİYE BİRŞEY VAR ONA SÖYLERSİNİZ BEN TEPKİMİ İSTEDİĞİM ŞEKİLDE BELİRTMEKTE ÖZGÜRÜM Kİ HİÇ KİMSENİN YAZISINA ALINTI YAPMADIM VE BAĞIRMAK İÇİN BURAYI KULLANMAZDIM .) GERGİNLİK YARATMANIN ALEMİ YOK... |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
|
yanindayim cakir her turlu sonuna kadar.......
![]() ![]() |
||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
|
KARDES EN IYISINI KENDIN BILIRSIN
|
||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
kardeş ben öyle bir durumda olsam AYYILDIZ koyardım hep imrendiğim bir soy isimdir.Gerçi kendi soyadım da iyi:)
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
|
uluslararası dolaşmak herkese kısmet olmuyor. sırf yurt dışında karışıklık olmasın diye öz be öz seslerimizi kullanmazsak o zaman millet olarak ilerde nasıl sorunla karşılaşırız tahmin edebilmek zor değil. takdir edersiniz milletin dili aşındıkça duyguları aşınır duygular da insanı birbirine bağlayan bağdır. zira ingilizcede fransızcada da onlarca sözcük türkçe de kötü anlama geliyor. |
||
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
|
Öztürk yap gitsin bizim sülaleden ol :D
|
||
KahramanKentli...
|
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
öztürk güzel bir soyisim. ama bu soyisimli çok kişi var. en iyisini sen bilirsin
|
||
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |