Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Soy isim önerilerinizi bekliyorum

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13666
Tarih: 25 Haziran 2025 Saat 23:52
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Soy isim önerilerinizi bekliyorum
Mesajı Yazan: GiTaRRa
Konu: Soy isim önerilerinizi bekliyorum
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 00:22
arkadaşlar elimde olmadan soy ismimi değiştireceğim 2 gün sonra dava açacagım ancak hoşuma giden soy ismimi buldum ERDEM  ama sizlerede sormak istedim önerilerinizi dikkate alıcam beğenirsem onu yapıcam ve buırada paylaşıcam.

-------------
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 01:41
ÇAKIR :) güzel bence kardesım onerı sadece ama degıstırmeyı ıyı dusun derım başka sansın varsa o yontemlere gıt sebebını bılmıyoruz tabı ama...

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 06:58
Ufak bir husus ama gelecek nesillere de kolaylik olmasi acisindan ç ı ş ü ö gibi karakterleri barindirmamasini onerirdim. Yurt disi ile baglantiniz oldugunda hem soyleyemiyorlar hem de siz yazamiyorsunuz Göz Kırpma Ya da email adresinizi telefonda birisine verirken ekstra vurgu yapmak zorunda kalmazsiniz. Siz zaten isimden kaybediyorsunuz bu oneriyi ama dedigim gibi gelecek nesiller icin Kahkaha

Mesajı Yazan: klemann
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 08:18
ben olsam Alemdar yapardim kesin ;)

-------------
206 van hard style

Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 08:45

erdem iyi hiç düşünme yaptır eğer gerekliyse . Bu arada ismim oğuzhan ismimde sıkıntı çeksemde çekmesemde çocuğumada ingilizcede kullanımına bakmadan türkçe isim koyarım dil asimilasyonuna karşı :)

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 09:04
kardeşlim bende bi öneride bulunmak istiyorum asiltürk nasıl olur....

Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 12:34
TÜRKÇE KARAKTER KULLANMADA NEYMİŞ YA BİZ TÜRKSEK  BU HARFLER ALFABEMİZDE VARSA KULLANMAKDAN ÇEKİNMEMELİYİZ O KADAR ÖNEMLİYSE BİZ DEĞİL İNGİLİZCEYE TÜRKÇE KARAKTER KOYSUNLAR

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesajı Yazan: mehmet066
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 12:45
Alkış
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

TÜRKÇE KARAKTER KULLANMADA NEYMİŞ YA BİZ TÜRKSEK  BU HARFLER ALFABEMİZDE VARSA KULLANMAKDAN ÇEKİNMEMELİYİZ O KADAR ÖNEMLİYSE BİZ DEĞİL İNGİLİZCEYE TÜRKÇE KARAKTER KOYSUNLAR

-------------
YAŞAM TARZI 206 <3

Mesajı Yazan: nativeemperor
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 13:28
Muhammete katılıyorum.. 
çok güzel bir ayrıntı... Alkış

Mesajı Yazan: cakici9843
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 13:48
Orjinalini yazan: mehmet066 mehmet066 Yazdı:

Alkış

kardeşim sana katılıyorum. ç ve ş harfleri öz türkçedir. asıl bunlurı kullunmuk lazım. dediğin gibi onlar öğrensin alfabemizi...

-------------
peugeot 307 xr 1.4 hdı

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 15:18
Vay vay vay millet milliyetci kesilmis Dil Çıkarma
Ben soru soran kisiye kullanma demedim. Kullanmamani oneririm dedim, yani kendi fikrimdir. Herkesin kendi bilecegi istir. Ben kendi dusuncemi soyledim.  Bunu da soylerkende yasadiklarima tecrubelerime dayanarak soyledim. Sonra buradaki bir arkadasimin adi gibi olsun istemedim o yuzden (Kendisinin adi Mert ve Fransizca'da telaffuz edilince mok demek, anlarsiniz iste). Bir koyun bakalim kendinizi o duruma. Ne diyeceksiniz ben burada yasamam burasi Turkiye degil ben vatanima doneyim o halde sogan ekeyim mi diyeceksiniz. Birakin bu isleri. Ama siz de haklisiniz guzelim memleketimden kareler bunlar. Ayni sekilde esimin adi ------- noktali s. Gittik Amerika'ya 2 saat bekletildik. Neden. Pasaportunda yazan isim ile kimliginde yazan farkli. Peki koyun simdi kendinizi o pozisyona. 16 saatlik ucak yolculuktan sonra bir harf icin dustugunuz durumu bir dusunun.

Ayrica forumlarda buyuk harfle yazmak karsindakine bagirmak anlamina geliyor bunu da yazan kisi gayet iyi biliyordur diye dusunuyorum. Her yasin kaldirabilecegi bazi noktalar vardir. Bu yuzden yazilarinizi sevgi saygi cercevesinde yaziniz. Terbiyesizlik yapmayiniz.

Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 15:55
muhammet çakır arkadaşıma katılıyorum bir de kardeş erdem güzel soyisim içine yatanı yok aktaş falanda olabilir

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 18:21

TERBİYESİZLİK YAPACAK BİRİ DEĞİLİM KİMSEDE ÜSTÜNE ALINMASIN EĞER VARSA İTİRAZINIZ YÖNETİM DİYE BİRŞEY VAR ONA SÖYLERSİNİZ BEN TEPKİMİ İSTEDİĞİM ŞEKİLDE BELİRTMEKTE ÖZGÜRÜM Kİ HİÇ KİMSENİN YAZISINA ALINTI YAPMADIM VE BAĞIRMAK İÇİN BURAYI KULLANMAZDIM .) GERGİNLİK YARATMANIN ALEMİ YOK...

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesajı Yazan: voodoo
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 18:42
yanindayim cakir her turlu sonuna kadar.......AlkışAlkış

-------------
2001 206
2.0 GTI
Antwerpen

Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 18:55
Orjinalini yazan: voodoo voodoo Yazdı:

yanindayim cakir her turlu sonuna kadar.......AlkışAlkış
Gülmeeyv. kardeşim benim saolasın

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesajı Yazan: hhuzun
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 20:44
KARDES EN IYISINI KENDIN BILIRSIN

-------------
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ

Mesajı Yazan: forewer_fb
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 20:52
kardeş ben öyle bir durumda olsam AYYILDIZ koyardım hep imrendiğim bir soy isimdir.Gerçi kendi soyadım da iyi:)

-------------
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08

Mesajı Yazan: cakici9843
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 22:42

uluslararası dolaşmak herkese kısmet olmuyor. sırf yurt dışında karışıklık olmasın diye öz be öz seslerimizi kullanmazsak o zaman millet olarak ilerde nasıl sorunla karşılaşırız tahmin edebilmek zor değil. takdir edersiniz  milletin dili aşındıkça duyguları aşınır duygular da insanı birbirine bağlayan bağdır. zira ingilizcede fransızcada da onlarca sözcük türkçe de kötü anlama geliyor.

-------------
peugeot 307 xr 1.4 hdı

Mesajı Yazan: UGuRs
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 22:50
Öztürk yap gitsin bizim sülaleden ol :D

-------------
KahramanKentli...

Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 23:18
öztürk güzel bir soyisim. ama bu soyisimli çok kişi var. en iyisini sen bilirsin

-------------

Mesajı Yazan: GiTaRRa
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 23:41
genel öneriler için tşk arkadaşlar.içlerindeki bütün soy isimlerini düşündüm ancak erdem dahada çok ağır basıyor destek veripte bu güzel diyen arkadaşlarada öneride bulunan arkadaşlarada çok çok tşk ederim..yarın soy ismim erdem 

-------------
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA

Mesajı Yazan: gokayy
Mesaj Tarihi: 25 Mart 2011 Saat 00:03
hala değiştirmediysen ayyıldız bence cok güzel bir soyisim

-------------
Peugeot 1998 106 1.4 XR
Gökay ÜNAN
Küçükyalı / İSTANBUL
0536 298 53 70
Senin Külüstürün, Başkasının Mercedes inden İyidir...AlbaYDemircaN
[o.o]
/)__)
-"--"-

Mesajı Yazan: dinoco
Mesaj Tarihi: 25 Mart 2011 Saat 16:04
Şakir Erdem mi olucak şimdi? takip editoyorum yakından , bakalım nolacak?

-------------
2002 xt bva otomatic 206
1.4 8v yalnızca benzinli :)

Mesaj Tarihi: 25 Mart 2011 Saat 23:47

katılıyorum kardeşim eğer türksek bir bir türk soyismimiz olmalı bunun üzerine muhalefet yapmayın.
rica ediyorum

Mesaj Tarihi: 25 Mart 2011 Saat 23:49
Orjinalini yazan: albaydemircan albaydemircan Yazdı:

katılıyorum kardeşim eğer türksek bir bir türk soyismimiz olmalı bunun üzerine muhalefet yapmayın.
rica ediyorum

saolasın abı eyv. arkamda oldugunuz ıcın

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesajı Yazan: phaselispa
Mesaj Tarihi: 26 Mart 2011 Saat 03:56
tartışmada yanlı değil bilakis yatıştırmak adına birşeyler  yazmak istedim. Türkçe karakter kullanma diyen arkadaş, yurt dışında yaşayan bir arkadaş galiba, Belçika yazıyor.  Belki kendisi hergün karşılaşıyor, herkese isimini soy adını  ayrı ayrı izah etmek zorunda kalıyor olabilir. Ben olaya tecrübesini aktarmak diyorum. Bide herkes bir kişinin üstüne yüklenirse, forumdan soğumalar olabilir.

-------------
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ

Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır

Alex "De" Souza

Mesaj Tarihi: 26 Mart 2011 Saat 12:06
arkadaslar bu konuyu uzatmayalım. lutfen ben hepınızıde sevıyorum... herkes kendı fıkrını ortaya koysun ama hemen sert cıkısmalar yapmayalım. bakın bız burda dostlugu samımııyetı paylasıyoruz. herkesın fıkrınede saygı duymak gerekır...  bazı noktalarda herkes aynı fıkırde olamaz. bunu bılmemız lazım... sıtemızın temelının ne oldugun unutmayıp oncelıkle sevgı ve saygıyla yaklasalım... bazı durumlarda altan almasınıda bılelım. yoksa en ufacık seyde tartısırsak bu ısın ıcınden cıkamayızkı yanı :))) 

arkadasım erdem soyadı ıcıne sınmıs onu koysun barı :)))))))

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net