![]() |
|
Hangi lastik.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CUNDALI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2011 Saat 01:46 |
merhaba aracım 206 lastik değişim zamanı geldi şuan üzerinde 195/45/16 lastik var yaşadığım yerde yollar azda olsa bozuk nasıl ve ne marka bir lastik önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim.. |
|
![]() |
|
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim önerim Michelin Energy Saver. inanılmaz yumuşak ama dişleri uzun ömürlü bir lastik. ayrıca yakıt tasarrufuna da bir nebze katkıda bulunduğu söyleniyor. kullanan arkadaşlarım gayet memnunlar. ben aracı aldığımda üzerinde yeni pirelli p3000 lastikler var yoldaki hemen her bozukluğu hissettiriyor. yeni olmasa hemen Michelin takardım.
|
|
![]() |
|
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
ayrıca aracını spor kullanıyorsan şu an üzerindeki lastik ebatları uygun, yol tutuş ve viraj kabiliyeti açısından. ama ben konfor isterim dersen yanak genişliğini ideal 50 olarak seçmelisin. aracın lastik ebatlarının seçiminde yuvarlanma hesabı denen bir faktör daha var. bunu basit birkaç hesapla sende çıkarabilirsin. yuvarlanma hesabı, tekerleğin bir km de kaç defa döndüğünün ölçülmesidir. aşağıdaki linkte karşılaştırmayı yapabilirsin. bildiğim kadarıyla takmayı düşündüğün lastiğin, orjinal lastikteki yuvarlanma mesafesinin %10 ununu geçmeyecek oranda seçilmesi. benim 206 nın orjinal jantları 14 senin araçta ise 16 jant var. buda ilk kalkış ve hızlanmalarda motorun yorulmasına yani atak olmamasına ancak aracın son sürat limitinin artmasına neden olur.
Düzenleyen derks - 22 Mart 2011 Saat 02:25 |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Aynen... Benim gibi 0-400 drag kalkacaksan 15"leri tak. Rolling-2000 atacaksan at 17"'leri kop git ![]() |
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
reddevil ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
bende yeni değiştirdim pirelli p4 cinturato biraz hamuru sert fakat
her şartta muhtesem performansı var ayrıca ınanılmaz bır sekılde abant ta buzun üstünde
sanki asfaltta gidiyor gibi hemde zincirsiz
ben dahil görenler inanamadı
pirelli p4 cinturato
|
|
ReD DeViL
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |