![]() |
|
peugeot 206 rolland garros 1,6 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
pele001 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mart 2011 Saat 20:42 |
|
peugeot 206 rolland garros araç sahibiyim benzinle 20tl ye 60 km yol gittim şehir içi ortalama km/tl 333ykr yakıyo bu çok fazla degilmi bunun sebebi ne çokmu acık, bakım yaptırsam veya ayar yaptırsam düzelirmi bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen .
![]() |
||
??????
|
||
![]() |
||
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
normal.hava soguk artı benzının fıyatı yuksek.bırde sehır ıcı dıyosun.bence hıc sesını cıkarma
![]() |
||
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aramıza Hoş Geldin Fakat keşke İlk önce kendini bi tanıtsaydın
|
||
![]() |
||
|
evet guzel kardesım. forum kuralları geregı kendını tanıtırsan sana yardımcı olmaya calısırızz
|
||
![]() |
||
pele001 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
ksr bakmayın dikkatli bakmamışım kurallara ,
ama tanıttım kendimi geç oldu ama ...... |
||
??????
|
||
![]() |
||
|
gelelım yakıt tuketımıne. aracın 2000 model olduguna gore sanıyorumkı 8V lı makıne yanı 90bg. soylemıs oldugun kmde 33kr gayet ıyı bır rakam hemde sehır ıcınde... daha ne ıstıyorsun??? :)))) yaklasık olarak 100km de 8lt ye denk gelıyor :)))) |
||
![]() |
||
|
uygun diyosunuz gaz sistemi taktırcam aracada yaklasık penzinle yarı yarıya fark edermi Hangi sistemi önerirsiniz..
|
||
??????
|
||
![]() |
||
|
Tabii LPG ile araç dahada tasarruflu olacağına inanıyorum.
|
||
![]() |
||
|
yarıya farketmez. cunku lpg fıyatları yukseldı eskıye nazaran. kalıtelı bır montaj olursa en fazla %40 tasarruf edersın. benzın sarfıyatı daha fazla olan arabalarda parasal bazda tasarruf daha fazla oluyor... sen benzınde 8 LT ıle gıdıyorsan lpgde de kabaca 9 LT ıle gıdersın...
ama montaj ıcın kalıtelı bır usta bulman lazım. sendekı 1.6 8V motor full grup puskurtmeye sahıptır. atıker safe fast, lovato, zavolı vs gıbı kıtlerden kullanabılırsın. brc nınde yenı my-10 yazılımı cıktı. onuda arastırabılırsın... bırde bunların lamda baglantılarını yapıp otomasyon olarak calıstırabılırsen daha duzgun olabılır...
|
||
![]() |
||
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
|
yakıtın normal bence. bende de 1.6 16v 206 var hemen hemen aynı yakıyorum. uzun yolda depo fulleme yontemıyle; acık hava fıltresı ıle 100km de 35 tl, orjınal fıltresıyle 28 tl yakıt yakıyorum. sehır ıcınde ıse 350 kurusun altına pek ınemedım ama cokta sakın kullandıgım soylenemez.
|
||
![]() |
||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
|
30 TL'ye 80 km gidiyorum 1.4'le sus şükret bence :)
|
||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
||
![]() |
||
|
Bende de 206 Quik var. 1,6 110HP. Şehiriçi 32 kuruş civarı.
|
||
![]() |
||
kuzgun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
|
Selam
ben de 206 cc ile 100 TL benzin ile 180 km yaptım şu an ibre 0 dan önceki seviyenin biraz üzerinde ve ışık yanıyor acaba o seviyeye kadar kullanılıyor mu araç ve sonra da 0'a inmesi için biraz daha mı yol yapılıyor ben 250 300 arası bir km'ye razıyım sanırım daha fazlasını beklememek lazım yorumlarınızı bekliyorum.
|
||
I was me but now he is gone
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
100 TL = 22 litre. Yani sizin araciniz 12.2 / 100 km yakmis ki biraz fazla. Bu degerler sehir ici mi yoksa uzun yol mu? Birde aracinizi ceyrek depodan asagiya kullanmamaya calisin. |
||
![]() |
||
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
1.6 quicksilver kullanıyorum çok dikkatli kullandıgımda 100/7 lt dusurdum.ama cok gayret ettım.
normal kullanım 100/8.1 civarında yakar. Tabi arabanın bakımlarıyla orantılı olarak 1 2 puan oynuyor yakıt. Ortalam 30 = 100 Km gidiyor.
|
||
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
||
![]() |
||
kuzgun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
|
Teşekkürler bana da biraz fazla geldi o yüzden sorma gereği hissettim bu veri şehir içi verisidir.
|
||
|
||
![]() |
||
|
bu arada normal seviyesi kaçtır? acaba benim bakım mı yaptırmam gerekir araca daha 11.000 km gösteriyor bakıma gitmek için sorunu çözerseniz çok sevinirim dediğim gibi ben 100 TL ye 300 KM yaparsam muazzam olur
![]() |
||
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Siz birde sehir disinda deneyin aracinizi, birde o rakamlari gorelim ona gore yorum yapalim. Cunku sehir ici dediginiz zaman pek cok farkli sey akla geliyor. Internette buldugum kadari ile: sehir disi 6,0 litre/100km sehir ici 10.6 litre/100km |
||
![]() |
||
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
10.000 Km bir yağını filtrelerini değiştirmelisin.2 yag degısımınde bır bujılerını degıstırırsen yakıt konsuunda tassaruf saglarsın.yol bilgisayarına bakarsan 30.000 kmden duser asağı doğru.o yanıltır senı eyer 20 bın kmdır yagını degıstırmıyorsan koşa koşa servise git. içindeki yağ kömür olmuştur.
|
||
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
||
![]() |
||
|
çok teşekkürler benim esas başka bi sorum olucak ben bu yazdıklarıma cevap gelince haber almak istiyorum hemen dönebilmek için ne yapmalıyım sizce ![]() |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |