![]() |
|
Acil yorumlarınızı bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
CUNDALI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mart 2011 Saat 18:13 |
|||
ARKADAŞLAR BU ARACI BİLENİNİZ VEYA DUYANINIZ VARMI..FİKİR VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.. |
||||
![]() |
||||
mehmet066 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Eğer araç satın alıcaksan modlanmış araç alma 3 milyar asagı paraya sade bi araba al kendin modla hem araba ezik olmaz hemde kafan rahat olur kendi zevkine göre araba yaparsın ayrıca arac hosuma gitmedi :)
|
||||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||||
![]() |
||||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Araba neye ezik oluyor hoca onu anlayamadım ben şahsen.
Kardeş araba güzel görünüyor. 2005 modellerinin bu km'de piyasası 15 16. Adam 18 demiş. Jant lastik body kit far stop devir saati bilmem ne bilmem ne, Punch sub, amfi, kapasitör, kayık, spor yay, logo iptal vs. vs. 3 milyara nasıl yapıcan pardon mehmet066 ? Eğer araba temizse (orasını sen bilicen) kaçırma...! |
||||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
||||
![]() |
||||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|||
5664 turkcell e plaka yı sorgulat kazası belası varsa çıkar.
|
||||
![]() |
||||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
|||
Sana bi taklalı araba getiririm dersin ki bu araba kapalı garaj arabası :)) Geçin 5664'leri falan kardeş. Ustasına gösterin. Bilgisayara sokturun. Son olarak ta dua edin :) |
||||
|
||||
![]() |
||||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
|||
kesinlikle katılıyorum araba servis bakımlıysa türkiyenin neresinde olursan ol yapılan işlem gözüküyor.
|
||||
![]() |
||||
mehmet066 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
|||
arkadasım hor kullanılmıstır onu demek istedim misal verdim 3 milyar derkende..
bu kadar büyütecek bir sey xdesign arkadasım herkesin görüşü kendine |
||||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||||
![]() |
||||
hasretgönül ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
|||
bence cok hos bi 206, isinin ehli bi kaportaci ya da tanidik bi galerici bu arabanin kazasi, degiseni olup olmadigini yuksek ihtimalle sana soyleyebilir
|
||||
A
|
||||
![]() |
||||
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
|||
arkadaşlar herkes böyle yapılı araçlardan uzak durun derse yada uzak durursa yapılı araçlar ne olacak son sahibi mi olacak yaptıran kişi :) hiç hoş bi fikir değil bence açıkcası araç benzinli ve km düşük anlaşılan keyiflik binilmiş bi araç bu yöndende bakmak lazım
ayrıca arkadaşlar bilgisayara sokmakta pek faydalı olmayabilir beyni arızalı bir palio aracın %90ın üstünde motor performanslı testten geçtiğini biliyorum iyi bir usta ve şans en önmeli etken bence o plaka sorgulamadada araç şehir değiştirince herşey sıfırlanır yani plaka sorgulamada yalan olur gider ayrıca değişenede takılmamak lazım öyle iyi ustalar var ki araba haşat oluyor kaporta düzelmeyecek hale geliyor adamlar değiştirmek yerine bi kısmını kesip oraya parça kaynatıyorlar vs vs neler neler var arkadaşlar o yüzden böyle ufak tefek şeylerle bence hemen sırt çevirmemek lazım |
||||
![]() |
||||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|||
araç güzel temizse alınır bunun içinde check up yaptır yetkilide, söze değil yazılı olana bak servis sana herşeyini çıkartacaktır. sanayide yaptırmş olsa dahi. |
||||
![]() |
||||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|||
bende begenmedim.
aracın tipinden belli zaten zorlandığı.böyle mod yapan adam sertde kullanmıştır bu arabayı. standart al,kendin yap derim. |
||||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
alıp almaması kısıye gore degısır tercıh meselesıdır. sahsen benım gozume takılan cok bırsey olmadı ama ıyı ıncelemek lazım servıse goturup lıfe kaldırıp bakmak, kaporta boyacıya kontrol ettırmek lazım... yalnız bırsey benım ılgımı cektı. 7. resımde sanıyorumkı anıden gaz verılmıs aracın kendı devır saatı rolantıdeyken redlıne a gelmıs. rolantıde durdugu yerdede cızgısı gorunuyor. ama soldakı devır saatı ıse 4000de gorunuyor. herhalde 6000 ı gostermekte bıraz gec kalmıs :))
|
||||
![]() |
||||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|||
benimde dikkatimi bişey çekti aracta ikitane egzost var biri left :)) biri right :)))))))) hayılısı olur inşallah
|
||||
![]() |
||||
|||
Tuningsever bir genç olarak hemen müdahale edelim :))) Canım cecoli'm kesici iptal yapmışlar. Yani 6000rpm'in oraya çıta atmışlar ki araba kesiciye girmesin. Aslında kesiciyi göstermesin anlamında bu. Tuningçilerin yaptığı bişeydir. Ayrıca soldaki devir saatinde 4000 göstermesi normal. Çünkü 11.000'lik bi devir saati o. 4000 onun stock (rölanti) halidir.Yani durur vaziyette bile 4000'de o. İki tane egzos var diyen kardeşimize de sağdakinin (yani senin türkçenle right) sahte egzos olduğunu hatırlatalım :) Tek sorun sol ön çamurlukta sıkıntı var gibi. |
||||
|
||||
![]() |
||||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|||
benim hatırlatamayı cok seven ve benden 6 yas küçük olup bana kardeşim diye hitap eden ; sevgili sayın cok kıymetli arkdasım :)
sagdaki egzoz sahte mi gercekten :)) hadiiiii yaaaaaaaaa neleerrr diyosunn :)) ama hatırlatmak demişken hatıra defterime yazıcam bunu :)) sahte hahahahaahha |
||||
![]() |
||||
|||
Düzenleyen dinoco - 16 Mart 2011 Saat 22:10 |
||||
![]() |
||||
|||
Düzenleyen dinoco - 16 Mart 2011 Saat 22:06 |
||||
![]() |
||||
|||
Tuningsever bir genç olarak hemen müdahale edelim :))) Canım cecoli'm kesici iptal yapmışlar. Yani 6000rpm'in oraya çıta atmışlar ki araba kesiciye girmesin. Aslında kesiciyi göstermesin anlamında bu. Tuningçilerin yaptığı bişeydir. Ayrıca soldaki devir saatinde 4000 göstermesi normal. Çünkü 11.000'lik bi devir saati o. 4000 onun stock (rölanti) halidir.Yani durur vaziyette bile 4000'de o. İki tane egzos var diyen kardeşimize de sağdakinin (yani senin türkçenle right) sahte egzos olduğunu hatırlatalım :) Tek sorun sol ön çamurlukta sıkıntı var gibi. ... |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
ben katılmıyorum arac gayet goş duruyor doğrusu trafikte bir kaç kere gördüm arabayı, taş gibiydi öyle deli gibide kullanmıyor araç sahibi fiyatı bence azcık yüksek gibi ama kendin sıfırdan arabayı bu hale getirmen sana çok daha pahalıya mal olacağı kesin fiyat 16.500 civarı olsa hiç kaçırma al derim |
||||
![]() |
||||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|||
modlanmış araç almanı tavsiye etmem görünüş itibarıu ile de bence hoş değil tabi zevkler tartışılmaz 2 lira daha verip stock bir RC bile alabilirsin bence biraz daha araştır
|
||||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |