Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Acil yorumlarınızı bekliyorum

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Araç Alım & Satımı
Forum Tanımlaması: arac alımı ve satımı
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13476
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 22:01
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Acil yorumlarınızı bekliyorum
Mesajı Yazan: CUNDALI
Konu: Acil yorumlarınızı bekliyorum
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 18:13

ARKADAŞLAR BU ARACI BİLENİNİZ VEYA DUYANINIZ VARMI..FİKİR VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-2005-ozel-tasarlanmis-206-43759528/detay" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-2005-ozel-tasarlanmis-206-43759528/detay

Cevaplar:
Mesajı Yazan: mehmet066
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 18:17
Eğer araç satın alıcaksan modlanmış araç alma 3 milyar asagı paraya sade bi araba al kendin modla hem araba ezik olmaz hemde kafan rahat olur kendi zevkine göre araba yaparsın ayrıca arac hosuma gitmedi :)

-------------
YAŞAM TARZI 206 <3

Mesajı Yazan: xdesign
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 18:23
Araba neye ezik oluyor hoca onu anlayamadım ben şahsen.

Kardeş araba güzel görünüyor. 2005 modellerinin bu km'de piyasası 15 16. Adam 18 demiş. Jant lastik body kit far stop devir saati bilmem ne bilmem ne, Punch sub, amfi, kapasitör, kayık, spor yay, logo iptal vs. vs. 3 milyara nasıl yapıcan pardon mehmet066 ?

Eğer araba temizse (orasını sen bilicen) kaçırma...!

-------------
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!

Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 18:26
5664 turkcell e plaka yı sorgulat kazası belası varsa çıkar.

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 18:32
Orjinalini yazan: dukenukem82 dukenukem82 Yazdı:

Sana bi taklalı araba getiririm dersin ki bu araba kapalı  garaj arabası :)) Geçin 5664'leri falan kardeş. Ustasına gösterin. Bilgisayara sokturun. Son olarak ta dua edin :)

-------------

Mesajı Yazan: EmRe26
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 18:42
Orjinalini yazan: xdesign xdesign Yazdı:

Orjinalini yazan: dukenukem82 dukenukem82 Yazdı:

Sana bi taklalı araba getiririm dersin ki bu araba kapalı  garaj arabası :)) Geçin 5664'leri falan kardeş. Ustasına gösterin. Bilgisayara sokturun. Son olarak ta dua edin :)

kesinlikle katılıyorum araba servis bakımlıysa türkiyenin neresinde olursan ol yapılan işlem gözüküyor. 

Mesajı Yazan: mehmet066
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 19:00
arkadasım hor kullanılmıstır onu demek istedim misal verdim 3 milyar  derkende..
bu kadar büyütecek bir sey xdesign  arkadasım
herkesin görüşü kendine

-------------
YAŞAM TARZI 206 <3

Mesajı Yazan: hasretgönül
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 20:24
bence cok hos bi 206, isinin ehli bi kaportaci ya da tanidik bi galerici bu arabanin kazasi, degiseni olup olmadigini yuksek ihtimalle sana soyleyebilir

-------------
A

Mesajı Yazan: qEccE
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 21:15
arkadaşlar herkes böyle yapılı araçlardan uzak durun derse yada uzak durursa yapılı araçlar ne olacak son sahibi mi olacak yaptıran kişi :) hiç hoş bi fikir değil bence açıkcası araç benzinli ve km düşük anlaşılan keyiflik binilmiş bi araç bu yöndende bakmak lazım
ayrıca arkadaşlar bilgisayara sokmakta pek faydalı olmayabilir beyni arızalı bir palio aracın %90ın üstünde motor performanslı testten geçtiğini biliyorum
iyi bir usta ve şans en önmeli etken bence
o plaka sorgulamadada araç şehir değiştirince herşey sıfırlanır yani plaka sorgulamada yalan olur gider
ayrıca değişenede takılmamak lazım öyle iyi ustalar var ki araba haşat oluyor kaporta düzelmeyecek hale geliyor adamlar değiştirmek yerine bi kısmını kesip oraya parça kaynatıyorlar vs vs neler neler var arkadaşlar
o yüzden böyle ufak tefek şeylerle bence hemen sırt çevirmemek lazım

-------------
|qEccE|

'00 206 XS 1.6cc

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 21:37

araç güzel temizse alınır bunun içinde check up yaptır yetkilide, söze değil yazılı olana bak servis sana herşeyini çıkartacaktır. sanayide yaptırmş olsa dahi.

Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 21:40
bende begenmedim.
aracın tipinden belli zaten zorlandığı.böyle mod yapan adam sertde kullanmıştır bu arabayı.
standart al,kendin yap derim.

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 22:51
alıp almaması kısıye gore degısır tercıh meselesıdır. sahsen benım gozume takılan cok bırsey olmadı ama ıyı ıncelemek lazım servıse goturup lıfe kaldırıp bakmak, kaporta boyacıya kontrol ettırmek lazım... yalnız bırsey benım ılgımı cektı.  7. resımde sanıyorumkı anıden gaz verılmıs aracın kendı devır saatı rolantıdeyken redlıne a gelmıs. rolantıde durdugu yerdede cızgısı gorunuyor. ama soldakı devır saatı ıse 4000de gorunuyor. herhalde 6000 ı gostermekte bıraz gec kalmıs :))

Mesajı Yazan: dinoco
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 23:43

benimde dikkatimi bişey çekti aracta ikitane egzost var

biri left :)) biri right :))))))))
 hayılısı olur inşallah

-------------
2002 xt bva otomatic 206
1.4 8v yalnızca benzinli :)

Mesaj Tarihi: 16 Mart 2011 Saat 09:24
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

alıp almaması kısıye gore degısır tercıh meselesıdır. sahsen benım gozume takılan cok bırsey olmadı ama ıyı ıncelemek lazım servıse goturup lıfe kaldırıp bakmak, kaporta boyacıya kontrol ettırmek lazım... yalnız bırsey benım ılgımı cektı.  7. resımde sanıyorumkı anıden gaz verılmıs aracın kendı devır saatı rolantıdeyken redlıne a gelmıs. rolantıde durdugu yerdede cızgısı gorunuyor. ama soldakı devır saatı ıse 4000de gorunuyor. herhalde 6000 ı gostermekte bıraz gec kalmıs :))

Tuningsever bir genç olarak hemen müdahale edelim :))) Canım cecoli'm kesici iptal yapmışlar. Yani 6000rpm'in oraya çıta atmışlar ki araba kesiciye girmesin. Aslında kesiciyi göstermesin anlamında bu. Tuningçilerin yaptığı bişeydir. Ayrıca soldaki devir saatinde 4000 göstermesi normal. Çünkü 11.000'lik bi devir saati o. 4000 onun stock (rölanti) halidir.Yani durur vaziyette bile 4000'de o.

İki tane egzos var diyen kardeşimize de sağdakinin (yani senin türkçenle right) sahte egzos olduğunu hatırlatalım :)

Tek sorun sol ön çamurlukta sıkıntı var gibi.

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Mart 2011 Saat 22:00

Tuningsever bir genç olarak hemen müdahale edelim :))) Canım cecoli'm kesici iptal yapmışlar. Yani 6000rpm'in oraya çıta atmışlar ki araba kesiciye girmesin. Aslında kesiciyi göstermesin anlamında bu. Tuningçilerin yaptığı bişeydir. Ayrıca soldaki devir saatinde 4000 göstermesi normal. Çünkü 11.000'lik bi devir saati o. 4000 onun stock (rölanti) halidir.Yani durur vaziyette bile 4000'de o.

İki tane egzos var diyen kardeşimize de sağdakinin (yani senin türkçenle right) sahte egzos olduğunu hatırlatalım :)

benim hatırlatamayı cok seven ve benden 6 yas küçük olup bana kardeşim diye hitap eden ; sevgili sayın cok kıymetli arkdasım :)
sagdaki egzoz sahte mi gercekten :))  hadiiiii yaaaaaaaaa neleerrr diyosunn :)) ama hatırlatmak demişken hatıra defterime yazıcam bunu :)) sahte hahahahaahha

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 16 Mart 2011 Saat 22:03
Orjinalini yazan: dinoco dinoco Yazdı:

[QUOTE=cecoli]alıp almaması kısıye gore degısır tercıh meselesıdır. sahsen benım gozume takılan cok bırsey olmadı ama ıyı ıncelemek lazım servıse goturup lıfe kaldırıp bakmak, kaporta boyacıya kontrol ettırmek lazım... yalnız bırsey benım ılgımı cektı.  7. resımde sanıyorumkı anıden gaz verılmıs aracın kendı devır saatı rolantıdeyken redlıne a gelmıs. rolantıde durdugu yerdede cızgısı gorunuyor. ama soldakı devır saatı ıse 4000de gorunuyor. herhalde 6000 ı gostermekte bıraz gec kalmıs :))

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 16 Mart 2011 Saat 22:04

benim hatırlatamayı cok seven ve benden 6 yas küçük olup bana kardeşim diye hitap eden ; sevgili sayın cok kıymetli arkdasım :)
sagdaki egzoz sahte mi gercekten :))  hadiiiii yaaaaaaaaa neleerrr diyorrrsunn :)  4 yasındaki oglum biliyor 1.4 pug 206 daki her ikinci üçüncü dördüncü egzozun sahte oldugunu. bunu bilmek için tuningci olmaya gerek yokki :))

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 16 Mart 2011 Saat 22:11

[QUOTE=xdesign] [QUOTE=cecoli]alıp almaması kısıye gore degısır tercıh meselesıdır. sahsen benım gozume takılan cok bırsey olmadı ama ıyı ıncelemek lazım servıse goturup lıfe kaldırıp bakmak, kaporta boyacıya kontrol ettırmek lazım... yalnız bırsey benım ılgımı cektı.  7. resımde sanıyorumkı anıden gaz verılmıs aracın kendı devır saatı rolantıdeyken redlıne a gelmıs. rolantıde durdugu yerdede cızgısı gorunuyor. ama soldakı devır saatı ıse 4000de gorunuyor. herhalde 6000 ı gostermekte bıraz gec kalmıs :))

...

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 17 Mart 2011 Saat 00:14
Orjinalini yazan: Özgür Özgür Yazdı:

bende begenmedim.
aracın tipinden belli zaten zorlandığı.böyle mod yapan adam sertde kullanmıştır bu arabayı.
standart al,kendin yap derim.

ben katılmıyorum arac gayet goş duruyor doğrusu trafikte bir kaç kere gördüm arabayı,
taş gibiydi öyle deli gibide kullanmıyor araç sahibi
fiyatı bence azcık yüksek gibi ama kendin sıfırdan arabayı bu hale getirmen sana çok daha pahalıya mal olacağı kesin
fiyat 16.500 civarı olsa hiç kaçırma al derim

Mesajı Yazan: haruncoskun
Mesaj Tarihi: 17 Mart 2011 Saat 09:07
modlanmış araç almanı tavsiye etmem görünüş itibarıu ile de bence hoş değil tabi zevkler tartışılmaz 2 lira daha verip stock bir RC bile alabilirsin bence biraz daha araştır

-------------
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda

Mesajı Yazan: bulent 77
Mesaj Tarihi: 17 Mart 2011 Saat 12:22
adam kendi zevkine göre dizayn etmiş eger zevkleriniz bire bir uyuşuyosa al tabi.ben olsam başkasının modifiye ettigi arabayı almam şahsen yapacaksam kendim yaparım

Mesajı Yazan: ali öncü
Mesaj Tarihi: 17 Mart 2011 Saat 12:42
haruna katılıyorum araç hem güzel değil hemde çok pahalı 2 lira daha versen rcye binersin

Mesaj Tarihi: 17 Mart 2011 Saat 13:37

sagdaki egzoz sahte mi gercekten :))  hadiiiii yaaaaaaaaa neleerrr diyosunn :)) ama hatırlatmak demişken hatıra defterime yazıcam bunu :)) sahte hahahahaahha

Söylenen sözler efendilik çerçevesinde olduğu sürece yaşın hiçbir önemi olmaz. Benden 6 değil 26 yaş büyük bir insan da benim kardeşimdir. Kardeş demek kendinden küçük olan demek değildir. Kusura bakma ama terbiyesiz adamsın. Ben 25 yaşındayım yani sen 30 yaş üstüsün.

[/QUOTE]
[/QUOTE]

Anlaşılan yaşının adamı değilsin...

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Mart 2011 Saat 20:39
sakin ol kızdırmak istemedim ok kırdıysam ö.dilerim arkdasım.. Thumbs UpHandshake

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net