Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kimse başkasının malını kendi malı gibi kullanmıyo
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kimse başkasının malını kendi malı gibi kullanmıyo

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Çetinler Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Çetinler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kimse başkasının malını kendi malı gibi kullanmıyo
    Gönderim Zamanı: 06 Mart 2011 Saat 16:02
Arkadaşlar ilk araba sahibi olduğum günden beri muzdarip olduğum bir konu var paylaşmak istedim.
hiçkimse arabama bindiği zaman hiçbirşeye dikkat etmiyor sigara içen arkadaş izmariti döşemeye düşürüyor mangaldan sonra eli kirlin olan ellerini arabanın göğsünde ve döşemesinde temizliyor arabanın aksesuarlarını kırarcasına dikkatsizce kullanıyor cips yiyen hertarafa döküyor yav allah rızası için sağda oturan yolcular birkerede parkettiğimde açtıkları kapı kaldırıma değermi diye akletsinler.ya adam kaldırıma vuruyor kapıyı sonrada ne kızıyorsun yaptırırız diyor :(((
sıfır araba aldım 6 ayda anasını ağlattılar ben üzerine titriyorum ışıklarda durup paspası çıkarıp silkeleyecek kadar titizim eş dost arkadaş ciğerini söküyor ha bişey söylersende malı kıymetli derler
sattım arabayı sırf onlar için aldım bitane dandik araba isterse içine çişlerini yapsınlar artık :)))
başkaları yüzünden istediğim arabaya binemiyorum paylaşayım dedim.
Peugeot 206 look 1.4 dizel
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2011 Saat 16:22
Esprili bir şekilde gerekli lafları söylesen anlarlardı bence anlamıyor ve anlamamak istiyorlarsada sorun etrafındakilerde maalesef.
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2011 Saat 16:30
malesef böyle şeylerle bende karşılaşıyorum ama fayda etmiyor..
bi kere arabaya çocuklu insan bindirmeyeceksin Sırıtma
Yukarı Dön
sercinho Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
10 - Nisan - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sercinho Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2011 Saat 16:37
katılıyorum kardesım sana bazen kapıyı kapatırlarken kap gıttı dıyorum bazen ınıyorum bahane bulup kendım kapatıyorum valla
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2011 Saat 16:40
Arabamı pisleten arkadaşı (kız da olsa) direk arabamdan atarım abi. 
Yukarı Dön
marasov Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı marasov Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2011 Saat 18:10
Wall öncelikle arabasını verende ,vermek istemeyende haklı,
ben kullanmasına güvendiğim arkadaşlara veriyorum. ehliyeti olmayanlara kesinlikle vermiyorum  ama mal canın yongası demişler elbette aracı alınca bir şeylerin değiştiğini fark ediyorsun Olsun Şükretmek lazım Senin araban olmaya bilirdi.. bence vermeliyiz %60
Yukarı Dön
line03 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı line03 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2011 Saat 18:15
Ben arabada sigara içirmiyorum. :) 
Arabamı verirsem de çok sevdiğim bir arkadaşımdır  ( ALLAH dan çevremde araba isteyen yok )
onun için de onların insafına kalmış oluyoruz.
Dediğin gibi laf söylesen olmaz katlanmakdan başka çare yok gibi gözüküyor.

peugeot 206+ envy 2011
Yukarı Dön
psychoabi Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
10 - Ekim - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı psychoabi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2011 Saat 18:24
bende aynı konudan muzdaripim hele o kapı kapatmaları yok mu vurdukça içim acıyo soyluyorumda ama millet ne bilecek kıymatini başkasının arabası ya yap gitsin diye düşünüyolar herhalde
106 XS Balıkesir
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2011 Saat 18:24
Babamin meshur bir lafi var. Esyasini isteyen birisi oldugunda babam esyasina sorar: "Ey malim, seni vereyimdemi kotu kisi olayim yoksa vermeyimde mi kotu kisi olayim. En iyisi vermeyimde kotu kisi olayim".

Kissadan hisse, esyanizi verseniz de vermeseniz de o kisiyle aranizin bozulma ihtimali cok yuksektir. Verseniz, adam iyi kullanmayacak ve siz adama kizacaksiniz ve araniz bozulacak. Vermeseniz zaten bozulacak.
Yukarı Dön
semih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı semih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2011 Saat 22:32
aracıma okadar düşkünüm ki kendim bile binmeye kıyamıyorum sırf köye falan giderim araç isteyen olur diye çevremde bitane doğan aldım sx onu veriyorum pug umu çok seviyorum o yüzden kimseye vermiyorum isteyen olursada doğanı veriyorum
                                                                                                                                         saygılarımla
Yukarı Dön
boranaydogmus Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı boranaydogmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2011 Saat 22:34
Sana verene sen de vereceksin olay budur :))
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2011 Saat 22:43

bende bu konuda kralını tanımam :))))))))))

ben ona kolay sahıp olmuyorum...

aracımda asla sıgara ıcılmez 
durumuna gore kapıyı kapamadan evvel "yavas cek" dıye uyarırım :)
kaldırım yuksekse ben ona dıkkat edıp yanasmadan once yolcuları ındırmeye bakarım :)
arabayı cocuk ınıp bınecekse kendım bındırırım yoksa kapı fıtıllerını anında yırtarlar.
yegenıme bıle ınıp bınerken esıge basmamasını ogrettım :))

ayrıca cok hassas bır konudurkı yolcu ındırılecegı zaman yanda duran araclara yakın durmayıp kapı acılacak mesafe bırakırım. yoksa bırcok kısı kapıyı actıgı gıbı yandakı araca kapıyı carpar ve yandakı aracın kapısını anında cokertır. buna dıkkat edıp baskalarının aracına da zarar gelmemesıne ozer gosterırım. ozellıkle bu konuda bayanlar cok hıssıyatsız :))) aracımda bayanda varsa dar bır noktada ısek kapıyı acmadan once uyarırım :))

bende cok mu tıtızım neyım yaa :))

tıtız oldugumu herkes bılır ve herkes hıc dusunmeden bana malını teslım eder. ama ben pek vermem... gercı baskasındanda pek ıstemem. onlar emanet ederler :))

Düzenleyen cecoli - 07 Mart 2011 Saat 14:30
Yukarı Dön
serkan24577 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

28 - Ekim - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkan24577 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2011 Saat 23:48
hazır konu açılmış bende bi içimi dökeyim  çok titizimdir araba konusunda içerde bitane çöp bile görsem hemen yıkamaya sokarım geçen gün işten çıktım akşam eve gidiyorum bizim semte gelmeme 3 km var bizim mahalleden bi arkadaşı gördüm neyse elinde sigara dedimki binmeden bilader sigarayı at içerde içirtmiyorum tamam bilader dedi neyse baya bi gittiim bi arkadaş daha vardı yanımda bizim şirketten onu bırkatım eve abi arkamı bi döndüm bi baktım sigara elinde avcunuda açmış külü döküyo camlar kapalı bende sigara içtiğim için kokuyu alamadım herneyse başladığım bağırmaya ya dedim ben sana demedimmi arabaya sigarayla binme diye içmiyom diyo elimde tutuyom hay dedim senin eline ben at dedim a.q o sigarayı senin dedim yaptığın insanlık dışı ben sigarayla girme diyom sen giriyon insanlık yapıyoz alıyoz diyom  haklısın bilader diyo bide en sinir olduğum şey kapımın çarpılması :)

Düzenleyen serkan24577 - 06 Mart 2011 Saat 23:50
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2011 Saat 23:55
Orjinalini yazan: serkan24577 serkan24577 Yazdı:

hazır konu açılmış bende bi içimi dökeyim  çok titizimdir araba konusunda içerde bitane çöp bile görsem hemen yıkamaya sokarım geçen gün işten çıktım akşam eve gidiyorum bizim semte gelmeme 3 km var bizim mahalleden bi arkadaşı gördüm neyse elinde sigara dedimki binmeden bilader sigarayı at içerde içirtmiyorum tamam bilader dedi neyse baya bi gittiim bi arkadaş daha vardı yanımda bizim şirketten onu bırkatım eve abi arkamı bi döndüm bi baktım sigara elinde avcunuda açmış külü döküyo camlar kapalı bende sigara içtiğim için kokuyu alamadım herneyse başladığım bağırmaya ya dedim ben sana demedimmi arabaya sigarayla binme diye içmiyom diyo elimde tutuyom hay dedim senin eline ben at dedim a.q o sigarayı senin dedim yaptığın insanlık dışı ben sigarayla girme diyom sen giriyon insanlık yapıyoz alıyoz diyom  haklısın bilader diyo bide en sinir olduğum şey kapımın çarpılması :)
206 CC'm olsa yine sigara içirtmem.. Sırıtma
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

28 - Ekim - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkan24577 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2011 Saat 00:02
Orjinalini yazan: berkaygr berkaygr Yazdı:

Orjinalini yazan: serkan24577 serkan24577 Yazdı:

206 CC'm olsa yine sigara içirtmem.. Sırıtma

heh kafayı yicem incem dövcem o olucak :)
Yukarı Dön
307P Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
09 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 307P Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2011 Saat 00:12
Bende sigara içirmiyorum ama önceki sahibi baya içmiş hatta koltuk döşemelerinde yanık var 2-3 tane :/
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

28 - Ekim - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkan24577 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2011 Saat 00:31
ben aracımı aldığımda hiç sigara içilmemiş içinde bende içmedim :) ne gerek var leşgibi kokuyo içi sonra
Yukarı Dön
volkan_uysal Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkan_uysal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2011 Saat 07:59
İlk kural araba emanete verilmez, ben veremem kusura bakmasın kimse :)

Diğer konu ben daha arabaya 5 kişi binip biryere gitmedim desem yeri hep 2 kişi :)

307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307
Yukarı Dön
dukenukem82 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
04 - Aralık - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dukenukem82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2011 Saat 08:57
senin arkadaş çevresi araba görmemiş o zaman , sen külüstür almakla doğru yapmışsın taşınınca arabayıda değişir rahat edersin artık Embarrassed
Yukarı Dön
rifatseker Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rifatseker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2011 Saat 10:41
Herkes görüşlerini yazmış bende yazayım. :)

Öncelikle aracımı bende seviyorum araba kullanmayı da seviyorum. Yalnız arabayı amaç olarak değil araç olarak kullananlardanım. Birisi arabama binmiş orasını kirletmiş burasına bilmem ne yapmış çokta umurumda olmaz. Nede olsa dünya malı dünyada kalacaktır. Bunu söylüyorum diye de her önüme gelene de arabayı vermem.

İnsan kırmayı hiç sevmem hele hele dünya malı için , cebimde 10 lira varsa 5 lirası mutlaka bir başka olmayan arkadaşımın dostumundur diye düşünürüm. 

Kolay mı sahip oluyorum ? Tabi ki değil hele ki bu zor dönemlerde , lakin yine dediğim gibi arabama çocuk binerken bir şey yapar gülerim çocuktur yapar derim , canı sağolsun derim , arkadaşım kapısını çizer orasına burasına bir şey yapar , canı sağolsun. Hiç yer etmez gönlümde çünkü dünya malı hakikaten burada kalacak ben bu şekilde düşünmeyi ve böyle yaşamayı daha çok seviyorum. Ben bunları başkasına yaparmıyım kesinlikle yapmam ama yine dediğim gibi dostumun , kardeşimin , annemin , babamın , çocukların canı sağolsun.

Çok şükür demekten hiç bir zaman kendimi alıkoymadım , malım varsa olmayan ile de paylaşmasını bilirim. Eminim ki bunun için Rabbim bana her zaman daha da fazlasını geri verir. Her maaşı aldığımda eğer ki o ay cebimde benim borçlarımı ödeyebileceğim ve beni geçindirecekten çok daha fazlası cebime kalmış ise İnşallah bir fakire yardım ederim. Onun verdiği mutluluk ve ondan sonra bana tekrar katı katı geri dönmesi çok şükür ruhumu dinlendirir. 

Sigara içen biri olarak  , arabamda kesinlikle sigara içilmesin isterim başkasının sağlığı açısından. Bende içmem eşim arabada ise kimseye içirmem ,  Ama kalbini kıramayacağım dostum olursa ve arabadakiler sigara içicileri ise o zaman 1 tane içsin ne olur ki sanki ? :) Satınca sigara içilmemiş arabaya 1000 lira daha mı fazla verecekler. :)

Bakımlarını aksatmam bakarsan bağ bakmazsan dağ olur demişler , ama modifiye ve benzeri konularda eğer ki aracımın ihtiyacı yok ise daha anne karnında gelişen 4 aylık bebeğimin rızkını arabaya harcamam saklarım. Bu konuda bir çok insana çok kızmışımdır paran var ise yap ama paran yok ise bunları yapmak için borçlanma diye.. 

Bunlarda benim nazicane düşüncelerim bende böyleyim işte.. :)))

Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)

Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2335 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 14 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 9227 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 259 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 96 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 88 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 279 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 171 0 Bayram 0816
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6765 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 146 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 151 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 150 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 734 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 202 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 191 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 889 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 349 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 565 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 417 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107923 14 Salihsencan
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
TİMSAH 71 2
kralex18 2
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bayram 0816 1
ShoryuReppa 1
Mertdr 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English