![]() |
|
k&n 33-2941 performans kutu içi hava filtresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bgr19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mart 2011 Saat 12:12 |
Merhaba arkadaslar aracım için almıstım bunu ama uymadıgını fark ettim hiç kullanılmamıştır kutusunda paketindedir sadece içindeki folyo paket acılmıstır ama takılmamamıstır bile aracınıza uyumluluğu için linke bakabilirsiniz (2011 207 uymuyor)
http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=33-2941 FİYAT: 130 Ankara içi elden teslim |
|
![]() |
|
bgr19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel
|
|
![]() |
|
fiyat 120
|
|
![]() |
|
son 110
|
|
![]() |
|
güncelll
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
teşekkürler
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
aldığınız yere neden geri götürmediğinizi merak ettim doğrusu, elden teslim alarak satın aldıysanız geri götürüp uymadığını söylediğiniz takdirde en azından başka bir şeyle değiştirirdiniz?
|
|
![]() |
|
ben ilk aldım ereyondan yalnış almısım değiştirdiler yine yanlış almısım :D değştirdiklerinde nasıl olsa bu kesindir diyip paketini actım tabi böyle olunca geri almıyorlar faturası duruyor 130 tl ye almıştım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |