|
silencer egzoz (takıldı ve video çekildi) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 8> |
Yazar | ||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 12:01 |
|
arkadaşlar aracımın çok sessiz olmasından şikayetçiyim bi abart eksoz düşünüyorum ama yaklaşık ayda 1 kere uzun yol yaptığım için abart egsoz sorun olucak bu sefer.
biraz araştırma yaptım mekanik sistem ile ve slencer egsoz ile istediğimde sesi artırıp istediğimde azaltabiliyorum. benim aklıma slencer yattı ama merak ettiğim bir kaç soru var.
1- uzun yola giderken slencer ucunu taktığımda ses eskisi kadar azalıcak mı?
2- egsozdaki slenceri söktüğümde egsozu takmadan önceki gibi sakin sürersem yakıtta nekadar far fark olur
3- slenceri takıp uzun yola çıktığımda delik çapı daha küçük olduğu için motorda egsoz gazını atamama gibi bir zorlanma söz konusu olabilirmi.
4- maddi durumuda göz önünde bulundurarak fiyat/performans açısından en uygun olan tavsiyelerinizi nelerdir.
saygılarımla. Düzenleyen metin - 22 Eylül 2011 Saat 11:25 |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
1.Metin sen pazargünki buluşmada yokmuydun
2.Ben kime silencerlı egzozo önerdim 3.Arabayı önemsiyorsan kardeşim kaliteli ürün al otto spec öneririm.Ama mutlaka silencerlı al sesi açıp kapatırsın.
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi bana önerdiniz sağolun ama bu slencer egsozda slencerini taktığımda ses nekadar düşüyor onu merak ediyorum o yüzden arkadaşların yorumlarını almak istedim. yakıt olarak da normal eski kullanımımı değiştirmezsem nekadar yakıt artacak bunları konuşmadık.
birde ottoya verecek para yok malesef (: aracını seviyorsan otto demişsin diğerleri ne gibi bir zarar verebilir ki? ona göre maliyet yükselecekse vaz geçeyim.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kaliteli eksoz kalitesi ses
yakıt olarak bi oynama olacagını sanmıyorum ben direk abartla gezdiğim halde fark yok yakıtta slincerı taktıgında nerdeyse orjinal eksoz seviyesine düşer ses |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Buluşmada arkadaşın birinde vardı,silenciri takınca ses normale dönüyor.Youtube da videoları bulabilirsin.
Otto silencirli oldugu ve bilinen güzel sesveren bir ürün olduğu için önerdim fiyatlarda aralık nedir ,ona göre bende araştırayım...
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
işte siz onu denerken benim başka işlerim vardı yetişemedim farkı göremedim. nettede bulamadım aynı araçta takılı ve çıkarılmış halindeki sesi.
|
||
||
EmRe26
1. Vites 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
metin abi burdan reklam olmasın özelden link atıyorum bak istersen.
|
||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
mesajını aldım teşekkür ederim ama mesajın içi boş ne yazıkki. sanırım engellendi.
|
||
||
EmRe26
1. Vites 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok abi yanlışlıkla boş attım bida bak :D
|
||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Silencerı sesi ne kadar kestiği konusunda bir video:
|
||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ah berkay tam merak ettiğim şeyi yayınlamışsın ama bilgisayarımda ses yok. ne yazıkki akşamı bekleyeceğim
|
||
||
EmRe26
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi son gönderdiğim mesaja baktınmı
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Metinim bak forumda bir arkadaş remus egzoz satıyor fiyatıda uygunsa kaçırılmaz...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
baktım baktım alacak gibiyim kalite konusunda araştırma yapıyorum.
|
||
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi o normal abart egsoz hatta kendiside silencerli ile takas etmek istiyor
|
||
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
teşekkür ederim.
bitane ürün buldum ama performans beklemiyorum sadece basınca ötsün basmayınca yakıttıda arttırmasın yani profesyonel bişey değil kendi çapımda nacizane bişey (:
hepsiburada da bitane buldum inceleyip yorumlarınızı yaparmısınız.
|
||
||
EmRe26
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi bunu araştır bence çok bşy beklemiyorsun zaten, faRkedilmek gerektiğinde normale dönmek için yeterli geliyorsa ideal. senin için fiyatıda uygun. benim alcağım zamanda bunlar pahalıydı. bu fiyatta olsaydı bunu alırdım.
|
||
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |