silencer egzoz (takıldı ve video çekildi)
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13161
Tarih: 23 Aralık 2024 Saat 15:54 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: silencer egzoz (takıldı ve video çekildi)
Mesajı Yazan: metin
Konu: silencer egzoz (takıldı ve video çekildi)
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 12:01
arkadaşlar aracımın çok sessiz olmasından şikayetçiyim bi abart eksoz düşünüyorum ama yaklaşık ayda 1 kere uzun yol yaptığım için abart egsoz sorun olucak bu sefer.
biraz araştırma yaptım mekanik sistem ile ve slencer egsoz ile istediğimde sesi artırıp istediğimde azaltabiliyorum. benim aklıma slencer yattı ama merak ettiğim bir kaç soru var.
1- uzun yola giderken slencer ucunu taktığımda ses eskisi kadar azalıcak mı?
2- egsozdaki slenceri söktüğümde egsozu takmadan önceki gibi sakin sürersem yakıtta nekadar far fark olur
3- slenceri takıp uzun yola çıktığımda delik çapı daha küçük olduğu için motorda egsoz gazını atamama gibi bir zorlanma söz konusu olabilirmi.
4- maddi durumuda göz önünde bulundurarak fiyat/performans açısından en uygun olan tavsiyelerinizi nelerdir.
saygılarımla.
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 12:16
1.Metin sen pazargünki buluşmada yokmuydun 2.Ben kime silencerlı egzozo önerdim 3.Arabayı önemsiyorsan kardeşim kaliteli ürün al otto spec öneririm.Ama mutlaka silencerlı al sesi açıp kapatırsın.
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 12:24
abi bana önerdiniz sağolun ama bu slencer egsozda slencerini taktığımda ses nekadar düşüyor onu merak ediyorum o yüzden arkadaşların yorumlarını almak istedim. yakıt olarak da normal eski kullanımımı değiştirmezsem nekadar yakıt artacak bunları konuşmadık.
birde ottoya verecek para yok malesef (: aracını seviyorsan otto demişsin diğerleri ne gibi bir zarar verebilir ki? ona göre maliyet yükselecekse vaz geçeyim.
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 12:27
kaliteli eksoz kalitesi ses
yakıt olarak bi oynama olacagını sanmıyorum ben direk abartla gezdiğim halde fark yok yakıtta
slincerı taktıgında nerdeyse orjinal eksoz seviyesine düşer ses
------------- 106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX) Çakmak/Ümraniye/İstanbul 0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 12:29
Buluşmada arkadaşın birinde vardı,silenciri takınca ses normale dönüyor.Youtube da videoları bulabilirsin. Otto silencirli oldugu ve bilinen güzel sesveren bir ürün olduğu için önerdim fiyatlarda aralık nedir ,ona göre bende araştırayım...
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 13:13
HeRo1727 Yazdı:
Buluşmada arkadaşın birinde vardı,silenciri takınca ses normale dönüyor.Youtube da videoları bulabilirsin.
Otto silencirli oldugu ve bilinen güzel sesveren bir ürün olduğu için önerdim fiyatlarda aralık nedir ,ona göre bende araştırayım... |
işte siz onu denerken benim başka işlerim vardı yetişemedim farkı göremedim. nettede bulamadım aynı araçta takılı ve çıkarılmış halindeki sesi.
|
Mesajı Yazan: EmRe26
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 13:18
metin abi burdan reklam olmasın özelden link atıyorum bak istersen.
------------- 2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı 26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında
|
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 13:19
metin Yazdı:
HeRo1727 Yazdı:
Buluşmada arkadaşın birinde vardı,silenciri takınca ses normale dönüyor.Youtube da videoları bulabilirsin.
Otto silencirli oldugu ve bilinen güzel sesveren bir ürün olduğu için önerdim fiyatlarda aralık nedir ,ona göre bende araştırayım... |
işte siz onu denerken benim başka işlerim vardı yetişemedim farkı göremedim. nettede bulamadım aynı araçta takılı ve çıkarılmış halindeki sesi. | video bulursanız banada haber verın :) uzun yolda performans egzozu cok kafa şişiriyor özellikle arka koltuktakı yolcular cok sıkayetcı oluyor :)) ya vanalı sıstem kullanıcam yada silencerli sistem
------------- 1998 VW GOLF 1.6 105 hp Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 13:20
EmRe26 Yazdı:
metin abi burdan reklam olmasın özelden link atıyorum bak istersen.
|
mesajını aldım teşekkür ederim ama mesajın içi boş ne yazıkki. sanırım engellendi.
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 13:21
yok abi yanlışlıkla boş attım bida bak :D
------------- 2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı 26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 14:02
Silencerı sesi ne kadar kestiği konusunda bir video:
|
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 14:04
Berkay Yazdı:
Silencerı sesi ne kadar kestiği konusunda bir video:
| teşekkürler kardesım cok yararlı oldu bu :)
------------- 1998 VW GOLF 1.6 105 hp Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 15:13
ah berkay tam merak ettiğim şeyi yayınlamışsın ama bilgisayarımda ses yok. ne yazıkki akşamı bekleyeceğim
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 15:24
abi son gönderdiğim mesaja baktınmı
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 16:12
Metinim bak forumda bir arkadaş remus egzoz satıyor fiyatıda uygunsa kaçırılmaz...
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 16:14
metin Yazdı:
yeni konu açmak istemedim buradan devam etmek istiyorum.
arkadaşlar aracımın çok sessiz olmasından şikayetçiyim bi abart eksoz düşünüyorum ama yaklaşık ayda 1 kere uzun yol yaptığım için abart egsoz sorun olucak bu sefer.
biraz araştırma yaptım mekanik sistem ile ve slencer egsoz ile istediğimde sesi artırıp istediğimde azaltabiliyorum. benim aklıma slencer yattı ama merak ettiğim bir kaç soru var.
1- uzun yola giderken slencer ucunu taktığımda ses eskisi kadar azalıcak mı? eskisi kadar azalmasa dahi rahatsız etmeyecek.
2- egsozdaki slenceri söktüğümde egsozu takmadan önceki gibi sakin sürersem yakıtta nekadar far fark olur kullandığın egzosun markasına bağlı olarak ta yakıt değişir benim araçta aynı devirde kullandığımda yakıtta fark olmuyor. tek fark sesi duymak için biraz daha yüksek devbir kullanıyorsun ondan yakıt artıyor.
3- slenceri takıp uzun yola çıktığımda delik çapı daha küçük olduğu için motorda egsoz gazını atamama gibi bir zorlanma söz konusu olabilirmi. hissedilemeyecek kadar az bir düşüş olabilir
4- maddi durumuda göz önünde bulundurarak fiyat/performans açısından en uygun olan tavsiyelerinizi nelerdir. otto nun ürünlerini öneririm.
saygılarımla. |
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 16:38
EmRe26 Yazdı:
abi son gönderdiğim mesaja baktınmı |
baktım baktım alacak gibiyim kalite konusunda araştırma yapıyorum.
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 16:39
HeRo1727 Yazdı:
Metinim bak forumda bir arkadaş remus egzoz satıyor fiyatıda uygunsa kaçırılmaz... |
abi o normal abart egsoz hatta kendiside silencerli ile takas etmek istiyor
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 16:41
ümitarmatli Yazdı:
metin Yazdı:
yeni konu açmak istemedim buradan devam etmek istiyorum.
1- uzun yola giderken slencer ucunu taktığımda ses eskisi kadar azalıcak mı? eskisi kadar azalmasa dahi rahatsız etmeyecek.
2- egsozdaki slenceri söktüğümde egsozu takmadan önceki gibi sakin sürersem yakıtta nekadar far fark olur kullandığın egzosun markasına bağlı olarak ta yakıt değişir benim araçta aynı devirde kullandığımda yakıtta fark olmuyor. tek fark sesi duymak için biraz daha yüksek devbir kullanıyorsun ondan yakıt artıyor.
3- slenceri takıp uzun yola çıktığımda delik çapı daha küçük olduğu için motorda egsoz gazını atamama gibi bir zorlanma söz konusu olabilirmi. hissedilemeyecek kadar az bir düşüş olabilir
4- maddi durumuda göz önünde bulundurarak fiyat/performans açısından en uygun olan tavsiyelerinizi nelerdir. otto nun ürünlerini öneririm.
saygılarımla. |
|
teşekkür ederim.
bitane ürün buldum ama performans beklemiyorum sadece basınca ötsün basmayınca yakıttıda arttırmasın yani profesyonel bişey değil kendi çapımda nacizane bişey (:
hepsiburada da bitane buldum inceleyip yorumlarınızı yaparmısınız.
http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-slincer-li-yassi-cikis-komple-egzos-br2167801/ProductDetails.aspx?productId=otmbrkbr2167801&categoryId=20006748" rel="nofollow - http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-slincer-li-yassi-cikis-komple-egzos-br2167801/ProductDetails.aspx?productId=otmbrkbr2167801&categoryId=20006748
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 18:45
abi bunu araştır bence çok bşy beklemiyorsun zaten, faRkedilmek gerektiğinde normale dönmek için yeterli geliyorsa ideal. senin için fiyatıda uygun. benim alcağım zamanda bunlar pahalıydı. bu fiyatta olsaydı bunu alırdım.
|
Mesajı Yazan: Sparco54
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 19:03
buluşmaya geldim ve bende silincerli egzoz vardı arkadaşlara göstermiştim.. ama şuanda o egzozu satıyorum ihtiyacı olan bana mesaj atabilir
------------- Peugeot 106 QS 1.4 8V 2000 - Benzin - Eibach 5 cm CARTECH 8000k xenon - Junyan angel far - Slincerli egzoz JBL GTO 1201.1 amp Cadence FXS600 15" sub Pioneer 2350 Ünite JBL 16cm comp. 543 469 15 53
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 19:42
Sparco54 Yazdı:
buluşmaya geldim ve bende silincerli egzoz vardı arkadaşlara göstermiştim..
ama şuanda o egzozu satıyorum ihtiyacı olan bana mesaj atabilir |
bende oradaydım ama başka araçla uğraştığım için göremedim senin egsozu
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 19:58
benim aracımda kapağı taktığımda orjinal sonsusturucudan birazdaha sesli çalışıyor uzun yolda kapak takılı iken kesinlikle rahatsızlık söz konusu değil ki genelde kapağı takmam ben kapaksızhali bile rahatsızlık vermiyor uğultudan ziyade tatlı bi homurdaması var (benim fikrim) marka bi egzoz olmasada kaliteli bi ürün sanırım ama satmayı düşünüyorum ottoya geçmek için nedeni ise otto biraz daha yırtık bağırıyor (: düşünürsen yakın semtlerimiz herhalde maltepedeyim bende bu akşamda turlamaya çıkacağım dinlemek istersen buluşa biliriz
------------- Peugeot 106 QS 1.4 8V 2000 - Benzin - Eibach 5 cm CARTECH 8000k xenon - Junyan angel far - Slincerli egzoz JBL GTO 1201.1 amp Cadence FXS600 15" sub Pioneer 2350 Ünite JBL 16cm comp. 543 469 15 53
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 20:05
nekadar fiyat düşünüyorsun peki boşu boşuna yormayayım seni (:
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 20:07
fiyat 90 tl düşünüyorum
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 20:10
teşekkür ederim
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 20:13
önemli değil nedemek (:
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 10:26
arkadaşlar konuyu yeni görüpde tavsiyede bulunacak olan varmı yoksa 1 tane modakarın getirdiği carub marka buldum onu almayı düşünüyorum.
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 11:41
tavisye olarak söyleyebilecegim mümkünse kaynaksızını bul ucu presle hazırlanmış olsun slincer ın vidasının çift olmasına dikkatet(dahasonra sende takabilirsin ama varsa eger ugraşmaya gerek yok)
onun haricinde kaynak yaptırırken tampona değmemesine özen göster 1 2 cm aşagıda olsun yoksa tamponu yakmaya başlıyor
------------- 106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX) Çakmak/Ümraniye/İstanbul 0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 11:52
dinçer kardeşim neresi nasıl kaynaklı anlamadım. Sana özelden link atıyorum bir incelermisin ona göre tavsiyelerini alabilirmiyim. teşekkürler.
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 12:09
eksozun uc kısmından bahsediyorum kaynaklılar paslanıyor zamanla eger paslanmasını istemiyosan uc kısmı kaynaksız olanlardan tercih etmen lazım benim aracdakini ben 60 aldım slincersiz ama presle yapılmış uç pressiz olanlar çok ucuz oluyo zaten mesaj gelmedi mail at istersen msn adresime
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 12:19
mesajı sana diye kendime atmışım nasıl olduysa artık (:
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 12:28
eksoz fena değil alınabilir ama orda 1 yorum var eksoz ağzı çok büyük diye bu bölümede dikkat etmek gerek arkada kamyon eksozu kadar bi agız hoş durmaz
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 13:08
susturucunun çapı 13 cm, çıkışın çapıda 11,5 cm. en düşük 10 cm çapında buldum ama onunda fiyatı daha pahalı.
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 15:11
gelçi senin aracda büyük :) ufak agızda komik durabilir böyle bi görsel felan lazım nasıl duracagı konusunda
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 15:22
Metin, o ucuz ürünler inan ki çok Şahin işi oluyor. Benim çok yakın bir arkadaşım Honda'sına taktı. Ertesi günü söktürdü. Kuru gürültüden başka bir ses çıkarmıyor. Hele ki uzun yolda insanın kafasını şişiriyor. Ben de niyetlendim, belki hatırlarsın 1-2 ay önce konu da açmıştım. Ucuz yollu son susturucu alacaktım, birkaç araçta gördükten sonra vazgeçtim. Orijinalle devam ediyorum. Elime para geçince Remus düşünüyorum. Sen de markadan şaşma derim.
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 15:30
uzun yolda kafa şişirmemesi için slincerli istiyo istedigi zaman kesecek sesi
kendi aracımda steel sonsusturucu var ara susturucular iptal bi şekilde ve gayet memnunum düşük devirlerde ses yok ama devir yükseldikce hatlar karışıyo :)
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 15:33
Silencer da devamlı çıkar tak yapılamıyor ki. Ufak bir tadilat gerekiyor.
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 15:37
devamlı tak çıkar olmadıgı dogru o zaman yapılacak tek birşey var motorlu sistem takmak direk motorlu son susturucu veya motorlu bir çatal takılması lazım
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 15:41
Geçen gördüm, kumandalı yapmış adamlar ya.
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 15:48
ya çok basit bi sistem silecek motoruyla yapılıyo sonunda orjinal eksozuma yapıcam :) resimliyip koyucam nasıl yapıldıgınız :)
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 15:55
34sea45 Yazdı:
gelçi senin aracda büyük :) ufak agızda komik durabilir böyle bi görsel felan lazım nasıl duracagı konusunda |
şuanda 307 lerin arkada egsoz nasıl duruyor ona bakıyorum görsellerde (:
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 16:00
Berkay Yazdı:
Metin, o ucuz ürünler inan ki çok Şahin işi oluyor. Benim çok yakın bir arkadaşım Honda'sına taktı.
Ertesi günü söktürdü. Kuru gürültüden başka bir ses çıkarmıyor. Hele ki uzun yolda insanın kafasını şişiriyor. Ben de niyetlendim, belki hatırlarsın 1-2 ay önce konu da açmıştım. Ucuz yollu son susturucu alacaktım, birkaç araçta gördükten sonra vazgeçtim. Orijinalle devam ediyorum. Elime para geçince Remus düşünüyorum. Sen de markadan şaşma derim. |
berkay ben okadar yüksek iyi ses gelsin istemiyorum sadece biraz homurdansın yeter çünkü millet aracın geldiğini duymuyor önüme atlıyor kornada çalmak istemiyorum korkutmamak için konunun başını okudun mu bilmiyorum ama ben profesyonel istemiyorum sadece sesi biraz artsın uzun yola gittiğimde de egsozcuya her defasında sök tak yaptırmamak için de silencerli düşünüyorum.
silencer egsoz konusunda beklentilerim ortada eğer konu hakkında tecrüben var ise silencer egsozu ve beklendilerimi karşılaştırarak ihtiyacıma uygun olanı tavsiye etmeni isterim.
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 16:01
34sea45 Yazdı:
ya çok basit bi sistem silecek motoruyla yapılıyo sonunda orjinal eksozuma yapıcam :) resimliyip koyucam nasıl yapıldıgınız :) |
bir süre sonra silecek motoru dayanamıyıp yanıyor diyorlar.
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 16:08
metin Yazdı:
berkay ben okadar yüksek iyi ses gelsin istemiyorum sadece biraz homurdansın yeter çünkü millet aracın geldiğini duymuyor önüme atlıyor kornada çalmak istemiyorum korkutmamak için konunun başını okudun mu bilmiyorum ama ben profesyonel istemiyorum sadece sesi biraz artsın uzun yola gittiğimde de egsozcuya her defasında sök tak yaptırmamak için de silencerli düşünüyorum.
silencer egsoz konusunda beklentilerim ortada eğer konu hakkında tecrüben var ise silencer egsozu ve beklendilerimi karşılaştırarak ihtiyacıma uygun olanı tavsiye etmeni isterim. |
Devamlı silencer takılı mı kullanacaksın yani?
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 16:23
metin Yazdı:
34sea45 Yazdı:
ya çok basit bi sistem silecek motoruyla yapılıyo sonunda orjinal eksozuma yapıcam :) resimliyip koyucam nasıl yapıldıgınız :) |
bir süre sonra silecek motoru dayanamıyıp yanıyor diyorlar. |
hiç bişey olmaz sadece dogru şekilde yapmak önemli hatta başlicam yapmaya orjinal eksozu motorlu yapıcam
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 16:23
hayır.
slenceri sökeceğim, uzun yola çıkacağım zaman takacağım. ses konusunda da şehir içi 2500 deviri geçmediğim için sakin kullandığım için yakıtta da sıkıntı olacağını sanmıyorum. eğer atladığım bir nokta varsa onun bilincine sahip olmak istiyorum tecrübeli arkadaşlarımdan. aldıkdan sonra pişman olmamak için.
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 16:38
ara susturucular iptal abart son susturucu yakıtta herhangi bi farklılık yok yada bana öyle geliyo :)
250 deviri geçmiyosan normal bi abartda işini görebilir zaten ilk aldıgınla 2 3 bin km sonraki eksoz arasında daglar kadar fark var
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 16:45
dediğim gibi şehir içi 2200-2500 devir, vites geçişlerinde 3000-3100 devir. şehir dışında ise 3000 deviri asla geçmem.
bu araştırmalarayı yaparken 90 tl ye bulduğum carub marka silencerli egsoz stokta kalmamış ne yazıkki.
şuanda z-tech marka var 115 TL, monza var 159 TL ve jsv raicing torpedo var 175 TL. sizce hangisini tavsiye edersiniz.
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 16:51
Sana son bir yer önereceğim telefonunuda verebilirim marka Yed eğer istersen orada tanıdıgım bir abimiz var Yed in ekipmanlarını satıyor kadıköye yakın yerleri depo telefonunu mesajla göndereyim belki elinde silencerli vardır???
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 17:10
HeRo1727 Yazdı:
Sana son bir yer önereceğim telefonunuda verebilirim marka Yed eğer istersen orada tanıdıgım bir abimiz var Yed in ekipmanlarını satıyor kadıköye yakın yerleri depo telefonunu mesajla göndereyim belki elinde silencerli vardır??? |
olur abi her türlü yorumu değerlendirmek istiyorum çünkü tecrübem yok yorum alarak tecrübe edinmek istiyorum ona göre karar verip sonradan keşke şunu alsaydım demek istemiyorum.
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 17:23
ozaman yed,steel,monza,jsvracing lere bakabilirsin 2 elden otto spec bakabilirsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-otto-spec-egsoz-orjinal-kutusunda-sifir-41838737/detay/?
fiyat biraz yüksek gelebilir ama slincer olsun vede kalite olsun dersen otto spec den başkası yalan bence
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 17:40
Metin aşağıdaki linki bir incele http://www.yed.com.tr/forum/" rel="nofollow - http://www.yed.com.tr/forum/
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 19:34
34sea45 Yazdı:
ozaman yed,steel,monza,jsvracing lere bakabilirsin 2 elden otto spec bakabilirsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-otto-spec-egsoz-orjinal-kutusunda-sifir-41838737/detay/?
fiyat biraz yüksek gelebilir ama slincer olsun vede kalite olsun dersen otto spec den başkası yalan bence
|
bu dediklerin arasında otto beni fazlası ile aşar,
monza buldum 159 TL bide jsw buldum 175 TL
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 19:35
HeRo1727 Yazdı:
Metin aşağıdaki linki bir incele
http://www.yed.com.tr/forum/" rel="nofollow - http://www.yed.com.tr/forum/ |
abi emir abi ile görüştüm elinde 1 tane kaldığını onund "no name" diye bie marka olduğunu söyledi. aşağı yukarı otto ayarında bişeymiş sanırım 110 TL istedi.
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 20:09
gayet güzel fiyat bence no name eksozlarıda dinlemişligim var korum bagladıkdan sonra tok ve güzel bi sesi var
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 20:22
34sea45 Yazdı:
gayet güzel fiyat bence no name eksozlarıda dinlemişligim var korum bagladıkdan sonra tok ve güzel bi sesi var |
kurum bağlama derken? bir süre kullandıkdan sonra içi dolmaya başlıyor ondan sonramı istenilen sesi veriyor tavsiye edermisin. ona göre çabuk söyle son 1 tane kalmış (:
|
Mesaj Tarihi: 14 Eylül 2011 Saat 23:27
evet abart yada slincerli farketmiyo asıltok sesi korun bagladıkdan sonra alıyosun vedeo ses kalıcı oluyor ilt takıldıgında çok aşırı cırtlak bi ses çıkıyor ama korun bagladıkdan sonra gelen tok ses mükemmel
|
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 09:10
34sea45 Yazdı:
evet abart yada slincerli farketmiyo asıltok sesi korun bagladıkdan sonra alıyosun vedeo ses kalıcı oluyor ilt takıldıgında çok aşırı cırtlak bi ses çıkıyor ama korun bagladıkdan sonra gelen tok ses mükemmel |
ozaman o no nameyi alayım mı?
yada şöyle söyliyeyim otto yu almak istiyorum ama no name bir süre sonra onun gibi tok ses vericekse bir anlamı yok okadar para vermeye,
adamın elinde son 1 tane no name kalmış alsam mı karar veremedim.
amaç çok ses değil tok ses (:
|
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 09:22
hangi marka olursa olsun korun baglamadan elyafları yanmadan tok ses alamazsın ben ilk taktıgımda yarış motorları gibi bagırıyodu söktürmeyi planladım ama zamanla ses toklaşınca işler değişti :)
|
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 09:39
dinçer ozaman marka hiç önemli değil mi bi fikir verin artık alayım şunu 3 gündür başka şey düşünmez oldum (:
|
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 11:11
marka tabikide bi yerde önemli tok ses de farkeder ama senin istedigin sesi o eksoz karşılar çok kararsızım dersende bence bekle biraz daha otto spec al sitedede gördüğün gibi remus satıp otto spec almak isteyenler var remus bile kaliteyken değişile biliyor
|
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 11:15
34sea45 Yazdı:
marka tabikide bi yerde önemli tok ses de farkeder ama senin istedigin sesi o eksoz karşılar çok kararsızım dersende bence bekle biraz daha otto spec al sitedede gördüğün gibi remus satıp otto spec almak isteyenler var remus bile kaliteyken değişile biliyor |
ozaman otto araştırayım 1 kere alıcam zaten aracı satarkende sökerim en kötü,
|
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 11:34
yani en güzelide bu olur 1 kere al tam al ben kendim parasını ödemiş olsam bende otto spec alırım ama arkadaş hediye etti :)
|
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 11:38
anlaşıldı teşekkü ederim. albayla görüştüm bi bakacak aksaray piyasasına düşük fiyata ayarlarsa oradan alıcam yoksa nette araştırıyorum.
|
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 11:39
iş albaya paslandıysa tamamdır 1 sonraki buluşmaya otto spec dinlicez :)
|
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 12:13
belli olmaz (:
otto alacağım inşallah ama no nameyide iyice araştırıyorum yarı yarıya fark var. benim ihtiyacım olan özellikler aynıysa gerisi farklı olsada beni ilgilendirmiyor (:
albaydan haber berkliyorum
|
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 12:33
geç olacak ama çok çok güzel olacak
|
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 13:23
albayımla görüştüm sağolsun ilgilendi otto 230 TL, sahibinden de de 220 TL ye buldum kargo ile albayımın verdiği fiyata geliyor. No name'nin özelliklerini araştırıyorum şuanda çift susturuculu silenceri falan varmış araştırmaya devam (:
|
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 13:27
hayırlısı olsun o zaman ne diyelim
|
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 15:51
dinçer ilgine ve alakana teşekkür ederim. bu silencerli modellerde silencerin 2 li olması daha iyimiş. ottollarda ve nonamelerde çift susturuculuymuş. onun dışında içindeki sargıda önemliymiş. anlayacağın otto kalitesinde daha uygun fiyatlı modellerde olabiliyor buna göre araştırmaya yön veriyorum.
konuyu okuyan ve egsoz konusunda tecrübeli arkadaşlarımın silencerli egzoz konusunda bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum.
|
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 11:41
evet arkadaşlar dün yed ekipman' dan noname marka çift silencerli egzoz'u sipariş ettim. bugün teslim alıp taktıracağım inşallah.
otto gibi çift silencerli olması ve sargı sistemlerinin sık olması , ottoya göre fiyatının daha makul olması sebebi ile tercih ettim.
|
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 13:42
hayırlı olsun güle güle kullan
|
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 23:57
teşekkür ederim. bugün egzoz'u taktırdım, sesi çok az çıkıyor tam istediğim gibi, silncerini bir süre kullandıkdan sonra çıkarcam ozaman ses biraz daha artacak.
şekli ve duruşu çok hoşuma gitti. Maşallah diyelim nazar değmesin. Darısı isteyenlerin başına.
http://goo.gl/mc9cY" rel="nofollow">
http://goo.gl/mc9cY" rel="nofollow">
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 11:29
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 11:36
sağol ahmetim, bugün haberlerde duydum da yolda yayaya su sıçratana, yüksek sesli müzik dinleyene, yüksek sesli egzoz takana vs çok kötü şartlar geliyormuş daha hevesimizi alamadık ya,
aslında pek ses çıkarmıyor ucundaki silencer takılı iken bide söküp deneyecem bakalım ama bu şekilde kullanacaz gibi gözüküyor
bu şekildeyken rolendite güzel ses çıkarıyor aracı 3000 devire çıkarınca motor sesi egzoz' dan daha fazla çıkıyor düşün motorun sesi egzozu bastırıyor (:
usta hemen silenceri sökme içinde genleşsin biraz öyle sür dedi bugün çıkartıp deneyecem bakalım.
|
Mesajı Yazan: OkaN
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 12:08
:d wideoya çek :) çıkarmadan önce bide çıkarınca :D
------------- Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür, Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 12:12
hayırlı ugurlu olsun eksozla tampon arasında boşluk varmı ? yoksa resmdenmi yapışık duruyo
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 14:05
34sea45 Yazdı:
hayırlı ugurlu olsun eksozla tampon arasında boşluk varmı ? yoksa resmdenmi yapışık duruyo |
sağol dinçer egzoz ile tamponun arasında 0,5 cm ile 1 cm arası kadar fark var yani araç çalışırkende gaza asılıncada değmiyor.
sadece silencerin civata deliğinin aşağıda olmasına üzüldüm çünkü egzoz zaten alçak bide civata çıkıntısı olunca sürtmeyeceği varsada sürtüyor (:
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 14:06
34GH0111 Yazdı:
:d wideoya çek :) çıkarmadan önce bide çıkarınca :D
|
bugün sökmeye niyetim var ama mahalleyi rahatsız etmemek lazım (: aracı sakin biyere alıp orada hem takılı hem çıkarılmış olarak sesli görüntü kaydı yaparım. Bende çok merak ediyorum.
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 14:18
o okadar sorun değil vidadan biraz daha ufak bi matkap ucuyla yeniden istedigin yerden delik delip civatayı alıştırabilirsin
potansiyel ceza yiyiciler kervanına hoşgeldin :)
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 14:31
34sea45 Yazdı:
o okadar sorun değil vidadan biraz daha ufak bi matkap ucuyla yeniden istedigin yerden delik delip civatayı alıştırabilirsin
potansiyel ceza yiyiciler kervanına hoşgeldin :) |
valla arkadaşımın kardeşi trafik polisi, ona gösterdin ilk görünce cezayı yersin dedi ama çalıştırdım gaz verdim baktı yok yemezsin ama o polisin durumuna bağlı dedi. Eğer durumunu tatlı dille anlatırsan kurtulursun diyor (: Kendisi daha yeni göreve başladı.
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 15:20
vallaha ben artık fantastik hikayeler anlatıyorum artık :)
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 15:39
valla benim amacım hafif uğultu olsun aracın geldiği belli olsun, zaten bağartarak ortalığı inletme şansım yok, öyle bir niyetim de yok. 3000 devire gelmeden araç vitesi değiştiriyor (:
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 16:01
vallaha bizde hani kelimenin tam anlamıyla kıyamet kopuyo :)
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 16:21
34sea45 Yazdı:
vallaha bizde hani kelimenin tam anlamıyla kıyamet kopuyo :) |
akşama formula 1 pistinin oradaki otoparka gidicem orası senede 1 kere yarışlarda doluyordu onun dışında bomboş (:
silencerli çok memnunum ama biraz daha ses çıksa iyi olurdu. akşama silenceri söküp deniyeceğim videosunuda çekerim yorumlarınızı alırım (:
|
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 17:25
konuştur abi eksozu aslan kendini belli etsin
|
Mesajı Yazan: yeditepely
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2011 Saat 00:09
metın hayırlı olsun kaca aldın egzosu peki.otto 220 tl dedın bu ne kadar.ve vıdeonu bende sabırsızlıkla beklıyorum foruma baktım goremedım baska bıryere mı koydun acaba dıye.
------------- Atakan 2001 206 XS 1.6 16V benzinli (siyah) İSTANBUL
|
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2011 Saat 09:03
atakan en ucuz albayım ayarladı sağolsun 220 TL ye, bunu 110 TL + KDV aldım. Aslında otto alacaktım ama ortalığı yırtma niyetim olmadığı için ve bu egzozun otto gibi çift silencerli ve otto gibi içinin sarımı sıkı olduğu için aldım. Otto gibi kaliteli değil evet ama benim beklentilerimi karşılıyor.
dün akşam video çekicektim fakat trafikden dolayı geciktim, evden çıkana kadarda karanlık oldu, video iyi çıkmaz diye çekmedim. Bugün erken gidebilirsem çekicem olmadı cumartesi kesin çekerim videoyu.
birde bu yeni uygulama canımı sıktı. egzozlara ceza geliyor bir polisin yanına gidip sorasım var bu şekilde bağlarmısın diye (:
|
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2011 Saat 09:22
vallaha ben sökücem eksozu güzel kibar bi uç kaynatıcam adamlarda isyan etti bende her defasında 50 çeşit yalan :)
|
Mesajı Yazan: yeditepely
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2011 Saat 23:28
:)) metın bır sor baglarsa o an soylersın:)) aman abı dıkkat et .peki nasıl egzosun durumu.araba devırlendıkce mı bagırıyor.yoksa herturlu bagırıyor mu.bana bır arkadas araba ıcınden koltuk altında vanası olan egzos ıcın 300 tl yapılır dedı.benımde bayadır aklımda egzos ama krkuyorum acıkca solemek gerekırse:D sen bıraz bın kurum kaplasın ıcı.sesde ne gıbı degısıklıkler olacak gorelım.sonra tekrar ıletısıme gecelım.bır dunya marka var ınsan karar veremıyor ki.
------------- Atakan 2001 206 XS 1.6 16V benzinli (siyah) İSTANBUL
|
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2011 Saat 23:34
atakan bu akşam sökme şansım oldu ayak üstü ama hiç tavsiye etmem. polis gördüm bide yokuş çıkıyordum korkudan sağa çektim durdum egzoz sussun diye özellikle yokuş çıkarken inletiyor. polis gitti tam yokuşa devam edicem baktım yukarda yunuslar var dedim böyl olmaz silenceri taktım yine valla bundan sonra siencer takılı binmeyi düşünüyorum öteki türlü pi. kasa bmw gibi ses çıkarıyor çok sakat.
ama sözüm var trafiğe kapalı biyerde silencerli ve silencersiz olarak video çekeceğim. polis gödüğünde durup silencer takmak zor oluyor imkanın varsa vanalı al nette hepsi hazır olarak 150 ye falan vardı.
|
Mesajı Yazan: I Love My Pug
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2011 Saat 23:49
egzosu bosverın arkadaslar en guzelı acık hava fıltresı :) sesıde ınsanı mest edıyo kımsede karısamaz hem :))
------------- 306 GTI - 2.0LT 200 HP "Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37
|
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2011 Saat 23:54
I Love My Pug Yazdı:
egzosu bosverın arkadaslar en guzelı acık hava fıltresı :) sesıde ınsanı mest edıyo kımsede karısamaz hem :)) |
güzel ama otomatik viteste öttürme şansı pek olmuyor :)
|
Mesajı Yazan: I Love My Pug
Mesaj Tarihi: 21 Eylül 2011 Saat 00:33
metin Yazdı:
I Love My Pug Yazdı:
egzosu bosverın arkadaslar en guzelı acık hava fıltresı :) sesıde ınsanı mest edıyo kımsede karısamaz hem :)) |
güzel ama otomatik viteste öttürme şansı pek olmuyor :) |
dogru :)) fakat otomatıkte egzosta bence pek tatmın edıcı olmuyo bılmıyorum gercı zevkler tartısılmaz ama :)
------------- 306 GTI - 2.0LT 200 HP "Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37
|
Mesaj Tarihi: 21 Eylül 2011 Saat 09:06
I Love My Pug Yazdı:
metin Yazdı:
I Love My Pug Yazdı:
dogru :)) fakat otomatıkte egzosta bence pek tatmın edıcı olmuyo bılmıyorum gercı zevkler tartısılmaz ama :) |
evet haklısın ama amaçlar farklı. konuyu baştan okursan anlarsın. benim amacım düşük devirde hafif uğultu yapsın yeterli. Silencer takılı iken yeterli oluyor ama çıkarınca bütün dikkatler üzerinde oluyor.
|
Mesaj Tarihi: 21 Eylül 2011 Saat 10:19
metin Yazdı:
I Love My Pug Yazdı:
metin Yazdı:
I Love My Pug Yazdı:
dogru :)) fakat otomatıkte egzosta bence pek tatmın edıcı olmuyo bılmıyorum gercı zevkler tartısılmaz ama :) |
evet haklısın ama amaçlar farklı. konuyu baştan okursan anlarsın. benim amacım düşük devirde hafif uğultu yapsın yeterli. Silencer takılı iken yeterli oluyor ama çıkarınca bütün dikkatler üzerinde oluyor. |
Metın sendemi bürütüs ???
|
Mesaj Tarihi: 21 Eylül 2011 Saat 10:30
bende cem abi
abi artık bıktım ama çarşıda pazarda millet hiç bakmadan önüme atlıyor aracı duymadıkları için çekilmiyorlarda
adam önümde yürüyor duymuyorda çekilmiyorda, ara gazı atacam araç otomatik atamıyorum bende gittim egzoz taktım şimdi rolentide bile homurdanıyor artık atlamıyorlar (: yoldakilerde sağa sola kaçıyor
|
Mesaj Tarihi: 21 Eylül 2011 Saat 20:42
bu akşam egsozun videosunu kaydetme imkanım oldu ama hava karardığı için ses ile idare edin :)
bu silenceri takılı hali.
buda silenceri çıkartılmış hali,
|
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 08:55
sesi merak eden arkadaşlar için videosunu çektim, hava karanlık olduğu için video kalitesiz çıktı, artık sadece ses var idare edersiniz artık (:
|
|