![]() |
|
GAZA TEPKİ GEÇ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TA3537 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2011 Saat 23:21 |
Bu durumu ortadan kaldırmak için Sprint Booster denen gaz pedal tepki sistemi var 500 tl BTG de . Ayriyetten fazla gaza yüklenmiceğiniz için tepki versin die ; bu sayede tasarruf sağlıyor .
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizde de 1.3 dizel albea vardı ani hızlanmalarda köklüyordum ama tepki olmuyordu fakat 1 saniye sonra yolu kazıya kazıya gidiyordu (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
eyvallah sağolun bir problem yok ozaman |
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu durum butun turbo dızel aracların yapısında vardırkı ozellıkle dusuk hacımlı motorlarda daha cok hıssedılır. cunku dızel motoru goturen turbodur. turbo tam basınca ulasmadıgı zaman motor yeterlı guc uretemez ve bu yuzden cekıs dusuklugu hıssedılır. ama 1750 devırden ıtıbaren turbonun basıncı yukselmeye baslar ve 2000 devır ve uzerınde turbo tam basıncla calıstıgından dolayı cekıs cok daha ustun hale gelır. tekrar edıyorum bu durum ozellıkle dusuk hacımlı dızel makınelerde daha cok hıssedılır.
dıyelım 2. vıtesle 1500 devırde gıderken tam gaz yaptıgınız zaman ılk anda yetersız bır cekıs hıssetmekle bırlıkte devır bandı 2000 devrı yakalamasıyla cıddı bır tork artısı olup aracı cok kısa surede hızlandırır. 2000 devrın uzerınde ıken gaza her basısınızda cok daha atak bır surus hıssedersınız. bununda sebebı turbonun tam basınc uretebıldıgı devırlerde olmanızdır...
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bence normal |
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
307 1.4 lerin hepside var misal gaza basın boşta iken 1 sn sonra algılıyor
|
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
yani turbo açıyor çekiyorum tekrar basıyorum
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
2000 de falan çekiyorum ayağımı 1500 devirde tekrar basıyorum tepki geç bu normalmi |
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
hocam turbo acik iken mi kapali ikenmi? atıyorum, turbo 2000 devirde aciliyor varsayarsak. siz turbo acikken ayagınızı gazdan cekiyorsunuzdur, daha sonra 2000 devirin altına dustugunde basıyorsanız gaza gec tepki vermesi oldukca normal.
|
|
![]() |
|
arkadaşlar özellikle 1.4 hdi kullanan arkadaşlar sizin arabalardada aynı sorun varmı benim arabada gaza geç tepki var. örnek veriyorum 2. viteste giderken gazdan ayağımı çekiyorum tekrar basıyorum motor bunu geç algılıyor. |
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |