![]() |
|
206 Roland Garros jant tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
manyaq_motorcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manyaq_motorcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2011 Saat 01:03 |
Arkadaşlar 206 Roland 1.6 16V aracıma jant takmaya karar verdim. 16" aracımın gücünden kısacağı için ve ben bu güçten hiç ödün vermek istemediğimden 15" jant almaya karar verdim. bayağı araştırdım ama karar veremedim jant konusunda. Cms'nin bi modelini beğendim cms560 diye sizce yakışır mı Roland'a?? Varsa 15" tavsiyelerinize açığım |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.6 16V motor 16" ı takınca kesılmez. cunku motor kasanın agırlıgına gore gayet yeterlı bır motor. zaten orjınal roland garroslarda veya cc lerde 16" jant var. arastırırsan gorebılırsın. 16" ınce cok kollu jantlar... o acıdan bence 16" dusunebılırsın. 307 nın 16" 5 kol jantlarıda 206ya guzel oluyor. ama malıyet ve konfor oranını dusunursen 15" daha uygun bır tercıh oluyor...
bu durumdada 15" ruzgar gulu jantı dusunebılırsın...
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
cecoliye katılıyorum senin motoruna ağır gelmez ama 15 düşünüyosan iki seçenek ya ccdeki rüzgar gülü yada 206 gtiın üstündeki gti jantı güzel olur
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cc rüzgar gülü derim yoksa 17 inc rc jantı çok yakısıyor :)
|
|
![]() |
|
manyaq_motorcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manyaq_motorcu
cc rüzgar gülü jant bulmak hazine bulmak gibi bişey :) gti jantını da pek sevmiyorum ama 307'nin 5 kollu jantını çok seviyorum tabi bulmak mesele :) 16" takmak hem jant hem lastik açısından daha maliyetli ve aracım için az da olsa güç kaybı demektir ki ben güç kaybını hiç istemiyorum çünkü performansını çok seviyorum aracımın. 15" ideal diye düşnüyorum yanılıyor muyum acaba ??
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
eğer CMS almaya kararlı isen CMS Pomona diye bi jant modeli var. kesinlikle bakmanı tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manyaq_motorcu
cms 560 modelini sipariş ettim arkadaşlar. 195/55/15 ölçülerinde briedgesotone potenza veya turanza, michelin pilot exalto modelleri arasında seçim yapacam. Potenza 4 adet 900 lira, michelin pilot exalto 1000 lira. Hangisi tavsiye edersiniz?? Bozuk yollara michelin tavsiye etmiyor kimse bunun doğruluk payı nedir ??
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
16 takabilirsin, cok yormaz bence arabayı..
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
kormetal tak kardesım :) km445 modeli
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manyaq_motorcu
jant seçildi ve sipariş verildi arkadaşlar. Lastik konusundaki soruma ne diyorsunuz ??
|
|
![]() |
|
Michelin Pilot gayet iyi bir lastik. Bridgestone'lara göre yumuşaktır, araç içi konforu arttırır, fren mesafesi iyidir, performansı muadillerine göre üstündür.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manyaq_motorcu
Michelin bayisi bu ebatlardaki lastiklerle sorun yaşarsın dedi. ARaştırdığım kadarıyla da bozuk yol şartlarında michelin yumuşak olduğu için çok çabuk balon yapar diyorlar. Herkes bozuk yol şartlarında bridgestone tercih et diyor kararsız kaldım |
|
![]() |
|
307'de 35bin km'dir Michelin Pilot Primacy kullanıyoruz, gayet iyi, hiç bir problem çıkarmadı. Bayiler insanın kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramaz. Muhtemelen ellerinde o modelden yoktur. İnternetten araştırıp karar vermek en mantıklısı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manyaq_motorcu
Bayi istersem getirebileceğini ama kötü yol koşullarında 195/55/15 ebatındaki pilot exalto'yla sorun yaşarsın balon yapar lastiğin dedi. Sadece o bayi değil herkes michelin kötü yola gelmez diyor. Bridgestone potenza adrenalin almayı düşünüyorum sizce iyi bi tercih olur mu ??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |