![]() |
|
307 Bagaj Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cermiki ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2011 Saat 12:40 |
Tüm arkadaşlara iyi günler. 307'min bagajını bugün açamadım tutukluk yaptı. Kapıları kilitledim açtım ama bir türlü açamadım. 10 dk lık uğraş sonucu açıldı. Ama daha sonrasında da gene tutukluk yapmaya devam ediyor. Havalar soğukta değil. Sorunun neden kaynaklandığını bilen veya daha öncesinde bu sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı. Ne yapmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde sağ kapı açılmıyodu bi ara bi sprey sktılar açıldı..içeriye tanzikli suyla yıkandğı zaman su kaçabilyomuş o da zamanla pas yapıyomuş..yetkili servis kilit yandı değşcek dedi özele gttim 3-5 liralık bi sprey sktı allaha şukur o gün bu gün sorun yok..sizde bı deneyim adını hatırlamıyorum ama spreyin..
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
cermiki ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Umarım işe yarar. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Eger hic acilmiyorsa ve mekanik bir problem varsa once onu cozmeniz gerek. Ama eger bir acilip bir acilmiyorsa alin bir WD-40 ve bolca uygulayin. |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
içindeki mili kırılmıştır yazın benimde başıma geldi açılıncada kapanmıyordu/ bi ihtimal içi çamur ve toz dolmuşda olabilir wd 40 sıkın düzelmezse herhangi bir tamirci yapabilir
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
Sağolun arkadaşlar önerilerinizi en kısa sürede deneyeceğim. Hiç açılmıyor diye birşey olmadı. Arada bir tutukluk yapıyor.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Tutukluk yaptıgında aracın tum kapılarını içten kıtleyen bır dugme var torpıdo uzeırnde ıcerden ona bas kıtle ve tekrar bas aç o sekılde bı dene
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
önce güzel bir temizlemeli wd 40 sürülmeli sonra değişim yada tamir bence |
|
![]() |
|
Söylediğinizi de denedim gene fayda etmedi. Yarın wd-40 olayını deneyeceğim. Olmazsa servis yolu gözükecek galiba |
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
wd40 işe yarıyor bu durumlarda, benim de arka kapıların zor açılması sorununu çözdü bolca sprey..
Bir de bagaj kilidi bende tutuklukyapıyor, kapandığında tekrar açılıyor tık edip atıyordu kapandığı an. Çözümünü deneme yanılmayla buldum. Düğmeye hafifçe dokunup bagajı tutacaktan kaldırırsan problem yok, eğer düğmeye basıp yine düğmeden kaldırırsan tutukluk yapıyor. Bu sorun çok kişinin başına geliyor benim bildiğim, deneyin belki çözüm olur size de.
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
WD-40
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
kabusizmit ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
Bende arabayı ilk aldığımda bagaj kapağı zor kapanıyordu 8-10 sefer vurmam gerekiyodu.Sonra havalar ısındı yaz geldi arıza ortadan kalktı :)
|
|
![]() |
|
benim 307 de de aynı problem var kış geldikten sonra zor kapanıyor acaba havalar ısınınca geçermi bu problem.
|
|
![]() |
|
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
benim bagaj kapağı da aynı kardeş. ama o kadar süre beklemiyorum. bgaj açma koluna üstten bastırınca açılıyor. tabi bu kalıcı çözüm değil. arkadaşların dedikleri gibi yapmalı bence wd- 40 ı denemeli
|
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Hamd olsun bu dediğiniz bende yok. usulca itiyorum, paşa paşa oturuyor yerine. ne ses, ne itiraz :) aman maşallah maşallah, darısı başınıza
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
BENİMKİNİN AÇILMASINDA Bİ PROBLEM YOK İŞ KAPATMAYA GELİNCE BİR KAÇ KERE BAĞAJ KAPAĞINI VURDUKTAN SONRA KAPANIYO KIŞ GELDİ GELELİ BÖYLE AMA BAZENDE İLK VURUŞUMDA KAPANIYO
|
|
![]() |
|
lamblia ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
benim bagaj kapağını kapatınca tık edip tekrar açılıyordu.birkaç kez denemek zorunda kalıyordum. bazen de tek seferde kapanıyordu.en sonunda bagaj kapağı hiç açılmaz oldu.içeriden kilidin içerisine tel sokup açmak zorunda kaldım.sonra açma kolunu söktüm.içindeki çıtçıt düğme bozulmuştu.açma işlemini bu düğme elektriksel olarak sağlıyor.düğme bozulunca devreyi tamamlayamadığından kilit açılmıyor. nasıl mı yaptım? servise götürmedim. başka biryerden bulduğum eski bir radyodan çıkardığım çıtçıt düğmeyi kilide uyarladım.uydurmak için biraz kesme, eğeleme ve lehimleme yaptım.en sonunda oldu.şimdi nazar değmesin saat gibi çalışıyor.tek tıkta açılıyor.kapanınca tekrar açılmıyor.
|
|
2003 peugeot 307 xt tiptronik teleflex gfi lpg
|
|
![]() |
|
maslakpeugeot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maslakpeugeot
slm bu problem için bir arkadaşım var oo bu işte usta sanırım telefonuınu verim görüş istersen 05363348292 ender:F
|
|
![]() |
|
arkadaşlar bendeki bu problemi hallettim ustaya götürdüm kilidi söktü ve buradaki elektronik swicth in tırnağı kırılmış o krılan yeri yapıştırdı ve ektradan oraya bir yay yerleştirdi ve orjinalinden daha sağlam ve sağlıklı oldu
|
|
![]() |
|
bestfear ![]() 2. Vites ![]() 01 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Herkesin başına gelenler benimde başıma geliyor... Allah daha masraflılarından korusun...
Bagaj açılmayınca bagajı içerden açtım... döşemeyi söküp kilidi çıkardım, gelen kabloları ve kilidin içindeki motoru kontrol ettim sorun yok... sorun damağın açıp kapadığı swichte bir kaç elle açıp kapamadan sonra kendine geldi... Birkaç gün önce hiçbir sebeb yokken kilidin içine pas sökücü sıkmıştım sanırım o zarar verdi . ...montajladım fakat daha sonra tekrar arızalandı içindeki swich değişse iyi olacak ama bunu nereden buluruz ki....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |