Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kasko
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

kasko

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
higungor Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Eylül - 1978

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı higungor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kasko
    Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 21:42
benim yapıkredi sigortadan kaskom var bitmesine 3 gün kaldı. geçen sene 1300 tl. bedelle yaptırmıştım. talihsiz bir olay yaşadık ve tampon ve far değştirmek zorunda kaldık bu sene için fiyat teklifi geldı tam 2400 tl. Araştırırken başka bir acenteden fiyat aldım fiyatlar:
fibasigorta 1800, güneş sigorta 1500, birlik sigorta 1000 tl. birlikten yenileteceğim kaskomu.
535 3032966
2005 307 xt
Yukarı Dön
MemoTech Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ağustos - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MemoTech Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 21:39
Axa Sigorta da uygun diyorlar genel olarak peugeot ların risk grubu yüksekmiş Axa da Fransız olduğu için galiba torpil geçiyorlar peugeot marka arabalara.
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK   (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)
Yukarı Dön
kitay Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kitay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 20:56
kamu personeli degilim
34 KİTAY 18
2004 206 HDI
     XT
Yukarı Dön
MemoTech Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ağustos - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MemoTech Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 19:43
Orjinalini yazan: kitay kitay Yazdı:

kasko yaptırmak için  fiyat arastırması yapayıp dedım ama baktım kı konu nerelere vardı yardım ve yorumlarınızı bekliyorum

Önceki mesajımı okudunuz mu?

Orjinalini yazan: MemoTech MemoTech Yazdı:

Eğer kamu personeli iseniz (memur) ve sendikanız varsa Anadolu Sigortanın kamu personeline özel bir kaskosu var.

KAMU KASKO SİGORTASI adı altında güzelde bir indirimi var. Hatta anne, babadan da faydalandırıyor. Teminatlarıda sağlam. Eğer ilgilenmek isteyen olursa aşağıdaki linkten daha detaylı bilgi alabilir.

Yukarı Dön
kitay Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kitay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 19:25
kasko yaptırmak için  fiyat arastırması yapayıp dedım ama baktım kı konu nerelere vardı yardım ve yorumlarınızı bekliyorum
34 KİTAY 18
2004 206 HDI
     XT
Yukarı Dön
kitay Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kitay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 19:23
34 KİTAY 18
2004 206 HDI
     XT
Yukarı Dön
xdesign Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xdesign Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 15:03
Orjinalini yazan: badires badires Yazdı:

xdesign daha  önce hiç kaza yapmadınız galiba? trafik kazalarında kusurlar oran nispetinde dağıtılır. Aracınızın trafikte olması bile %20 kusur sayılıyor. Varın gerisini siz düşünün.

195'le arkadan tırın altına girip ön arka iki lastik arasından fırlayıp dereye uçtum. Adana-Ceyhan E5'te.

Ben bunu kastetmiyorum baştan okusaydınız anlardınız. Ya da ben anlatamadım. Kasko olunca cebinizden para çıkmıyor mu kaza olduğunda? Sürünmüyor musunuz? Ben buna istinaden söyledim. Alkollü değilsem (bundan kastım sadece kanunen değil etik olarak ta...) Kasko olmasa da olur. Allah muhafaza tabi. Kusurum kadar tabi ki ben de öderim biliyorum. Yıllardır biz de bu işin içindeyiz illa ki. Allah kimseye kafa irfan eylemesin. Büyük kaza olunca sana bana bişey olunca yemişim kaskosunu trafik sigortasını arabasını. Ufak kazalardan ötürü kastediyorum ben bütün bunları.
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 14:30
xdesign daha  önce hiç kaza yapmadınız galiba? trafik kazalarında kusurlar oran nispetinde dağıtılır. Aracınızın trafikte olması bile %20 kusur sayılıyor. Varın gerisini siz düşünün.
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2011 Saat 19:09
kasko şirketi çok önemli
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
FTH Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı FTH Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2011 Saat 18:47
Orjinalini yazan: berkaygr berkaygr Yazdı:

Orjinalini yazan: FTH FTH Yazdı:

Full kaskom var + lastikler, jant, teyp,bass,teyp,lpg = 550 tl :)
Sırrı: çalışan gözüküyorum :) :) 
Benim 106 Quik'e 1600TL verdi tanıdık sigortacı. 
550TL olduğundan emin misin?

Tabisi 2.senem bu 
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005
207 Millesim   2009
207 GT   2009    
VW Scirocco white ed. 2017
206 CC SİYAH 2003
206 CC GRİ 2004
Yukarı Dön
UGuRs Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Ocak - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı UGuRs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2011 Saat 18:14
680 liraya yaptırdım bende ziraat sigortadan personel indirimiyle
KahramanKentli...
Yukarı Dön
MemoTech Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ağustos - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MemoTech Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2011 Saat 18:14
Orjinalini yazan: xdesign xdesign Yazdı:

Orjinalini yazan: d3Li d3Li Yazdı:

[QUOTE=xdesign]Ben bankadan ötürü kasko yaptırıyorum yoksa yaptırmam. Alkollü araç kullanmadığım için trafik sigortam yeter. 2006 206 Xdesign 1.4 5 kapı 1300'e yaptırdım full. Ateş pahası hakikaten.
 Alkollü araç kullanmakla kaskonun ne alakası var anlamadım. Alkollü iken yapılan kazlar zaten kasko dışı sayılıyor.  Trafik kazalarında, trsfik sigortası kusurun oranında karşı tarafa ödeme yapar yani senin hasarını karşılamaz. Kasko da ise hatanın kimde olduğu önemini yitrir. Kasko her halükarda senin hasarını karşılar. Kusur karşı tarafta ise mahkeme yolu ile karşı taraftan tahsil eder. Sana yılda 1 kez arabanın ön ya da yan camını ücretsiz değiştirme hakkı verir. 8 adet 10 cm i geçmeyen küçük tamiratlarının yaptırma hakkı verir ki bunları yaptırınca hasarsızlık indirimin bozulmaz.

Alkollü değilsem, ışıkta geçmediysem yani kısaca suçlu değilsem benim trafik sigortam karşıyı öderken onunki benim masrafımı ödemicek mi? :))) Biraz geniş düşün lütfen.
suc sendeyse onun sigortası senın masrafını odemez

Kardeş bunları bilerek mi yapıyorsunuz anlamıyorum Wall  Bak diyorum ki "Alkollü değilsem, ışıkta geçmediysem yani kısaca suçlu değilsem"

Lütfen Ağlama

Eğer ki siz suçlu yada kusurlu değilseniz, başka bir araçla olan kazanızda karşı taraf suçlu veya kusurlu çıkmış olsun ve hatta alkollü olsun, sizin aracınızda oluşan hasarın tamamını karşı tarafın trafik sigortası öder. Eğer ki hasar miktarı zorunlu trafik sigortasının karşıladığı miktardan fazla ise azami miktarı sigortadan alırsınız ve eksik kalan kısmını hukuk yoluyla karşı taraftan tazmin edersiniz.
Yukarı Dön
MemoTech Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ağustos - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MemoTech Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2011 Saat 18:08
Eğer kamu personeli iseniz (memur) ve sendikanız varsa Anadolu Sigortanın kamu personeline özel bir kaskosu var.

KAMU KASKO SİGORTASI adı altında güzelde bir indirimi var. Hatta anne, babadan da faydalandırıyor. Teminatlarıda sağlam. Eğer ilgilenmek isteyen olursa aşağıdaki linkten daha detaylı bilgi alabilir.

Yukarı Dön
xdesign Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xdesign Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2011 Saat 18:07
Orjinalini yazan: d3Li d3Li Yazdı:

[QUOTE=xdesign]Ben bankadan ötürü kasko yaptırıyorum yoksa yaptırmam. Alkollü araç kullanmadığım için trafik sigortam yeter. 2006 206 Xdesign 1.4 5 kapı 1300'e yaptırdım full. Ateş pahası hakikaten.
 Alkollü araç kullanmakla kaskonun ne alakası var anlamadım. Alkollü iken yapılan kazlar zaten kasko dışı sayılıyor.  Trafik kazalarında, trsfik sigortası kusurun oranında karşı tarafa ödeme yapar yani senin hasarını karşılamaz. Kasko da ise hatanın kimde olduğu önemini yitrir. Kasko her halükarda senin hasarını karşılar. Kusur karşı tarafta ise mahkeme yolu ile karşı taraftan tahsil eder. Sana yılda 1 kez arabanın ön ya da yan camını ücretsiz değiştirme hakkı verir. 8 adet 10 cm i geçmeyen küçük tamiratlarının yaptırma hakkı verir ki bunları yaptırınca hasarsızlık indirimin bozulmaz.

Alkollü değilsem, ışıkta geçmediysem yani kısaca suçlu değilsem benim trafik sigortam karşıyı öderken onunki benim masrafımı ödemicek mi? :))) Biraz geniş düşün lütfen.

Kardeş bunları bilerek mi yapıyorsunuz anlamıyorum Wall  Bak diyorum ki "Alkollü değilsem, ışıkta geçmediysem yani kısaca suçlu değilsem"

Lütfen Ağlama
Yukarı Dön
k.kartal Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı k.kartal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2011 Saat 18:03
Arkadaşlar kasko konusunda yardımcı olmaya çalışırım plaka lazım sanırım
Yukarı Dön
d3Li Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı d3Li Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2011 Saat 18:00

Yukarı Dön
sercinho Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
10 - Nisan - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sercinho Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2011 Saat 17:43
hasarsızlık ındırıme devam ettıgı ıcın ucuz 550 tl bu oran sureklı kademelı olarak degısır ılk yıl %30 35 40 45 50 55 60 dıye gıder ılk yaptırdıgın yılkı fıyattan ıner ıkıncı yıl dırekkt %30 az odersınkı 5 yıla gelırsen cok ıyı aklınızda bulunsun yenı arac alımlarında 1 ay zeyılname sureı var kasonuzun hasarsızlık ındırımı yenı aldıgınız araca gecer ve cıkan fıtattan dırekt ındırım yaparlar hasarsızlık oranına gore
Yukarı Dön
xdesign Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xdesign Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2011 Saat 16:41

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2011 Saat 16:26
Orjinalini yazan: FTH FTH Yazdı:

Full kaskom var + lastikler, jant, teyp,bass,teyp,lpg = 550 tl :)
Sırrı: çalışan gözüküyorum :) :) 
Benim 106 Quik'e 1600TL verdi tanıdık sigortacı. 
550TL olduğundan emin misin?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2011 Saat 16:23
Benim önceki arabamdan devreden hasarsızlık indirimim vardı. bu aracımı 512 TL ye yaptırdım. Kredi kartına da 10 taksit yaptılar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2031 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6677 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 120 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 106 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 105 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 706 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 111 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 145 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 838 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 327 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 522 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 404 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107804 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1645 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3405 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10356 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9295 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1158 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1397 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
ErkamC 1
Ozzy1903 1
eRRoR 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English